TNG
Bemanningsföretag Lund - kontakta oss när du behöver förstärka teamet med ny personal

Bemanningsföretag i Lund och Skåne som gör bemanning enkelt för dig

Hyr personal och konsulter i Lund

Söker du ett modernt och flexibelt bemanningsföretag i Lund? Då har du hittat rätt! Oavsett om det är bråttom eller om du behöver hyra personal först om ett par veckor hjälper vi på TNG Syd dig snabbt, fördomsfritt och kostnadseffektivt. Hyr en konsult på deltid eller heltid, under en tidsperiod som passar dig. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta rätt konsult för just din verksamhet!

Ditt bemanningsföretag i Lund och närliggande orter

Skälen till att hyra konsult via ett bemanningsföretag istället för att rekrytera kan vara många. Det kan handla om att stärka upp teamet under hög arbetsbelastning, sjukfrånvaro, föräldraledighet eller semestertider. Likaså under en pågående rekryteringsprocess.

På TNG Syd är vi väletablerade i Lundatrakten och hjälper löpande organisationer i Lund, Skåne och södra Sverige som behöver hyra personal på hel- eller deltid. Vi erbjuder en smidig och kostnadseffektiv lösning för personaluthyrning inom alla tjänsteområden. Till exempel ekonomer, marknadsförare, HR- och lönespecialister, kundtjänstmedarbetare, receptionister, administratörer, logistiker, produktionspersonal, ingenjörer, inköpare, IT-specialister, utvecklare och interimschefer. Självklart skräddarsyr vi varje konsultlösning utifrån hur just era behov och målsättningar ser ut.

Kom igång idag!

TNG erbjuder tjänster inom personaluthyrning och bemanning inom ekonomi, finans, administration, kundtjänst, marknadsföring, teknik, industri m.m.

Våra tjänster inom bemanning och konsultuthyrning

 • Bemanning på hel- eller deltid eller Hyr-först
  Behöver du förstärka ditt team och hyra personal under en kortare eller längre period? Oavsett om ditt behov dykt upp plötsligt, eller om du behöver någon först om ett par veckor, kan vi hjälpa dig snabbt och enkelt. Du har konsulten hos dig på hel- eller deltid och vi delar arbetsgivaransvaret. TNG erbjuder också en ”Hyr först – Rekrytera-sen” lösning där du hyr in en konsult under överenskommen tid. För att sedan rekrytera personen när uppdraget tar slut.
 • Pool-lösning med schemaläggning och beredskap
  För dig som har återkommande arbetstoppar, oavsett tidpunkt på dygnet, så erbjuder vi vår Pool-lösning. Här rekryterar, schemalägger och ansvarar TNG helt för din bemanning. Du får en pool med dedikerade konsulter som finns tillgängliga när behov uppstår. Vi erbjuder också en beredskapslösning som tryggt säkerställer bemanning och personaluthyrning med kort varsel.
 • Uthyrning av specialiserade interimskonsulter
  Vi har lång erfarenhet av att stötta organisationer som behöver erfaren specialist vid kritiska tillfällen. Exempelvis projektdeadlines och årsbokslut. Via vårt inkluderande nätverk och datadrivna, samt fördomsfria, rekryteringsmetod metod kan du snabbt hyra in kvalificerade interimskonsulter – rätt matchade till er organisation.
 • Hyr erfarna interimschefer
  Hos oss kan du också hyra interimschefer med rätt ledarskapspotential inom områden som ekonomi, teknik, inköp, logistik, marknad och HR. Chefer och ledare som snabbt sätter sig in i nya förutsättningar eller kan driva verksamheten framåt under en pågående ersättningsrekrytering, förändringsprocess eller föräldravikariat.
TNG är ett bemanningsföretag i Malmö som gör det enkelt för dig att hyra konsulter i Skåne och hela södra Sverige

Enkel och hållbar bemanning

När du väljer TNG som ditt bemanningsföretag, får du tillgång till en helhetslösning som tar hand om allt från urvalsprocessen till anställningskontrakt och administration. Våra konsultchefer hanterar alla personalrelaterade frågor, vilket frigör din tid så att du kan fokusera på ditt arbete. Vi strävar efter att matcha rätt konsult till ditt företag, vilket skapar ”keepers” – konsulter som är engagerade och vill bidra till just ditt företags framgång.

Dessutom är vi ett tryggt och auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och uppdaterad kunskap om diskrimineringslagen, vilket säkerställer att ingen kandidat diskrimineras. Ett ansvar som vi delar på enligt lag.

Hyr interimskonsult i Lund och Skåne! TNG har erfarna konsulter inom bl.a. ekonomi, teknik, inköp, logistik, marknad och HR.

Interimskonsulter med specialistkompetens

På vårt bemanningsföretag i Lund och södra Sverige har vi även ett brett nätverk av erfarna interimskonsulter och specialister. Bland annat inom ekonomi, teknik, inköp, logistik, marknad och HR. Våra interimskonsulter kommer från alla branscher och bakgrunder och matchas objektivt utifrån ditt unika interimsuppdrag. Via vårt inkluderande nätverk och datadrivna, samt fördomsfria, urvalsmetod kan du snabbt hyra in kvalificerade interimskonsulter – rätt matchade till din organisation.

Uppdrag vi tillsätter i Lund och Skåne just nu

Våra specialistområden

Kundcase från samarbete mellan TNG och Fitness24Seven

TNG har ett helhetstänk som vi verkligen gillar, där man precis som vi tänker lite utanför boxen för att få ut maximalt av ett samarbete.

Fitness24Seven

Fredrik Krüeger, HR-chef

Läs fler success stories

Hur kan vi hjälpa dig?

Hej! Vi är glada att du besöker vårt bemanningsföretag i Lund och Skåne. Behöver du hjälp att hyra personal? Lämna din information och beskriv vilken typ av roll du söker, så blir du strax uppringd av en av våra engagerade rekryteringskonsulter.

Söker du jobb eller konsultuppdrag i Lund?

Då har du hittat rätt! Hos oss på TNG hittar du lediga jobb och uppdrag som konsult i Lund och södra Sverige. Vi samarbetar med spännande företag som behöver nya medarbetare inom många olika branscher. Utöver Lund arbetar våra konsulter runt om i Skåne. Bland annat i Helsingborg, Landskrona, Kristianstad, Trelleborg, Eslöv, Bromölla, Ängelholm, Hässleholm, Ystad, Olofström, Sölvesborg, Karlshamn, Ljungby, Markaryd, Tingsryd, Växjö och Älmhult.

Hittar du inget som passar dig just nu? Skicka en spontanansökan så kontaktar vi dig när det dyker upp ett jobb eller konsultuppdrag som matchar just din profil.

Hitta till TNG – ditt bemanningsföretag i Skåne

Laddar karta...

… psst! Visste du att TNG finns i hela Sverige?
Ja, tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och hanterar bemanningsuppdrag i hela landet. Vårt bemanningsföretag har fysiska kontor i GöteborgMalmöÖrebro och Kopparberg. Vi arbetar även med konsultuthyrning i exempelvis Västerås, Norrköping, Gävle, Sundsvall, Umeå, Luleå, Växjö, Kalmar, Karlskrona, Kristianstad och Helsingborg.

Lästips för dig

Visa alla