TNG
Rekrytera miljöingenjör

Rekrytera eller hyr interim miljöingenjör

Rekrytera eller hyr en miljöingenjör

Behöver du rekrytera en miljöingenjör som är intresserad av att identifiera och driva hållbarhetsfrågor och miljöförbättrande åtgärder? Bra! Då kan vi på TNG Tech hjälpa dig. Vi rekryterar och hyr ut analytiska och förändringsbenägna miljöingenjörer som vill vara med och utveckla organisationens miljöteknik och miljöarbete framåt.

TNG Tech

En miljöingenjör idag arbetar brett med miljö och hållbarhet. Det kan handla om att driva organisationens miljöcertifiering, göra riskanalyser, utveckla kvalitetsarbetet, miljösamordning samt myndighetskontakter kring eventuell miljöfarlig verksamhet och miljökrav. Det är en roll i ständig förändring och därför är det viktigt att rekrytera rätt miljöingenjör direkt.

Genom vår vetenskapliga rekryteringsmetodik mäter vi på TNG Tech kandidatens kompetens och framtida arbetsprestation. På så sätt kan vi med stöd i data hitta de bäst lämpade miljöingenjörerna för just er organisation. Miljöingenjörer som har förmågan att arbeta strukturerat, självständigt, är förändringsbenägna och som besitter god analytisk förmåga.

Rekrytera din nästa miljöingenjör

Hållbarhetsarbetet hos företag blir allt mer centralt i linje med växande krav och ökat miljöansvar i samhället. Med hjälp av TNG Tech kan en miljöingenjör rekryteras eller hyras in för att kvalitetssäkra ditt företags miljöarbete. Eftersom miljöingenjörens arbetsuppgifter även innebär analysarbete kan nya tekniska lösningar och effektiviseringar identifieras samt implementeras inom organisationen.

Kom igång idag!

Med TNG Tech får du:

  1. Digitala screeningtester där vi säkerställer miljöingenjörens kompetens och kvaliteter genom att bland annat mäta logiska- och analytiska förmågor.
  2. En vetenskaplig och datadriven rekryteringsprocess där vi styr kompetensanalysen via vårt unika Talent Score Card™.
  3. Vår fördomsfria och datadrivna searchmetod för att vi snabbt och kvalitetssäkrat ska kunna hitta rätt ingenjör för just ert uppdrag.
Rekrytera miljöingenjör

Hyr en interimskonsult inom miljö och cleantech

Att minimera sin miljöpåverkan och hitta innovativa lösningar inom miljöområdet är något som står högt i kurs hos många företag idag. Därför kan det vara på sin plats att hyra in spetskompetens inom miljöteknik via TNG Techs interimsuthyrning.

Allt fler företag satsar nu på cleantech och vill snabbt få in spetskompetens inom området för att driva specifika projekt, leda förändringsarbetet eller driva arbetet framåt under en föräldraledighet. Genom att hyra in en miljöingenjör som interimskonsult får din organisation startklar spetskompetens som driver er miljöverksamhet i rätt riktning.

Vid inhyrning via TNG Tech får du även tillgång till vårt interimsnätverk av erfarna ingenjörer inom miljöteknik. Ingenjörer som är kvalitetssäkrade, kunniga och som också kan bidra till mångfald och ny innovation i organisationen.

Jobb inom teknik som vi rekryterar just nu

Rekrytera miljöingenjör

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du veta mer om hur vi på TNG Tech kan hjälpa dig att rekrytera en miljöingenjör eller höra mer om vår interimslösning inom området?

Lämna dina uppgifter i formuläret så ringer vi upp!

Behöver du rekrytera andra teknik- och ingenjörsroller?

Behöver du rekrytera andra roller inom teknik? Givetvis hjälper vi på TNG Tech dig! Vi arbetar löpande med ingenjörsrekrytering i hela Sverige och tar gärna ett möte där vi berättar mer. Hör av dig ovan eller läs vidare här!

Rekommenderat för dig

Visa alla