TNG
Rekryteringsföretag i Östersund som rekryterar och hyr ut personal inom alla tjänstemannaområden.

Rekryteringsföretag i Östersund med tjänster inom rekrytering och konsultuthyrning

Få hjälp med rekrytering och hyr konsulter i Östersund

Letar du efter ett modernt och effektivt rekryteringsföretag i Östersund? Då har du hittat rätt! Med TNG:s expertis inom rekrytering, interim och bemanning kan vi snabbt hitta rätt personal och på så sätt spara din tid. Tack vare en datadriven och fördomsfri rekryteringsmetodik hittar vi dessutom medarbetare och talanger med hög potential som andra ofta missar. Välkommen att rekrytera med oss!

Varför välja TNG som ditt rekryteringsbolag i Östersund?

TNG är ett auktoriserat företag inom rekrytering, bemanning och interimslösningar med specialisering på fördomsfri rekrytering. Vårt arbete sträcker sig bortom enbart välformulerade ord på en hemsida. Det grundar sig i omfattande forskning, över tjugo års utvecklingsarbete, användning av rätt verktyg och ett äkta personligt engagemang.

I praktiken innebär detta att vi alltid tillhandahåller kompetenslösningar som fokuserar på objektiv fakta. Vi mäter hur individer kommer att prestera i arbetsmiljön, oberoende av utseende, ålder, intressen, bakgrund eller kön. Genom denna metod möjliggör vi en matchning av fler kandidater och diversifierade sökande för att möta våra kunders behov.

Tack vare moderna digitala lösningar och verktyg, är vi på TNG geografiskt obundna och tillsätter uppdrag i hela Västerbotten. Oavsett om du befinner dig i Östersund eller i angränsande områden som Svenstavik, Krokom eller Brunflo, så löser vi dina personalbehov. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att täcka dina behov inom områden som ekonomi, marknadsföring, HR, kundtjänst, administration, logistik, produktion, inköp och IT.

Anlita oss

TNG har ett brett utbud av olika tjänster inom rekrytering

Våra tjänster

TNG är ditt bemanningsföretag i Östersund

Helhetsansvar för din rekrytering

Med TNG som din rekryteringsbyrå kan du luta dig tillbaka. Vi tar hand om hela rekryteringen, från första möte där ni beskriver ert rekryteringsbehov, till inkluderande talent marketing, med digital annonsering och social spridning med hög räckvidd, sökningar i vårt Talent Network samt fördjupad bakgrundskontroll, tester, referenstagning och garanti.

Med andra ord behöver du endast avsätta tid för att träffa den eller de kandidaterna som bäst uppfyller era behov och har potential för att lyckas i rollen. Dessutom värnar vi om ert Employer Brand – till exempel bjuder vi in alla era sökande att följa rekryterarens arbete genom hela rekryteringen. En sann transparent kandidatupplevelse!

Rekrytering och bemanning fördomsfritt i Östersund med TNG

Flexibel och trygg bemanning

Har du ont om tid? När du anlitar konsulter genom oss tar vi hand om allt, vilket ger dig möjligheten att fokusera helt på ditt arbete. Det innebär att vi hanterar urvalet, anställningsavtalen och all övrigt arbete åt dig. Dessutom tillhandahåller vi dedikerade konsultchefer som tar hand om alla personalrelaterade frågor.

Samtidigt kan du vara säker på att din bemanning sköts på ett korrekt sätt. Vår personal får regelbunden utbildning i gällande anti-diskrimineringslagstiftning, vilket säkerställer att ingen kandidat förbises av felaktiga skäl. Varje bemanningsuppdrag främjar dessutom mångfald och hållbarhet inom ditt företag, tack vare vår fördomsfria och objektiva urvalsmetod som möjliggör en bredare och mer diversifierad grupp av sökande.

Uppdrag vi tillsätter just nu

Vi hjälper dig med personal inom

Success story mellan Scandinavia Biogas och TNG Tech

Jag uppskattar att kunna ha en nära kontakt där vi kan bolla fram och tillbaka och snabbt få svar.

Scandinavian Biogas

Linda Sundberg, HR-chef

Läs fler success stories

Kontakta vårt bemanningsföretag i Östersund så matchar vi dig med rätt konsulter för just er verksamhet.

Hur kan vi hjälpa dig?

Hej! Söker du ny personal? Kontakta oss på TNG, ditt konsult- och rekryteringsföretag i Östersund, idag för att diskutera dina behov. Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök lediga jobb via TNG

Söker du jobb eller konsultuppdrag i Östersund?

Via TNG:s lediga jobb hittar du nya karriärmöjligheter i Östersund och norra Sverige. Vi är ständigt i kontakt med nya arbetsgivare i regionen som behöver medarbetare inom många olika kompetensområden. Dessutom går ansökan snabbt och enkelt i mobilen eller på datorn.

Hittar du inget som passar dig just nu? Skicka en spontanansökan så kontaktar vi dig när det dyker upp ett jobb eller konsultuppdrag som matchar just din profil.

Nyhetsbrev om fördomsfri rekrytering från TNGInsights och trender inom fördomsfri rekrytering – direkt till din mail

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna inom fördomsfri rekrytering, mångfald och inkludering? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter, insights och inspiration direkt till din inkorg. Kostnadsfritt varje månad.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Lästips för dig

Visa alla