TNG
teknikrekrytering

Metod. Fakta. Kompetens.

Vetenskaplig rekrytering för morgondagens utmaningar

TNG Tech utmanar det traditionella sättet att rekrytera tekniker och ingenjörer. Ett måste då digitaliseringen och utvecklingen inom industri 4.0 ökar behoven av att hitta nya talanger och samtidigt kompetensväxla. Vi kan hjälpa dig!

TNG Tech Logga Medium

Med TNG Tech rekryterar du vetenskapligt och fördomsfritt och låter fakta, vetenskap och metod stå i fokus. Genom kompetensbaserade och mätbara processer och arbetspsykologiska tester hittar vi teknikkompetens som andra missar. Det bidrar till mångfald och innovation i teamet och en hållbar och lönsam verksamhet.

När du rekryterar tekniker och ingenjörer med TNG Tech ingår alltid:

  • En skräddarsydd specifikation utifrån din verksamhets krav och utmaningar.
  • En platsannons som inte exkluderar kandidater, och som lyfter ditt employer brand och sprids i riktade digitala kanaler. Annonserna optimeras löpande och utvärderas.
  • Ett skräddarsytt testpaket – för att validera kandidatens kompetens och säkerställa framtida arbetsprestation – allt grundat i vetenskapen.
  • En systematisk bakgrundskontroll av slutkandidaten.

Våra specialistområden inom Tech

Genom TNG Tech fick jag hjälp att ställa allt lite på sin spets och ta reda på vad som egentligen är viktigast. De utmanade mig. Det finns ju lite olika saker som är viktiga för olika roller. Men det blev väldigt smidigt och ni fick det att klarna lite mer kring kravprofilen.

– Daniel Sandström, Logistics & Purchasing Manager, Camfil Sverige
Vill du ha hjälp med rekrytering av ingenjörer och tekniker?

Hör av dig!

Vill du ha hjälp med rekrytering av ingenjörer och tekniker? Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret och beskriv vilken typ av roll du söker, så ringer vi upp!

Du når oss även direkt på  08-21 92 00

Rekommenderat för dig

Visa alla