TNG

JAG VILL REKRYTERA PERSONAL!

Våra tjänster inom rekrytering

Rekrytering – fördomsfritt och alltid i nivå med ditt behov.

Varje rekrytering är unik och vi vill att du som kund ska ha valmöjlighet i ditt samarbete med oss. Därför utgår vi alltid från din affär och din tid. Med vår fördomsfria kompetensbaserade rekrytering hittar vi medarbetare som har den kompetens du behöver, och som dessutom bidrar till mångfald och innovation på din arbetsplats. Och vi gör det snabbt, kostnadseffektivt och tryggt för ditt företag.

Tillsammans med våra erfarna rekryterare väljer du den rekryteringstjänst som passar dig bäst här och nu. Det ska vara smidigt att rekrytera, men också tydligt vad du som kund faktiskt får del av under hela rekryteringsprocessen. Det är också viktigt att du upplever att vi är engagerade i ditt företags varumärke. Därför jobbar vi aktivt med att skapa en riktigt bra kandidatupplevelse för de som söker våra kunders lediga jobb, något som bidrar positivt till ditt arbetsgivarvarumärke.

Våra tjänster inom rekrytering

All inclusive rekrytering

All inclusive är vår vanligaste rekrytering. Här tar vi ett helhetsansvar från kompetensanalys tills det att du har rätt person på plats hos dig.

Vi sköter all kandidatattraktion, digital annonsering, matchning, arbetspsykologiska tester på alla sökande, kompetensbaserade sökningar i våra nätverk samt fördjupade bakgrundskontroller och referenstagning. Allt sker givetvis fördomsfritt och med fokus på att ditt arbetsgivarvarumärke och en bra kandidatupplevelse för de som söker. Dessutom ser vi till att det inte sker någon omedveten eller medveten diskriminering på vägen. Självklart ingår också garantier, utvärdering och uppföljning.

All inclusive search

Vissa tjänster kräver att vi även searchar fram kandidater, ofta handlar det om yrken med kandidatbrist eller väldigt unika kompetenser. Även här ingår hela vår kompetensbaserade fördomsfria rekryteringsprocess, bakgrundskontroller, och referenstagning.

Utöver sökningar i egna nätverk och pipeline söker och hittar vi kandidater utifrån vår egen-utvecklade digitala och fördomsfria searchmetodik Digital Cross Search. Här ingår en mer avancerad Search av specialutbildade researchers som använder många olika digitala källor tex sociala medier, externa databaser, Google, bloggar, forum, communities, och artikeldatabaser för att hitta rätt kandidat till din tjänst.

Select

Ibland vill våra kunder lämna ifrån sig första delen av sin rekrytering och kunna lägga sin tid på lite färre kandidater som alla motsvarar skall-kraven för tjänsten. Vi gör då en kompetensanalys, attraherar kandidater fördomsfritt och gör urval från skall-krav. Vi genomför sedan ett första kandidaturval från genomförda arbetspsykologiska screeningtester och telefon- eller videointervjuer.

Vi är auktoriserade med kollektivavtal

auktoriserat-bemanningsforetagVi är ett rekryteringsföretag som är auktoriserat av Kompetensföretagen, vilket gör att du kan känna dig trygg. Dessutom investerar vi löpande i att utbilda alla våra medarbetare involverade i urvalsprocessen, i diskrimineringslagstiftningen och kompetensbaserad rekrytering. På så sätt minimerar vi risken att kandidater väljs bort av fel orsak – ett ansvar som vi delar på enligt lag. Därför kan du tryggt luta dig tillbaka och låta oss hantera hela eller delar av tillsättningen.

Vår kandidatattraktion och transparenta kandidatupplevelse

Vi arbetar aktivt och datastyrt med vår kandidatattraktion och kandidatleverans. Våra rekryterare och marknadsavdelning jobbar nära för att få rätt resultat men också vara så snabbrörliga som möjligt. Vår marknadsavdelning är specialister på digital och mobil rekryteringsmarknadsföring samt kandidatupplevelse. De arbetar datadrivet och alla aktiviteter följs upp av vårt analytics-team som återkopplar till varje rekryterare, samt löpande genomför förbättringsåtgärder.

Talangbehoven skiftar snabbt och vi följer löpande trender och engagerar oss i nyheter inom kandidatattraktion – allt för att vara på tå för att hitta de medarbetare och kompetens du behöver nu och framåt. Vårt sätt att jobba ger oss också en bredare talangpool, något som gör att vi också tillsätter rekryteringar snabbare. Vi delar upp arbetet med vår kandidatattraktion i Targeting (riktad rekryteringsmarknadsföring och Digital Pipeline) och vår unika search metod Digital cross search™.

Vi ser de som söker jobb via oss på TNG som kunder. Och de ska alltid mötas av en positiv kandidatupplevelse. Det är lika viktigt som att vi tar hand om och vårdar ditt varumärke. Med vår egenutvecklade digitala lösning, kan jobbsökare logga in och följa sina jobbansökningar live och i realtid genom varje steg i rekryteringsprocessen, både på mobilen och datorn. Det ger en transparent insyn i hela rekryteringen, speglar rekryterarnas arbete och ger ett positivt avtryck hos våra kundföretags varumärken.

VILL DU VETA MER? HÖR AV DIG!

Fyll i dina uppgifter, så kontaktar vi dig idag!