TNG
TNG är ditt bemanningsföretag i Helsingborg och Skåne som hjälper dig att snabbt få en engagerad konsult på plats.

Bemanningsföretag i Helsingborg och norra Skåne som gör bemanning enkelt för dig

Hyr personal och konsulter Helsingborg

Letar du efter ett bemanningsföretag i Helsingborg? TNG Syd är ditt lokala bemanningsföretag i Helsingborg som erbjuder snabb och kostnadseffektiv personaluthyrning. Vi är experter på att hitta rätt konsultlösning för din verksamhet, oavsett om du behöver hyra konsulter på kort eller lång sikt.

Varför välja TNG Syd som ditt bemanningsföretag i Helsingborg?

Som ett ledande bemanningsföretag i Helsingborg-området, erbjuder vi en modern helhetslösning för bemanning och konsultuthyrning. Med lång erfarenhet och ett engagerat team av rekryterare, förstår vi de unika utmaningar som kan uppstå vid personalbehov, oavsett om det gäller föräldraledighet, höga arbetstoppar, sjukskrivningar eller omorganisationer.

Tack vare vår fördomsfria och datadrivna urvalsmetod kan vi snabbt matcha rätt konsult till din organisation. Resultatet blir ”keepers” – engagerade konsulter som vill bidra till just din verksamhets framgång. Eftersom vi tar hand om allt från urvalsprocessen till anställningskontrakt och administration, får du mer tid över att fokusera på ditt arbete.

Brett nätverk av kvalitetssäkrade konsulter

Vårt bemanningsföretag i Helsingborg har ett omfattande nätverk av kvalificerade konsulter inom alla tjänsteområden. Till exempel hyr vi ut konsulter och bemannar inom ekonomi, marknadsföring, HR, kundtjänst, administration, logistik, produktion, inköp, IT och mer. Självklart kan du också rekrytera personal med oss lokalt i Helsingborg.

Kom igång idag!

TNG erbjuder tjänster inom bemanning och konsultuthyrning inom hela tjänstemannaområdet.

Bemannings- och konsulttjänster från TNG

 • Flexibel bemanning: Heltid, deltid eller ”Hyr först – rekrytera sen”
  Letar du efter en flexibel bemanningslösning? Vi erbjuder personal på både heltid och deltid, skräddarsytt för att möta dina specifika behov. Vår unika metod ’Hyr först, anställ sen’ låter dig testa en konsult innan eventuell anställning, vilket ger dig trygghet i ditt rekryteringsbeslut.
 • Full kontroll, noll stress: Vår Pool- och beredskapslösning
  Hur hanterar du oväntade arbetstoppar? Med vår bemanningspool kan du alltid vara förberedd. Vi tar hand om allt från rekrytering till schemaläggning och ser till att du omedelbart får tillgång till motiverade konsulter, beredda att stötta upp ditt team oavsett tidpunkt på dygnet.
 • Specialiserade interimskonsulter för kritiska uppdrag
  Står du inför komplexa utmaningar som kräver expertis? Vi erbjuder stöd med specialiserade interimskonsulter för viktiga projekt som deadlines och årsbokslut. Vår noggranna urvalsprocess, baserad på datadriven och fördomsfri rekrytering, säkerställer att vi hittar den perfekta matchningen för din verksamhets unika behov.
 • Erfarna interimschefer för strategiskt ledarskap
  Funderar du på att anlita en interim chef eller ledare som konsult? Då är du inte ensam! Vi hjälper dagligen organisationer som behöver hyra en chefskonsult för att få in spetskompetens, ersätta en chef som slutat, är sjuk eller föräldraledig, eller täcka upp under en rekryteringsprocess. Våra interimschefer är redo att kliva in och effektivt driva verksamheten framåt med kompetens inom områden som ekonomi, teknik, inköp, logistik, marknadsföring och HR.
Helsingborg centrum där TNG, ett rekryterings- och bemanningsföretag, hjälper dig med bemanning, konsultuthyrning och interim.

Lokal närvaro och branschkunskap

På TNG Syd är vi stolta över vår närhet till Helsingborg och Öresundsregionen. Vårt kontor ligger centralt i Malmö, men vi arbetar även med arbetsgivare i hela Skåne och södra Sverige. Våra kunder finns inom såväl privat som offentlig sektor. Allt från kommuner till väletablerade företag och startups.

Utöver Helsingborg arbetar våra konsulter runt om i Skåne. Bland annat i Lund, Landskrona, Kristianstad, Trelleborg, Eslöv, Bromölla, Ängelholm, Hässleholm, Ystad, Olofström, Sölvesborg, Karlshamn, Ljungby, Markaryd, Tingsryd, Växjö och Älmhult.

Med TNG som bemanningsföretag får kvalitetssäkrade konsulter i Helsingborg med omnejd.

Med TNG som bemanningsföretag får du:

 • Kvalitetssäkrade konsulter. Alla TNG-konsulter har genomgått vår fördomsfria och objektiva rekryteringsprocess. På så sätt hittar vi inte bara rätt kompetens, utan upptäcker också nya talanger med potential.
 • Snabb uppstart. Varje konsult är noggrant matchad utifrån dina unika behov, vilket innebär att de snabbt kommer igång på arbetsplatsen och levererar från dag ett.
 • Keepers”. Förra året valde hela 79 % av våra kunder att anställa personal från oss. Det är ett starkt kvitto på att vi hittar personer som har det där lilla extra.

Vi hjälper dig med personal inom

Framgångssaga mellan Värmevärden och TNG i lyckad rekrytering

Det säger ju mycket att vi återkommer till TNG gång på gång. Oavsett om det gäller att hyra in personal eller rekrytering hittar de starka kandidater som gör ett bra jobb, trivs hos oss och blir uppskattade medarbetare.

Värmevärden

Maria Jonsson, HR-ansvarig

Läs fler success stories

Hyra konsult inom t ex ekonomi, marknadsföring, administration, HR, kundtjänst, produktion, IT och teknik? Hör av dig till TNG - ditt lokala bemanningsföretag i Helsingborg och Skåne!!

Hur kan vi hjälpa dig?

Hej! Vi har glada att du hittat till vårt bemanningsföretag i Helsingborg. Behöver du hjälp att hyra personal? Lämna din information så blir du strax uppringd. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta rätt konsultlösning för just din verksamhet!

Som ditt rekryteringsföretag i Umeå garanterar vi att du endast lägger tid på de bästa kandidaterna i en rekrytering

Söker du jobb eller konsultuppdrag i Helsingborg?

Då har du hittat rätt! Hos oss på TNG hittar du lediga jobb och uppdrag som konsult i Helsingborg och södra Sverige. Vi samarbetar med spännande företag som behöver nya medarbetare inom många olika branscher.

Hittar du inget som passar dig just nu? Skicka en spontanansökan så kontaktar vi dig när det dyker upp ett jobb eller konsultuppdrag som matchar just din profil.

Hitta till TNG – ditt bemanningsföretag i Skåne

Laddar karta...

… psst! Visste du att TNG finns i hela Sverige?
Ja, tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och hanterar bemanningsuppdrag i hela landet. Vårt bemanningsföretag har fysiska kontor i Stockholm, GöteborgMalmöÖrebro och Kopparberg. Vi arbetar även med konsultuthyrning i norra Sverige.

Nyhetsbrev om fördomsfri rekrytering från TNGInsights och trender inom fördomsfri rekrytering – direkt till din mail

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna inom fördomsfri rekrytering, mångfald och inkludering? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter, insights och inspiration direkt till din inkorg. Kostnadsfritt varje månad.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Lästips för dig

Visa alla