TNG

Jag vill ha hjälp med bemanning!

Bemanning Malmö och Skåne – hyr konsulter snabbt, enkelt och kostnadseffektivt

Välkommen till TNG Malmö!

Behöver du hjälp med bemanning i Malmö och region Skåne? På TNG Malmö tar vi bemanning lika seriöst som rekrytering. Det innebär att alla våra bemanningskonsulter har genomgått vår fördomsfria och vetenskapliga process, där vi kvalitetssäkrar vi deras kompetens genom arbetspsykologiska tester och kompetensbaserade intervjuer. Allt för att på bästa sätt kunna matcha dem med dina behov. Hör av dig idag så berättar vi mer!

Från våra lokaler på Malmöhusvägen 1 i centrala Malmö hjälper vi våra kunder med personaluthyrning och bemanning – snabbt, kostnadseffektivt och med hög kvalitet. Vi hyr ut konsulter och bemannar inom en mängd olika kompetensområden samt specialiserar oss där vi behöver, till exempel med TNG Tech och TNG IT Digital.

Bemanning i Malmö och region Skåne

TNG Malmö sitter i ett perfekt läge med närhet till Öresund och med kapacitet för bemanning i hela Skåne. Som en del av Öresundsregionen vet vi att företag i Malmö, Lund, Helsingborg och andra platser på Skånes västkust har behov av effektivt frammatchade konsulter som snabbt kan vara på plats och sedan växa med arbetsuppgifterna. Till exempel bemannar vi även på orter som Kristianstad, Höör, Trelleborg och Ystad, liksom Bromölla, Landskrona, Hässleholm och Ängelholm.

Bemanning i Malmö & Skåne

Vad kul att du hittat till oss på TNG i Malmö och Skåne! Lämna gärna dina kontaktuppgifter så hör jag av mig inom kort.

Varför välja TNG Malmö för din bemanning?

  • Vi tar bemanning lika seriöst som rekrytering
  • Auktoriserade med kollektivavtal
  • Snabba och trygga tillsättningar
  • Löpande uppföljning under uppdrag
  • Dedikerade konsultchefer och nöjda konsulter

Hyr konsulter som trivs på jobbet

För att våra konsulter ska trivas på jobbet ser vi till att vara en trygg och stöttande arbetsgivare. Tack vare våra aktivt närvarande konsultchefer talar våra bemanningskonsulter väl om TNG och ditt företag även efter uppdragets slut. Våra löpande medarbetarundersökningar visar dessutom på hög trivsel, och våra kunder ger oss höga NPS-värden.

HITTA TILL TNG – VI HJÄLPER DIG MED BEMANNING I MALMÖ OCH SKÅNE!

Laddar karta...