TNG
Rekrytering: TNG i Örebro hjälper företag hitta ny personal snabbt, kostnadseffektivt och fördomsfritt med fokus på rätt kompetens

Rekrytering i Örebro och Mälardalen

Rekrytera personal med TNG i Örebro

Har du svårt att hitta tid för rekrytering? Samtidigt som du helst vill ha din nya medarbetare på plats så snabbt och enkelt som möjligt? En person med kvalitetssäkrad kompetens, hög motivation och potential att göra ett riktigt bra jobb? Låt då oss på TNG Örebro ta hand om din nästa rekrytering!

Helhetsansvar för din rekrytering

På TNG har vi mångårig erfarenhet av rekrytering och hjälper små som stora företag i Örebro och hela Mälardalen att snabbt, kostnadseffektivt och träffsäkert hitta personal. Med oss ingår alltid en kompetensanalys, inkluderande talent marketing, digital annonsering, social spridning med hög räckvidd, sökningar i vårt Talent Network, samt fördjupad bakgrundskontroll, tester, referenstagning och garanti. Vi erbjuder även kvalitetssäkring genom Second opinion och skräddarsydda rekryteringsutbildningar för dig som rekryterar på egen hand.

Flexibel rekrytering i Örebro och Mälardalen

Vi förstår att varje organisation är unik och anpassar varje rekrytering utifrån just era behov och affär. Vi arbetar inom alla branscher och tjänsteområden. Exempelvis ekonomi, teknik, administration, supply-chain, kundtjänst, logistik, IT, finans, marknadsföring och försäljning. Dessutom har vi specialiserat oss inom IT-supportdigital utvecklingIT-säkerhetteknikrekrytering, chefsrekrytering samt interim.

Utöver Örebro rekryterar vi även i Västerås, Eskilstuna, Hallsberg, Katrineholm, Kumla, Munksjö, Degerfors, Karlskoga, Karlstad, Linköping, Kopparberg, Arboga samt på andra orter i Örebro Län, Dalarna och Mälardalsregionen.

Jag vill ha hjälp med rekrytering

Fördelar med att rekrytera personal fördomsfritt och datadrivet med TNG

Välj TNG för din rekrytering och få:

  • Snabba tillsättningar: Genom en fördomsfri och datadriven rekryteringsmetodik hittar vi snabbt och kostnadseffektivt rätt kandidater för alla dina behov. Mångfald och ökad innovationstakt får du på köpet.
  • Exakt matchning av kandidater: Vi sätter fakta och mätbar kompetens framför fördomar och subjektiva tolkningar. Det säkerställer att du alltid får kandidater som är optimalt matchade för din verksamhet.
  • Förstklassig kandidatupplevelse: Dina kandidater är våra kunder. Därmed ska de självklart få en rättvis och transparent kandidatupplevelse genom hela rekryteringsprocessen. Vilket i sin tur stärker ert arbetsgivarvarumärke.
  • Engagerade rekryterare: Du har nära kontakt med våra rekryterare under hela rekryteringsprocessen. De återkopplar och delar värdefulla insikter från start till mål, vilket säkerställer en smidig och effektiv rekrytering.
  • Inkluderande talent marketing: TNG:s inkluderande talent marketing säkerställer att du når ut till en bred och diversifierad talangpool. Det accelererar rekryteringsprocessen och stärker samtidigt ert employer brand.
  • Utökade bakgrundskontroller: Alltid vid rekrytering ingår professionell bakgrundskontroll som belyser ekonomiska och juridiska frågor samt säkerställer att den aktuella kandidaten verkligen är den hen utger sig för vara. Tryggt för dig som kund.
På TNG rekryterar vi datadrivet och fördomsfritt-Resultatet? Bättre kandidater till din organisation!

Upplev skillnaden med fördomsfri rekrytering

Vad innebär det att vi rekryterar fördomsfritt och datadrivet? Jo, först och främst att vi hittar fler och bättre kandidater till dig och våra andra kunder!

Genom att se bortom ålder, kön och bakgrund kan vi nämligen effektivt matcha fram den medarbetare med rätt kompetens som kommer fungera bäst på just din arbetsplats. Vi gör det hela vägen från datadrivna opartiska kompetensurval, arbetspyskologiska rekryteringstester och anonymiserade ansökningar till inkluderande talent marketing, transparent kandidatåterkoppling och kvalitetssäkring.

Genom att sätta fakta och kompetens framför magkänsla och fördomar lyckas vi inte bara matcha fler och bättre kandidater. Det bidrar dessutom ofta till ett mer diversifierat urval av sökande och därmed mångfald till din arbetsplats.

TNG tar alltid ett helhetsansvar för din rekrytering och arbetar fördomsfritt och datadrivet - oavsett om det gäller rekrytering eller searchuppdrag

Rekrytering eller search?

På grund av kompetensbrist kan vissa roller vara mer utmanande att tillsätta. Då rekommenderar vi vår searchtjänst TNG Insight Search™. Här arbetar våra researcher med avancerade söklicenser och moderna verktyg för att samla och analysera kvalitativ och kvantitativ talangdata. Insikterna från searcharbetet används i nära samarbete med våra uppdragsgivare för att finkalibrera och optimera kandidatpitchen, sökord, kravprofil och sökvägar.

Oavsett val av rekryteringstjänst får våra uppdragsgivare en modern och effektiv helhetslösning, där TNG hittar de bäst matchade kandidaterna. Med vår searchtjänst bidrar vi dessutom med värdefulla insikter till er talangstrategi och stärker ert employer brand framåt.

Vi rekryterar just nu

Vi hjälper dig med personal inom

Success story mellan Ahlsell och TNG

TNG:s lyhördhet vid kravprofil och ett lite utmanande sätt att forma dessa till rätt underlag känns väldigt professionellt.

Ahlsell

Niclas Dahlberg, Regionchef Syd

Läs fler success stories

Rekrytera nya medarbetare med TNG i Örebro

Hur kan vi hjälpa dig idag?

Behöver du hjälp att rekrytera medarbetare i Örebro, Mälardalen eller Dalarna? Lämna dina uppgifter och berätta kort om rollen du vill tillsätta, så blir du strax uppringd av en av våra rekryteringskonsulter. Vi ser fram emot att få avlasta dig!

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag i Örebro och Mälardalen som erbjuder lediga jobb och konsultuppdrag inom hela tjänstemannaområdet

Nytt jobb i Örebro? Välkommen till TNG!

Vi samarbetar med en rad intressanta företag i Örebro och hela Mälardalen, i flera olika branscher. Självklart ansöker du alltid enkelt och fördomsfritt, utan personligt brev. Det minskar risken att du blir bortvald på felaktiga grunder som till exempel ålder, kön eller utbildningsbakgrund. I stället ligger allt fokus på din kompetens och potential för den aktuella rollen.

Dessutom kan du med vår tjänst ”följ din ansökan” 24/7 logga in och se var i processen du befinner dig. Så ta titt på vilka lediga jobb vi har ute just nu – eller skicka in en spontansökan. Då matchar våra rekryterare dig med framtida jobb och konsultuppdrag.

Hitta till TNG – din specialist på rekrytering i Örebro!

Laddar karta...

Exempel på tjänster vi kan rekrytera i Örebro

Jobb inom marknad och försäljning
Account Manager, säljchef, säljare, teknisk säljare, marknadsassistent, content specialist, produktchef, webbredaktör, marknadschef, innesäljare, marknadskoordinator och digital marknadsförare.

Jobb inom administration och kundtjänst
Administratör, kundtjänstmedarbetare, assistent, receptionist, kundtjänstpool, växelansvarig, handläggare, logistikkoordinator, koordinator.

Jobb inom ekonomi och HR
Ekonomichef, controller, HR-specialist, rekryterare, ekonomiassistent, redovisningsekonom, administratör, receptionist, HR-specialist, HR-chef.

Chefsjobb
Affärsutvecklingschef, verksamhetschef, redovisningschef, regionchef, CFO, HR-chef, logistikchef, Supply Chain Manager, personalchef, teknisk chef, marknadschef, interimschef inom många olika branscher och områden.

Jobb inom teknik och IT
IT-utvecklare, IT-tekniker, IT-support, projektledare, utvecklingsingenjör, produktionsingenjör, processingenjör, UX-specialist, javautvecklare, teknisk säljare, androidutvecklare, säkerhetsspecialister, javaprogrammerare, algoritm-utvecklare, logistiker, inköpare, supply chain expert, inköpschef, mekanikkonstruktör.

Nyhetsbrev om fördomsfri rekrytering från TNGInsights och trender inom fördomsfri rekrytering – direkt till din mail

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna inom fördomsfri rekrytering, mångfald och inkludering? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter, insights och inspiration direkt till din inkorg. Kostnadsfritt varje månad.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Nyheter och trender inom rekrytering

Visa alla