TNG
TNG är ett rekryteringsföretag och rekryteringsbolag i Lund som hjälper dig med rekrytering och konsulter - alltid datadrivet och fördomsfritt

Rekryteringsföretag i Lund med tjänster inom rekrytering, bemanning och interim

Få hjälp med din rekrytering i Lund

Letar du efter ett modernt och träffsäkert rekryteringsföretag i Lund? Då har du kommit rätt! På TNG erbjuder vi skräddarsydda lösningar inom rekrytering, bemanning och interim. Tack vare specialiseringen på fördomsfri och kompetensbaserad rekrytering hittar vi snabbt och kostnadseffektivt nya medarbetare med hög potential som bidrar till er affär. Så att du kan fokusera på kärnverksamheten.

Fördomsfri rekrytering i Lund med omnejd

Oavsett om du söker personal i Lund eller i Lundatrakten med kringliggande orter såsom Kävlinge, Lomma, Staffanstorp och Eslöv hjälper vi dig med kompetensförstärkning lokalt. Kanske behöver ditt team växa eller ersätta en medarbetare som ska sluta.

Till exempel kan våra branschkunniga seniora rekryterare och researchers hjälpa dig med rekrytering för roller inom HR, marknadsföring, försäljning, inköp, IT, logistik, administration, finans och ekonomi. Dessutom har vi som rekryteringsbyrå i Skåne också specialiserat oss på teknik- och ingenjörsrekrytering, IT-rekrytering samt chefsrekrytering. Givetvis arbetar vi också lokalt med bemanning och interimslösningar.

Alla tillsättningar sker smidigt och träffsäkert tack vare vår fördomsfria och datadrivna rekryteringsmetodik™. Här mäter vi datadrivet, opartiskt och professionellt kandidaternas kompetens, potential och framtida arbetsprestation. Vinningen ligger både hos er som arbetsgivare, som får den bästa tillgängliga medarbetaren, och för kandidaten som blir rättvist bemött i sitt jobbsökande.

Rekrytera idag

TNG har ett brett utbud av olika tjänster inom rekrytering

Våra tjänster

TNG är ett rekryteringsbolag i Lund och Skåne som arbetar med fördomsfri rekrytering, bemanning och interim - modernt och datadrivet!

Smidigt och effektivt – du träffar bara de bästa

När du anlitar TNG som rekryteringsbolag tar vi alltid helhetsansvar för din rekrytering. Från första möte där ni beskriver ert behov. Till inkluderande talent marketing, med digital annonsering och social spridning med hög räckvidd, sökningar i vårt Talent Network samt fördjupad bakgrundskontroll, rekryteringstester, referenstagning och garanti.

Därmed säkerställer vi att du endast lägger tid på att träffa den eller de kandidaterna som bäst uppfyller era behov och med stor potential för att lyckas i verksamheten. Dessutom tar vi ert arbetsgivarvarumärke på största allvar och låter alla sökande ta del av en unik och transparent kandidatupplevelse.

Kunder vi jobbar med i Lund och Skåne just nu

Rekryteringskonsult på TNG Syd. TNG är ett rekryteringsföretag och rekryteringsbyrå i Lund och södra Skåne som erbjuder tjänster inom rekrytering, bemanning, Second Opinion och utbildning

Lokal närvaro och branschkunskap

TNG Syd är dedikerade att hitta personal åt verksamheter i Lund och Malmö, med kringliggande orter samt i hela Skåne och södra Sverige. Vi stöttar årligen kommuner, etablerat företag, startups, och många många fler arbetsgivare i regionen. Vi säkerställer alltid att vi har den kompetens som krävs för att hjälpa dig och din organisation att bygga en stark och framgångsrik arbetsstyrka.

TNG är en rekryteringsbyrå i Lund med lokal närvaro vars rekryteringskonsulter hjälper dig med rekrytering, bemanning och interimslösningar

Experthjälp vid egen rekrytering

Sköter ni de flesta rekryteringar själva, men vill ha en rekryteringsbyrå som hjälper till med kvalitetssäkring? Då är TNG rätt partner även för er! Med vår tjänst Second Opinion gör vi objektiva bedömningar av interna eller externa slutkandidaters kompetens för att säkerställa att ni rekryterar rätt.

Har ni behov av kompetensutveckling så erbjuder vi utbildningar och kurser inom rekrytering, där kursdeltagarna får med sig konkreta verktyg och metoder för att lyckas ännu bättre med sin rekrytering.. Utbildningarna finns dels som öppna digitala kurser, dels kan vi kostnadseffektivt skräddarsy företagsutbildningar som hålls på plats hos er eller digitalt.

Vi hjälper dig med personal inom

Success story mellan Ahlsell och TNG

TNG:s lyhördhet vid kravprofil och ett lite utmanande sätt att forma dessa till rätt underlag känns väldigt professionellt.

Ahlsell

Niclas Dahlberg, Regionchef Syd

Läs fler success stories

Kontakta TNG - ditt rekryteringsföretag i Lund och Skåne som rekryterar och hyr ut personal fördomsfritt och datadrivet

Hur kan vi hjälpa dig?

Lämna dina uppgifter och beskriv vilken typ av jobb du vill rekrytera till, så kontaktar en av våra rekryteringskonsulter dig så snart som möjligt!

Kullerstensgata i Lund där TNG, ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag, hjälper dig med rekrytering och jobbsökande. Anlita oss i nästa rekrytering eller för att hitta lediga jobb i Lund och Skåne!

Söker du jobb i Lund, Skåne eller södra Sverige?

Via TNG hittar du nya karriärmöjligheter via våra lediga jobb i Skåne och södra Sverige. Vi är ständigt i kontakt med nya arbetsgivare i regionen som behöver medarbetare inom många olika kompetensområden. Besök därför sidan regelbundet för att inte missa en spännande möjlighet!

Nyhetsbrev om fördomsfri rekrytering från TNGInsights och trender inom fördomsfri rekrytering – direkt till din mail

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna inom fördomsfri rekrytering, mångfald och inkludering? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter, insights och inspiration direkt till din inkorg. Kostnadsfritt varje månad.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Rekommenderat för dig

Visa alla