TNG
Anlita TNG för att hyra konsulter och chefer inom interim

TNG Interim – kompetenssäkrade interimskonsulter som levererar från första dagen

Interimskonsulter och chefer som Skapar säkra resultat

Behöver du förstärka ditt team med en interimslösning under en kritisk period? En chef eller konsult med kompetenssäkrad erfarenhet som levererar säkra resultat från dag ett, och samtidigt driver din verksamhet framåt? Då ska du anlita oss på TNG Interim.

Hyr interimskonsulter och chefer med TNG Interim

Interim ska vara enkelt. Och tryggt. En tom stol, oavsett roll, innebär förlorade intäkter och ett möjligt produktionsstopp. Därför ser vi på TNG Interim till att snabbt och kvalitetssäkrat matcha rätt person till din organisation. Våra erfarna interimskonsulter kommer från alla branscher och bakgrunder och matchas objektivt utifrån ditt unika interimsuppdrag. Och alla levererar säkra resultat från dag ett.

Genom moderna verktyg, ett inkluderande konsultnätverk och en datadriven och fördomsfri urvalsmetod, hittar vi snabbt kvalificerad och erfaren personal som matchar ditt unika behov. I hela Sverige. Inom alla tjänstemannaområden.

Interim med TNG levererar säkra resultat genom att:

 • Identifiera erfarna och specialiserade interimskonsulter och chefer som direkt bidrar till affären. Men också ny energi och kunskap till teamet.
 • Presentera ett intressantare och mer diversifierat urval av interimschefer och konsulter. Vi lyckas tack vare vår datadrivna och fördomsfria metodik som inkluderar ett bredare urval av rätt kandidater till ditt interimsuppdrag.
 • Konsulter vars kompetens och ekonomiska historik är kvalitetssäkrade för din trygghet med både bakgrundskontroll och referenstagning.
Hyr en interimskonsult eller interimschef från oss på TNG Interim

Hör av dig!

Vill du hyra en interimskonsult eller chef med kort varsel? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig!

Våra interimslösningar

Interimskonsulter med specialistkompetens

Anlita våra interimskonsulter när organisationer behöver en erfaren specialist som direkt kommer igång med uppdraget. Det kan handla om tillfällen när det råder hög arbetsbelastning, föräldravikariat eller speciella projekt. Vanligast är dock att anlita in en konsult innan man hunnit rekrytera en ny medarbetare.

Vid uppstart gör vi en kompetensanalys tillsammans. Där släpper du ditt ansvar och vi på TNG Interim tar över. Snabbt och kostnadseffektivt hittar vi en konsult som kommer fungera i organisationen. Från dag ett. Med vårt inkluderande nätverk och datadrivna, samt fördomsfria, metod har vi ett bredare urval av konsulter och matchar rätt kandidat till just er.

TNG Interim har lång erfarenhet av att stötta organisationer med interimskonsulter inom ekonomi, finans, försäkring, teknik, inköp, logistik, marknad och HR.

Interimschefer med rätt ledaregenskaper

Våra interimschefer är erfarna ledare som tas in under förändringsarbete, föräldraledighet, för att utveckla organisationen eller för att leda ett team under en pågående ersättningsrekrytering. Via TNG Interim anlitar du interimschefer med rätt erfarenhet, kunskap och ledaregenskaper. Chefer som bygger framgångsrika, produktiva och välmående team genom att skapa psykologisk trygghet i gruppen.

TNG Interim har i flera år stöttat företag och organisationer med interimschefer inom ekonomi, finans, teknik, inköp, logistik, marknad och HR.

Vi arbetar aktivt med vårt nätverk av interimschefer, eller söker externt för att bredda urvalet ytterligare med vår datadrivna och fördomsfria metodik.

 

Specialistområden för TNG Interim

Specialistområden för interim

TNG Interim erbjuder interimskonsulter och interimschefer inom följande områden:

 • Ekonomi
 • Finans
 • Försäkring
 • Teknik
 • Inköp
 • Logistik
 • Marknad
 • HR

Vi ser kompetens framför ålder, kön, bakgrund och lärosäte, vilket gör att vi inkluderar fler konsulter med rätt motivation och erfarenhet i våra urval. Det ger dig som kund bättre matchade kandidater.

– Annika Jepsson, produktägare TNG Interim

…eller boka en tid direkt som passar just dig!

Vill du anlita en av våra interimschefer eller en specialist? Boka en mötestid via länken nedan så får du träffa en av våra interimspecialister.

Boka möte direkt!

Hyra interimskonsult i Stockholm? TNG Interim hjälper er att snabbt få rätt person på plats!

Stockholm

Pyramidvägen 7
169 56 Solna
  08-219200

Hyr interimskonsult i Stockholm

Söker du en interim konsult eller interimschef till er verksamhet i Stockholm eller med omnejd? Då kan vi hjälpa er! Teamet i Stockholm är specialiserade på interimslösningar inom HR, ekonomi, finans, marknadsroller, Supply Chain, teknik och logistik.

Utöver Stockholm tillsätter vi även konsultuppdrag i bland annat Södertälje, Uppsala, Norrköping, Gävle och norra Sverige.

 

Kontakta oss i Stockholm!

Hyr interimskonsult i Göteborg

Har din organisation behov av en erfaren interimschef eller interimskonsult i Göteborg med omnejd? Då har du hittat rätt! På vårt Göteborgskontor arbetar rekryterare med mångårig erfarenhet av interim inom HR, teknik, inköp, logistik, life science, finans, marknad och ekonomi.

Kontoret är beläget i centrala Göteborg, men arbetar med interimsuppdrag i hela Göteborg samt Borås, Allingsås, Stenungsund, Halmstad, Falköping och Jönköping.

 

Kontakta oss i Göteborg!
Hyra interimskonsult i Göteborg? Kontakta oss i Göteborg så hjälper vi er hitta rätt interimskonsult idag!

Göteborg

Östra Hamngatan 16
411 09 Göteborg
  031-7612220

Hyra interimskonsult i Malmö och Skåne? Kontakta vårt kontor i Malmö så hjälper vi er hitta rätt interimskonsult för just er verksamhet!

Malmö

Nordenskiöldsgatan 24
211 19 Malmö
  08-21 92 00

Hyr interimskonsult i Malmö

På jakt efter interimskonsulter och chefer som skapar säkra resultat till er verksamhet i södra Sverige? Varmt välkommen till TNG:s kontor i centrala Malmö! Här utvecklar vi dagligen vår interimslösning och träffar konsulter som matchas till våra uppdragsgivare.

Förutom Malmö tillsätter vi också interimsuppdrag i hela Skåne. Bland annat i Helsingborg, Lund, Höör, Kristianstad, Trelleborg och Ystad, men också i Bromölla, Ängelholm och Hässleholm.

 

Kontakta oss i Malmö!

Hyr interimskonsult i Örebro

Läge att hyra in en interim konsult eller interimschef till er verksamhet i Örebro eller Mälardalen? På TNG i Örebro arbetar våra seniora rekryterare och researchers med att hjälpa chefer inom teknik, logistik, supply chain, och ekonomi att hitta kvalitetssäkrade interimskonsulter som levererar från dag ett.

Via vårt konsultbolag arbetar våra interimskonsulter på konsultuppdrag i Västerås, Hallsberg, Eskilstuna, Katrineholm, Kumla, Munksjö, Karlskoga, Degerfors, Kopparberg och Arboga.

 

Kontakta oss i Örebro!
Hyra interimskonsult i Örebro och Mälardalen? Hör av dig till oss på TNG i Örebro!

Örebro

Kungsgatan 8
702 11 Örebro
  08-21 92 00

Rekommenderat för dig

Visa alla