TNG
Hotellreceptionister. TNG kan hjälpa dig avgöra om hotellreceptionisten är bra på logistik

Lästid: 3 minuter

Senast redigerad:

Är hotellreceptionisten bra på logistik?

Så lyckas du ställa om och rekrytera nya medarbetare i coronakrisen

Varsel och sjukskrivningar. Men också ökat tryck på vård, livsmedel, samhällsservice, logistik och digitala tjänster. Situationen med Covid-19 skakar om vardagen för oss alla. Och för samhällets skull måste vi ställa om och tänka nytt. Tillhör du dem som nu behöver tio, 30 eller kanske till och med 200 nya medarbetare på rekordtid? TNG kan hjälpa dig att snabbt och träffsäkert rekrytera kompetens och medarbetare med stark förmåga att lyckas i en helt ny roll, tjänst eller bransch.

Nu går det fort på arbetsmarknaden. Och det gäller att agera snabbt! Att inte ha leveranskapacitet och medarbetare nog för att stötta sina kunder och samhället i kris är inte bara en fråga om service eller vinst. I dessa tider handlar det också om att ta ansvar. För en hållbar arbetsmarknad och ett fungerande samhälle.

När du vill anställa många på rekordtid

Stoppur. TNG uppmanar dig att skynda dig att rekrytera - vi hjälper dig!När efterfrågan är högre än din verksamhets kapacitet är utmaningen ett faktum. Hur ska du hitta tid för rekrytering, urval och ansökningar? HR-funktionen har fullt upp och det lätt att känna sig ensam som chef med ett massivt rekryteringsbehov. Det enda du vill är att snabbt hitta folk som utan problem kan hoppa in och täcka upp. Men frågan är: var börjar du?

Hur säkerställer du att din tid används rätt och vilka sökande ska du prioritera? Vad är den bästa frågan till den tidigare hotellreceptionisten för att avgöra hur snabbt han skulle kunna komma igång som transportledare? Och hur säkerställer du att den förra fabriksarbetaren kan hjälpa dina kunder över telefon, att hon är serviceorienterad och snabb på datorn?

När du saknar rätt verktyg och metoder blir rekryteringen inte bara ineffektivt och långsamt. Risken är också stor att du anställer fel personer och missar de bästa kandidaterna. Samtidigt som du förlorat värdefull tid till allt annat som du också har på ditt bord.

Att identifiera snabblärda medarbetare

Tänk om du istället snabbt och enkelt kunde attrahera och identifiera kandidater med förmågan att snabbt ställa om, lära nytt och leverera. Personer som utifrån tidigare insikter och nya lärdomar, vågar prova nya arbetsuppgifter. Rekrytera kompetens som är rätt helt enkelt. 

Faktum är att det idag finns moderna rekryteringssystem och urvalsmetoder som kan hjälpa dig att identifiera rätt egenskaper och prioritera mellan många sökande.

Det finns bara ett litet problem. Eller ja, tre faktiskt. För det första så implementerar du inte nya system över en natt. För det andra så behöver du även utbildade rekryterare som kan använda verktygen på rätt sätt, har ett fördomsfritt mindset och förmågan att rekrytera kompetens med potential. Och slutligen så var det den där lilla detaljen att du har ont om tid och inte hutlöst med pengar för investeringar.

Med andra ord så behöver du hitta någon som redan har alla verktyg och know-how på plats. Någon som har kapacitet att hantera många ansökningar på kort tid och vet i vilken ände du ska börja.

 

Rekrytera kompetens med hjälp utifrån

Dana Jennerström på TNG i StockholmDet du troligtvis behöver är en bra och modern rekryteringspartner gör allt det krångliga och svåra enkelt för dig. Som guidar i vilken kompetens som behövs, som sköter urvalet av ansökningar och presenterar relevanta slutkandidater. Liksom erbjuder digitala lösningar för anställningsintervjuer och effektiva bakgrundskontroller.

När det väl är dags att anställa ska du kunna känna dig säker på att lösningen är anpassat för din verksamhet och att du enkelt har möjligt att skala upp och ner personalstyrkan utifrån nya omständigheter. Allt för att du ska kunna fokusera på din kärnverksamhet och leverera fortsatt värde för dina kunder.

En digital rekrytering som avlastar dig på riktigt

På TNG har vi därför en fördomsfri, digital och datadriven rekrytering som hjälper dig att attrahera och anställa rätt kandidater snabbare. Vi mäter kompetens opartiskt och identifierar vinnande egenskaper hos kandidater som inte tidigare jobbat i din bransch. En fördel minst sagt när ni nu snabbt behöver lägga om verksamheten. Och vi sköter allt åt dig.

Genom att anlita oss så får du hjälp att annonsera ut lediga jobb och marknadsföra företaget. Vi tar urvalet av ansökningar på allvar och kvalitetssäkrar avgörande förmågor och egenskaper snabbt med digitala tester, screening och första kontakt. Via digitala intervjuer ger vi dina sökande ett professionellt bemötande och säkerställer att ni snabbt kan ta beslut och utöka ert team med nya medarbetare.

Oberoende av vilken bransch eller yrkesområde kan vi hjälpa dig. Och oavsett om du behöver en IT-expert, tre logistiker eller 50 kundtjänstmedarbetare. Vårt hållbara och skalbara arbetssätt gör att vi snabbt, digitalt och kostnadseffektivt kan hjälpa dig att hitta medarbetarna du behöver.

Vi vet att vi kan låta skrytsamma men vi kan inte vara annat än stolta och trygga med vår leverans när våra kunder ger oss ett NPS på +65. Vi vill alltid vara det rekryteringsföretag som hjälper dig när du behöver det som mest.

Så. Vill du ta tillvara på möjligheten och inte gå miste om hotellreceptionisten som är bra på logistik, fabriksarbetaren med oanade servicekunskaper eller hitta 20 nya handläggare omgående? Hör av dig till oss på TNG idag!

Hör av dig så berättar vi mer!

Rekommenderat för dig