TNG
Linn Feldt, tidigare bemanningskonsult på TNG,jobbar dagtid på Vitrolife, på fritiden satsar hon på VM-guld.

Lästid: 2 minuter

Senast redigerad:

En guldkantad framtid hägrar

landslagsåkare och Vitrolife samtidigt

Linn Feldt, tidigare bemanningskonsult på TNG, har en stark drivkraft både i och utanför jobbet. Efter bara drygt fyra månader som konsult erbjöds Linn fast anställning av kunden Vitrolife i Göteborg, samtidigt som hon tränade med landslaget i synkroniserad konståkning.

Liksom i sin tidigare anställning hos Net on Net arbetar hon som kundsupport hos Vitrolife, först som konsult via TNG och numera fast anställd.

– Det var lite lustigt, säger Linn. Jag sökte en utannonserad tjänst hos TNG, samtidigt som en annan rekryterare ringde upp mig efter att ha läst min profil och föreslog en bemanningstjänst! Jättespännande!

Livet som bemanningskonsult var något nytt och lite ovanligt – framförallt när man hade en arbetsgivare och man arbetade åt en annan. Men enligt Linn fungerade det bra då hon hade regelbundna kontakter med sin konsultchef på TNG för att stämma av.

Konståkningen kräver flexibelt jobb

Privat är Linn med i det svenska landslaget i synkroniserad konståkning – ett landslag som klassas som ett av världens fem bästa lag och som är flerfaldiga världsmästare. I förrgår kom hon hem från Milano där laget vann guld och om fyra dagar åker de till Shanghai där de tävlar mot de fyra bästa lagen i världen.

– Konståkningen har varit en passion sedan 3-års åldern, berättar Linn. Så länge jag håller på med min passion är det viktigt för mig att ha ett arbete som är flexibelt. Jag behöver ett jobb där jag har möjlighet att ta ledigt för att åka på träningsläger och tävla för Sverige. Hos TNG var det inga problem, min konsultchef var väldigt bemötande och så länge det inte påverkade mitt arbete kunde jag ta ledigt. Och nu när jag är anställd hos Vitrolife har det fungerat fint också. De månar om sina anställda och ställer upp på mig.

Hur ser framtiden ut för en landslagsåkare då? Vad vill du göra, vad är ditt drömjobb? Linn skrattar och säger att det är en av de svåraste frågorna. Hon vacklar mellan vitt olika alternativ men vill gärna utbilda sig vidare till att kanske bli inköpare inom konfektion eller rentav pilot!

Som 20-åring finns det gott om tid att tänka och välja och vraka men ett är säkert – VM-guld lär det bli i alla fall!

Vill du veta hur det är att jobba som bemanningskonsult hos TNG? Läs vidare här! 

Rekommenderat för dig