TNG
Rekrytera miljöingenjör som är intresserad av att identifiera och driva hållbarhetsfrågor och miljöförbättrande åtgärder.

Rekrytera eller hyr interim miljöingenjör

Rekrytera eller hyr miljöingenjör

Behöver du rekrytera en miljöingenjör som är intresserad av att identifiera och driva hållbarhetsfrågor och miljöförbättrande åtgärder? Bra! Då kan vi på TNG Tech hjälpa dig. Vi rekryterar och hyr ut analytiska och förändringsbenägna miljöingenjörer som vill vara med och utveckla organisationens miljöteknik och miljöarbete framåt.

Vad gör en miljöingenjör?

TNG Tech

Jobbtiteln miljöingenjör är inget enhetligt yrke med specifika arbetsuppgifter, utan just ordet “miljöingenjör” används för att beskriva de ingenjörer som sysslar med något inom miljöteknik – även kallat cleantech.

En miljöingenjör idag arbetar brett med miljö och hållbarhet. Det kan handla om att driva organisationens miljöcertifiering, göra riskanalyser, utveckla kvalitetsarbetet, miljösamordning samt myndighetskontakter kring eventuell miljöfarlig verksamhet och miljökrav. Det är en roll i ständig förändring och därför är det viktigt att rekrytera rätt miljöingenjör direkt. Läs mer om yrket i vår yrkesguide: Det här gör en miljöingenjör.

Varför rekrytera miljöingenjör?

Hållbarhetsarbetet hos företag blir allt mer centralt i linje med växande krav och ökat miljöansvar i samhället. Att rekrytera eller hyra in en miljöingenjör kan därmed hjälpa dig kvalitetssäkra ditt företags miljöarbete. Eftersom miljöingenjörens arbetsuppgifter även innebär analysarbete kan nya tekniska lösningar och effektiviseringar identifieras samt implementeras inom organisationen.

På TNG Tech har vi lång erfarenhet att rekrytera miljöingenjörer och andra roller inom cleantech. Genom vår vetenskapliga och datadrivna rekryteringsmetodik mäter vi kandidatens kompetens och framtida arbetsprestation. På så sätt kan vi med stöd i data hitta de bäst lämpade miljöingenjörerna för just er organisation. Miljöingenjörer som har förmågan att arbeta strukturerat, självständigt, är förändringsbenägna och som besitter god analytisk förmåga.

Anlita oss

Teknikjobb vi rekryterar just nu

Hyr interimskonsult inom miljö och cleantech via TNG Tech

Hyr interimskonsult inom miljö och cleantech

Att minimera sin miljöpåverkan och hitta innovativa lösningar inom miljöområdet är något som står högt i kurs hos många företag idag. Därför kan det vara på sin plats att hyra in spetskompetens inom miljöteknik via TNG Techs interimsuthyrning.

Allt fler företag satsar nu på cleantech och vill snabbt få in spetskompetens inom området för att driva specifika projekt, leda förändringsarbetet eller driva arbetet framåt under en föräldraledighet. Genom att hyra in en miljöingenjör som interimskonsult får din organisation startklar spetskompetens som driver er miljöverksamhet i rätt riktning.

Vid inhyrning via TNG Tech får du även tillgång till vårt interimsnätverk av erfarna ingenjörer inom miljöteknik. Ingenjörer som är kvalitetssäkrade, kunniga och som också kan bidra till mångfald och ny innovation i organisationen.

Rekrytera miljöingenjör med TNG Tech så får du:

  1. Digitala screeningtester där vi säkerställer miljöingenjörens kompetens och kvaliteter genom att bland annat mäta logiska- och analytiska förmågor.
  2. En vetenskaplig och datadriven rekryteringsprocess där vi styr kompetensanalysen via vårt unika Talent Score Card™.
  3. Vår fördomsfria och datadrivna searchmetod för att vi snabbt och kvalitetssäkrat ska kunna hitta rätt ingenjör för just ert uppdrag.

Rekryteringarna gick snabbt och vi hade en bra och löpande kontakt. Rekryteraren hade en förmåga att snappa upp våra egenheter och kommunicera det till kandidaterna på rätt sätt.

– Lars-Erik Sjögren, VD på Biosorbe
Vill du ha hjälp med vetenskaplig och datadriven rekrytering av ingenjörer och tekniker? Kontakta TNG Tech.

Kontakta oss direkt

Vill du veta mer om hur vi på TNG Tech kan hjälpa dig att rekrytera en miljöingenjör eller höra mer om vår interimslösning inom området? Lämna dina uppgifter i formuläret så blir du strax uppringd!

Behöver du rekrytera andra teknik- och ingenjörsroller?

Behöver du rekrytera andra roller inom teknik? Givetvis hjälper vi på TNG Tech dig! Vi arbetar löpande med ingenjörsrekrytering i hela Sverige och tar gärna ett möte där vi berättar mer.