TNG

COMPLIANCE ÄR VIKTIGT. JAG VILL VETA MER!

Fördomsfri rekrytering och bemanning inom finans

Compliance och regelefterlevnad i fokus när vi rekryterar

Rekrytering och bemanning inom finans ställer höga krav på compliance och konfidentialitet och något som vi på TNG arbetat länge med. Vi hittar rätt kompetens och nya talanger med vår objektiva och fördomsfria rekrytering och inkluderade talent marketing, vilket också bidrar till mångfald inom finanssektorn. Våra seniora rekryterare har god insikt i finansvärlden och bra utvecklade rutiner för att hantera rekryteringsprocesser med hög sekretess, och snabba tillsättningar när ni behöver hyra in personal.

TNG har lång erfarenhet av att rekrytera, bemanna och hyra ut personal inom finanssektorn och bland våra kunder finns många storbanker, försäkringsbolag och fondföretag. Under året har vi bland annat hjälpt till att rekrytera medarbetare som penningtvättsanalytiker, AML-specialister, leasing- och finansieringsspecialister och analytiker till storbanker och finansinstitut.

Objektiva och fördomsfria urval

För att tillsätta de mest lämpade konsulterna och rekryteringsuppdragen inom finans arbetar vi med fördomsfri kompetensbaserad rekrytering. Det handlar om att definiera vilken kompetens som krävs för att lyckas i tjänsten och att därefter bedöma dessa genom hela rekryteringen. Alla sökanden till våra lediga finansjobb får göra specialanpassade arbetspsykologiska tester utvalda och anpassade efter den finansroll som ska tillsättas. Här tittar vi bl.a. på kandidatens numeriska och verbala kompetens.

Våra tester, i kombination med andra faktorer i vår fördomsfria rekrytering, gör att vi hittar de kandidater som är bäst lämpade för jobbet. Vi gör helt enkelt en objektiv urvalsbedömning, vilket ger alla sökande samma förutsättningar, något som också bygger förtroende för ert varumärke vilket är bra då de sökande många gånger också kan vara era kunder. Vårt kompetensbaserade arbetssätt bidrar till att vi många gånger hittar rätt talanger som annars skulle bli blivit bortvalda på felaktiga grunder som ålder, kön, ”fel” skola eller bakgrund.

3 skäl att välja TNG när du rekryterar inom finans

 1. Arbetspsykologiska tester
 2. Hög regelefterlevnad
 3. Alltid utökade bakgrundskontroller

Alla sökande gör specialanpassade assessment tester där vi bl.a. tittar på kandidatens numeriska och verbala kompetens.

Vår fördomsfria kompetensbaserade rekryteringsprocess och seniora rekryterare har stort fokus på compliance vilket minskar risken att diskriminering sker.

Vi utför en extra faktacheck och belyser ekonomiska och juridiska frågor. Detta är speciellt viktigt när personen ska arbeta inom finans.

Följer lagar och regler

Under en konsulttillsättning eller en rekrytering delar TNG och kunden ansvaret för att urvalet sker enligt gällande lagar och regler. Som kund till TNG kan du vara trygg med att vi har en hög regelefterlevnad och starkt fokus på compliance. Med vår kompetensbaserade rekryteringsmetod så ökar möjligheterna att rätt kandidat väljs medan risken minskar att diskriminering sker. Vi är mycket måna om att vårda ert employer brand och är medvetna om att ni verkar i en förtroendebransch.

För att ytterligare kvalitetssäkra vårt urval av kandidater genomför vi utökade bakgrundskontroller. Att anställa är en stor investering och det är dyrt att rekrytera fel, därför är vår övertygelse att det är bättre att ha all information som behövs. Våra bakgrundskontroller belyser ekonomiska och juridiska frågor och säkerställer att den aktuella kandidaten verkligen är den hen utger sig för att vara.

Hyr-först tjänst

Vi kan hjälpa dig med hela din rekrytering eller bemanning inom finans på hel- eller deltid. Vi skapar konsultlösningar som anpassas efter våra kunders arbetstoppar på dag-, vecko- och månadsbasis. Dessutom erbjuder vi en så kallad ”Hyr-först”-tjänst när du är osäker på ditt långsiktiga personalbehov.

Några finansjobb vi nyligen tillsatt

 • Penningtvättsanalytiker
 • Fraud specialist
 • Fondadministratör
 • Leasingspecialist
 • Finansieringsspecialist
 • Analytiker

 

 • Bolagsanalytiker
 • Företagsrådgivare
 • Rådgivare
 • Lånehandläggare
 • AML-specialister

JAG VILL HA HJÄLP ATT HITTA MEDARBETARE TILL FINANSBRANSCHEN!

Fyll i formuläret, så hör vi av oss idag.