TNG
VD-blogg: Under corona måste vi hjälpas åt för att hålla en hållbar arbetsmarknad vid liv

Lästid: 2 minuter

Senast redigerad:

Under Corona måste vi hjälpas åt för att hålla en hållbar arbetsmarknad vid liv

– Corona utmanar oss att tänka nytt

VD-Insights: Det som nu sker med Corona (COVID-19) är en extraordinär situation där vi alla måste hjälpas åt för att hålla en hållbar arbetsmarknad vid liv. Vår verksamhet på TNG fortgår och vi har sedan många år de digitala verktyg och erfarenhet som krävs för att stötta företag med kompetensförsörjning under olika skeden i verksamheten.

Vår högsta prioritet är givetvis att trygga våra anställdas hälsa- Vi följer därför löpande informationen från vår branschorganisation Almega samt vad Folkhälsomyndigheten rekommenderar.

Läget just nu gör dock att vardagen förändras och nya rutiner skapas. Även hos oss. Det gör att alla våra kandidater möter kunder och rekryterare via våra videolösningar eller Tengai. Det är möjligt med vår egenutvecklade och digitala fördomsfria rekryteringsprocess. Här mäter vi opartiskt kompetens, potential och framtida arbetsprestation. Vi gör det utan att behöva träffas personligen.

TNG kan avlasta

TNG  finns här för de företag och organisationer som snabbt behöver rekrytera eller hyra in. Oavsett om det handlar om extrapersonal, eller specialister för att hantera det nya marknadsläget. Vi arbetar inom alla tjänsteområden. Vi kan avlasta HR och rekryterare med videointervjuer, screening, search och referenstagning.

Vi kan också testa er interna personal- Då kan vi snabbt avgöra vem som kan lära sig ett nytt område om ni behöver ställa om verksamheten. Allt vi gör sker fördomsfritt och objektivt samt digitalt. Avstämningar sker löpande över video, telefon eller andra digitala kanaler. Det ska kännas enkelt och tryggt för dig som kund.

Redan nu har vi många kandidater som är redo för nya uppdrag så behöver du stärka upp så hör gärna av dig direkt till mig. Så ska vi se hur vi kan hjälpa er.

Ta hand om er och låt oss komma styrkta ur den här corona-krisen tillsammans.

Av: Åsa Edman Källströmer, VD TNG

Fördomsfri rekrytering och bemanning med TNG

Vi gör fördomsfri rekrytering enkelt för dig.

TNG:s fördomsfria och datadrivna rekryteringsmetodik™ mäter opartiskt kompetens, potential och framtida arbetsprestation. Oasvett bransch eller yrkesområde. Vi gör det komplicerade enkelt och hittar rätt kandidater, utan att påverkas av förutfattade meningar eller magkänsla. Ett hållbart arbetssätt som gör att vi snabbt och kostnadseffektivt levererar rätt medarbetare som bidrar till mångfald, innovation och lönsamhet på ditt företag.

Våra digitala lösningar och verktyg gör att vi är geografiskt obundna och kan hantera uppdrag i hela landet.

HITTA NYA MEDARBETARE!

Rekommenderat för dig