TNG
Rekrytera personal med TNG i Helsingborg - ett rekryteringsföretag specialiserat på fördomsfri rekrytering, bemanning och interim

Rekryteringsföretag i Helsingborg och norra Skåne

Rekrytera och hyr personal i Helsingborg

Behöver du kompetenta medarbetare i Helsingborg-området? Då har du kommit rätt! På TNG Syd erbjuder vi tjänster inom rekrytering, bemanning och interim i hela Skåne, med en inriktning på fördomsfri och kompetensbaserad rekrytering. Med vår moderna och datadrivna metodik hittar vårt rekryteringsföretag snabbt medarbetarna som bidrar till er affär.

Tack vare erfarna rekryterare, en fördomsfri metod och datadrivna beslut och möter vi dina personalbehov snabbt och kostnadseffektivt, oavsett om det gäller rekrytering eller konsultuthyrning. Det ger dig medarbetare med rätt kompetens och hög motivation att göra ett bra jobb. Samtidigt som vi bidrar till mångfald och innovation på din arbetsplats.

Vi hjälper dig med hela rekryteringar, alternativt konsultuthyrning och interims, när du behöver nya medarbetare inom ekonomi, försäljning, kundtjänst, HR, Supply Chain och marknadsföring. Dessutom har vi specialiserat oss på chefsrekrytering, IT-rekrytering och ingenjörsrekrytering.

Rekrytera idag

TNG har ett brett utbud av olika tjänster inom rekrytering

Våra tjänster

Helsingborg centrum där TNG, ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag, hjälper dig med rekrytering och jobbsökande. Anlita oss i nästa rekrytering eller för att hitta lediga jobb i Helsingborg och Skåne!

Lokal närvaro och branschkunskap

På TNG Syd är vi stolta över vår närhet till Helsingborg och Öresundsregionen. Vårt kontor ligger centralt i Malmö, men vi arbetar även med arbetsgivare i hela Skåne och södra Sverige.

Bland våra kunder hittar du allt från kommuner till väletablerade företag, startups, och många, många fler arbetsgivare i regionen. Vi säkerställer alltid att vi har den kompetens som krävs för att hjälpa dig och din organisation att bygga en stark och framgångsrik arbetsstyrka.

TNG är ett rekryteringsbolag i Helsingborg som hjälper dig med fördomsfri rekrytering, bemanning och interim - modernt och datadrivet!

Med TNG Syd som rekryteringsbyrå får du:

  • De bäst lämpade kandidaterna för din verksamhet och det aktuella behovet.
  • Snabba, datadrivna och kostnadseffektiva rekryteringar som ger dig tid över till kärnverksamheten.
  • Möjlighet att bli utmanad och lösa kompetensbrist inom områden med hög efterfrågan och få kandidater.
  • En tryggt rekryteringsbolag som är auktoriserat, följer kollektivavtal och regelbundet utbildar alla sina medarbetare i diskrimineringslagen.

Vi hjälper dig med personal inom

Vi har fått hjälp ed att hitta otroligt begåvade IT-tekniker som har visat sig ha störst potential att klara jobbet. Som ett resultat anställde vi till exempel en kandidat som först togs in på bemanningsuppdrag. Hon lärde sig extremt snabb trots ett cv som inte var det typiska för rollen.

– Björn Björkman, konsultchef Atea

Kunder vi jobbar med just nu i Helsingborg och Skåne

Kontakta TNG - ditt rekryteringsföretag i Helsingborg som rekryterar och hyr ut personal fördomsfritt och datadrivet

Hur kan vi hjälpa dig?

Lämna dina uppgifter och beskriv vilken typ av medarbetare du behöver, så kontaktar en av våra rekryteringskonsulter dig så snart som möjligt!

Jobbsökare. Hitta lediga jobb i Helsingborg med TNG

Söker du jobb i Helsingborg?

Via TNG Syd hittar du nya karriärmöjligheter. Besök våra lediga jobb i Skåne och södra Sverige för att hitta nästa jobb eller konsultuppdrag! Vi är ständigt i kontakt med nya arbetsgivare i regionen som behöver medarbetare inom många olika kompetensområden. Besök därför sidan regelbundet för att inte missa en spännande möjlighet.

Nyhetsbrev om fördomsfri rekrytering från TNGInsights och trender inom fördomsfri rekrytering – direkt till din mail

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna inom fördomsfri rekrytering, mångfald och inkludering? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter, insights och inspiration direkt till din inkorg. Kostnadsfritt varje månad.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Rekommenderat för dig

Visa alla