TNG
Bemanningsföretag Lund - kontakta oss när du behöver förstärka teamet med ny personal

Bemanningsföretag i Lund och Skåne som gör bemanning enkelt för dig

Hyr personal och konsulter i Lund

Söker du ett modernt och flexibelt bemanningsföretag i Lund? Då har du hittat rätt! Oavsett om det är bråttom eller om du behöver hyra personal först om ett par veckor hjälper vi på TNG Syd dig snabbt, fördomsfritt och kostnadseffektivt. Hyr en konsult på deltid eller heltid, under en tidsperiod som passar dig. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta rätt konsult för just din verksamhet!

Ditt bemanningsföretag i Lund och närliggande orter

Skälen till att hyra konsult via ett bemanningsföretag istället för att rekrytera kan vara många. Det kan handla om att stärka upp teamet under hög arbetsbelastning, sjukfrånvaro, föräldraledighet eller semestertider. Likaså under en pågående rekryteringsprocess.

På TNG Syd är vi väletablerade i Lundatrakten och hjälper löpande organisationer i Lund, Skåne och södra Sverige som behöver hyra personal på hel- eller deltid. Vi erbjuder en smidig och kostnadseffektiv lösning för personaluthyrning inom alla tjänsteområden. Till exempel ekonomer, marknadsförare, HR- och lönespecialister, kundtjänstmedarbetare, receptionister, administratörer, logistiker, produktionspersonal, ingenjörer, inköpare, IT-specialister, utvecklare och interimschefer. Självklart skräddarsyr vi varje konsultlösning utifrån hur just era behov och målsättningar ser ut.

Kom igång idag!

TNG erbjuder tjänster inom personaluthyrning och bemanning inom ekonomi, finans, administration, kundtjänst, marknadsföring, teknik, industri m.m.

Tjänster inom bemanning och konsultuthyrning

 • Bemanning på heltid eller deltid
  Är ditt team i behov av förstärkning? TNG levererar pålitlig och flexibel bemanning, snabbt och enkelt. Där våra konsulter arbetar i din verksamhet på heltid eller deltid. Eller varför inte testa vår tjänst ”Hyr först, rekrytera sen”, där du provar en konsult med möjlighet till framtida anställning?
 • Pool-lösning med beredskap
  Hur förbereder du dig på plötsliga behov av extra personal? Vi erbjuder en dedikerad pool av konsulter, tillgängliga dygnet runt för att täcka just dina behov. Från rekrytering till schemaläggning och beredskap – vi garanterar att rätt kompetens finns där när du behöver det.
 • Hyr interimskonsulter
  Vad händer när du står inför en kritisk deadline eller behöver genomföra ett årsbokslut? Vårt team av erfarna interimskonsulter är redo att stödja dig. Med tillgång till ett brett nätverk och en fördomsfri rekryteringsprocess säkerställer vi att du snabbt får rätt specialist för jobbet.
 • Hyr interimschefer
  Behov av starkt ledarskap på kort varsel? Hyr en av våra erfarna interimschefer! Vi tillhandahåller interimschefer med specialkompetenser inom ekonomi, teknik, inköp, logistik, marknadsföring och HR. Våra chefer är snabbt på plats och redo att leda din verksamhet genom varje unik utmaning.
TNG är ett bemanningsföretag i Malmö som gör det enkelt för dig att hyra konsulter i Skåne och hela södra Sverige

Enkel och hållbar bemanning

När du väljer TNG som ditt bemanningsföretag, får du tillgång till en helhetslösning som tar hand om allt från urvalsprocessen till anställningskontrakt och administration. Våra konsultchefer hanterar alla personalrelaterade frågor, vilket frigör din tid så att du kan fokusera på ditt arbete. Vi strävar efter att matcha rätt konsult till ditt företag, vilket skapar ”keepers” – konsulter som är engagerade och vill bidra till just ditt företags framgång.

Dessutom är vi ett tryggt och auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och uppdaterad kunskap om diskrimineringslagen, vilket säkerställer att ingen kandidat diskrimineras. Ett ansvar som vi delar på enligt lag.

Hyr interimskonsult i Lund och Skåne! TNG har erfarna konsulter inom bl.a. ekonomi, teknik, inköp, logistik, marknad och HR.

Interimskonsulter med specialistkompetens

På vårt bemanningsföretag i Lund och södra Sverige har vi även ett brett nätverk av erfarna interimskonsulter och specialister. Bland annat inom ekonomi, teknik, inköp, logistik, marknad och HR. Våra interimskonsulter kommer från alla branscher och bakgrunder och matchas objektivt utifrån ditt unika interimsuppdrag. Via vårt inkluderande nätverk och datadrivna, samt fördomsfria, urvalsmetod kan du snabbt hyra in kvalificerade interimskonsulter – rätt matchade till din organisation.

Uppdrag vi tillsätter i Lund och Skåne just nu

Vi hjälper dig med personal inom

Success story mellan Scandinavia Biogas och TNG Tech

Jag uppskattar att kunna ha en nära kontakt där vi kan bolla fram och tillbaka och snabbt få svar.

Scandinavian Biogas

Linda Sundberg, HR-chef

Läs fler success stories

Hur kan vi hjälpa dig?

Hej! Vi är glada att du besöker vårt bemanningsföretag i Lund och Skåne. Behöver du hjälp att hyra personal? Lämna din information och beskriv vilken typ av roll du söker, så blir du strax uppringd av en av våra engagerade rekryteringskonsulter.

Söker du jobb eller konsultuppdrag i Lund?

Då har du hittat rätt! Hos oss på TNG hittar du lediga jobb och uppdrag som konsult i Lund och södra Sverige. Vi samarbetar med spännande företag som behöver nya medarbetare inom många olika branscher. Utöver Lund arbetar våra konsulter runt om i Skåne. Bland annat i Helsingborg, Landskrona, Kristianstad, Trelleborg, Eslöv, Bromölla, Ängelholm, Hässleholm, Ystad, Olofström, Sölvesborg, Karlshamn, Ljungby, Markaryd, Tingsryd, Växjö och Älmhult.

Hittar du inget som passar dig just nu? Skicka en spontanansökan så kontaktar vi dig när det dyker upp ett jobb eller konsultuppdrag som matchar just din profil.

Hitta till TNG – ditt bemanningsföretag i Skåne

Laddar karta...

… psst! Visste du att TNG finns i hela Sverige?
Ja, tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och hanterar bemanningsuppdrag i hela landet. Vårt bemanningsföretag har fysiska kontor i GöteborgMalmöÖrebro och Kopparberg. Vi arbetar även med konsultuthyrning i norra Sverige.

Nyhetsbrev om fördomsfri rekrytering från TNGInsights och trender inom fördomsfri rekrytering – direkt till din mail

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna inom fördomsfri rekrytering, mångfald och inkludering? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter, insights och inspiration direkt till din inkorg. Kostnadsfritt varje månad.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Lästips för dig

Visa alla