TNG
VD-blogg: Under corona måste vi hjälpas åt för att hålla en hållbar arbetsmarknad vid liv

VD-Insights: Under Corona måste vi hjälpas åt för att hålla en hållbar arbetsmarknad vid liv

Av: Åsa Edman Källströmer, VD TNG

Det som nu sker med Corona (COVID-19) är en extraordinär situation där vi alla måste hjälpas åt för att hålla en hållbar arbetsmarknad vid liv. Vår verksamhet på TNG fortgår och vi har sedan många år de digitala verktyg och erfarenhet som krävs för att stötta företag med kompetensförsörjning under olika skeden i verksamheten.

Vår högsta prioritet är givetvis att trygga våra anställdas hälsa och vi följer löpande informationen från vår branschorganisation Almega samt vad Folkhälsomyndigheten rekommenderar.

Läget just nu gör dock att vardagen förändras och nya rutiner skapas. Även hos oss. Det gör att alla våra kandidater möter kunder och rekryterare via våra videolösningar eller rent av intervjuer med vår intervjurobot Tengai. Det är möjligt med vår egenutvecklade och digitala fördomsfria rekryteringsprocess. Här mäter vi opartiskt kompetens, potential och framtida arbetsprestation. Vi gör det utan att behöva träffas personligen. I vanliga fall träffas vi gärna i ett personligt fysiskt möte, men i dessa corona-tider så har vi alla verktyg på plats för att lyckas ändå med digitala möten.

TNG  finns här för de företag och organisationer som snabbt behöver rekrytera eller hyra in extrapersonal för att hantera det nya marknadsläget oavsett tjänsteområde. Vi kan också  kan avlasta HR och rekryterare med videointervjuer, screening, search och referenstagning.

Vi kan också testa er personal för att avgöra vem som snabbt kan lära sig ett nytt område om ni brådskande behöver ställa om verksamheten internt. Allt vi gör sker fördomsfritt och objektivt samt digitalt. Avstämningar sker löpande över video, telefon eller andra digitala kanaler. Det ska kännas enkelt och tryggt för dig som kund.

Redan nu har vi många kandidater som är redo för nya uppdrag så behöver du stärka upp så hör gärna av dig direkt till mig. Så ska vi se hur vi kan hjälpa er.

Ta hand om er och låt oss komma styrkta ur den här corona-krisen tillsammans.

Fördomsfri rekrytering och bemanning med TNG

Vi gör fördomsfri rekrytering enkelt för dig.

TNG:s fördomsfria och datadrivna rekryteringsmetodik™ mäter opartiskt kompetens, potential och framtida arbetsprestation. Oasvett bransch eller yrkesområde gör vi det komplicerade enkelt och hittar rätt kandidater, utan att påverkas av förutfattade meningar eller magkänsla. Ett hållbart arbetssätt som gör att vi snabbt och kostnadseffektivt levererar rätt medarbetare som bidrar till mångfald, innovation och lönsamhet på ditt företag.

Våra digitala lösningar och verktyg gör att vi är geografiskt obundna och kan hantera uppdrag i hela landet. Och givetvis håller vi en nära och tät dialog med både kunder som kandidater, oavsett var de befinner sig

HITTA NYA MEDARBETARE!