TNG
Rekrytering: TNG i Örebro hjälper företag hitta ny personal snabbt, kostnadseffektivt och fördomsfritt med fokus på rätt kompetens

Rekrytering i Örebro och Mälardalen

Rekrytera personal med TNG i Örebro

Har du svårt att hitta tid för rekrytering? Samtidigt som du helst vill ha din nya medarbetare på plats så snabbt och enkelt som möjligt? En person med kvalitetssäkrad kompetens, hög motivation och potential att göra ett riktigt bra jobb? Låt då oss på TNG Örebro ta hand om din nästa rekrytering!

Helhetsansvar för din rekrytering

På TNG har vi mångårig erfarenhet av rekrytering och hjälper små som stora företag i Örebro och hela Mälardalen att snabbt, kostnadseffektivt och träffsäkert hitta personal. Med oss ingår alltid en kompetensanalys, inkluderande talent marketing, digital annonsering, social spridning med hög räckvidd, sökningar i vårt Talent Network, samt fördjupad bakgrundskontroll, tester, referenstagning och garanti. Vi erbjuder även kvalitetssäkring genom Second opinion och skräddarsydda rekryteringsutbildningar för dig som rekryterar på egen hand.

Flexibel rekrytering i Örebro och Mälardalen

Vi förstår att varje organisation är unik och anpassar varje rekrytering utifrån just era behov och affär. Vi arbetar inom alla branscher och tjänsteområden. Exempelvis ekonomi, teknik, administration, supply-chain, kundtjänst, logistik, IT, finans, marknadsföring och försäljning. Dessutom har vi specialiserat oss inom IT-supportdigital utvecklingIT-säkerhetteknikrekrytering, chefsrekrytering samt interim.

Utöver Örebro rekryterar vi även i Västerås, Eskilstuna, Hallsberg, Katrineholm, Kumla, Munksjö, Degerfors, Karlskoga, Karlstad, Linköping, Kopparberg, Arboga samt på andra orter i Örebro Län, Dalarna och Mälardalsregionen.

Anlita oss

Fördelar med att rekrytera personal fördomsfritt och datadrivet med TNG

Rekrytera med TNG så får du:

  • Rätt matchade kandidater: Du får tillgång till en modern rekryteringsprocess där fakta och mätbar kompetens prioriteras framför fördomar och subjektiva tolkningar. Det säkerställer att du alltid får kandidater som är optimalt matchade för din verksamhet.
  • Snabba tillsättningar: Tack vare vår fördomsfria och datadrivna rekryteringsmetodik hittar vi snabbt och kostnadseffektivt rätt kandidater för alla dina behov. Som en bonus bidrar detta även till ökad mångfald och innovation på ditt företag.
  • Positiv kandidatupplevelse: Dina kandidater får en rättvis och transparent upplevelse genom hela rekryteringsprocessen. En kandidatupplevelse som i sin tur stärker ditt varumärke som arbetsgivare.
  • Närvarande och stöttande rekryterare: Våra engagerade rekryterare är närvarande under hela rekryteringsprocessen. De guidar och stöttar dig från start till mål, vilket säkerställer en smidig och effektiv rekrytering.
  • Inkluderande talent marketing: TNG:s inkluderande talent marketing säkerställer att du når ut till en bred och diversifierad talangpool. Det accelererar rekryteringsprocessen och stärker samtidigt ditt employer brand.
På TNG rekryterar vi datadrivet och fördomsfritt-Resultatet? Bättre kandidater till din organisation!

Upplev skillnaden med fördomsfri rekrytering

Vad innebär det att vi rekryterar fördomsfritt och datadrivet? Jo, först och främst att vi hittar fler och bättre kandidater till våra kunder!

Genom att se bortom ålder, kön och bakgrund kan vi nämligen effektivt matcha fram den medarbetare med rätt kompetens som kommer fungera bäst på just din arbetsplats. Vi gör det hela vägen från datadrivna opartiska kompetensurval, arbetspyskologiska rekryteringstester och anonymiserade ansökningar till inkluderande talent marketing, transparent kandidatåterkoppling och kvalitetssäkring.

Genom att sätta fakta och kompetens framför magkänsla och fördomar lyckas vi inte bara matcha fler och bättre kandidater. Det bidrar dessutom ofta till ett mer diversifierat urval av sökande och därmed mångfald till din arbetsplats.

TNG tar alltid ett helhetsansvar för din rekrytering och arbetar fördomsfritt och datadrivet - oavsett om det gäller rekrytering eller searchuppdrag

Rekrytering eller search?

På grund av kompetensbrist kan vissa roller vara mer utmanande att tillsätta. Då rekommenderar vi vår searchtjänst TNG Insight Search™. Här arbetar våra researcher med avancerade söklicenser och moderna verktyg för att samla och analysera kvalitativ och kvantitativ talangdata. Insikterna från searcharbetet används i nära samarbete med våra uppdragsgivare för att finkalibrera och optimera kandidatpitchen, sökord, kravprofil och sökvägar.

Oavsett val av rekryteringstjänst får våra uppdragsgivare en modern och effektiv helhetslösning, där TNG hittar de bäst matchade kandidaterna. Med vår searchtjänst bidrar vi dessutom med värdefulla insikter till er talangstrategi och stärker ert employer brand framåt.

Vi rekryterar just nu

Våra specialistområden

Kundcase från samarbete mellan TNG och Fitness24Seven

TNG har ett helhetstänk som vi verkligen gillar, där man precis som vi tänker lite utanför boxen för att få ut maximalt av ett samarbete.

Fitness24Seven

Fredrik Krüeger, HR-chef

Läs fler success stories

Rekrytera nya medarbetare med TNG i Örebro

Redo att påbörja din rekrytering?

Hej! Vad roligt att du besöker oss på TNG. Behöver du hjälp att rekrytera personal i Örebro, Mälardalen eller Dalarna? Lämna dina uppgifter och berätta lite mer om hur vi kan hjälpa dig, så blir du strax uppringd av en av våra rekryteringskonsulter. Vi ser fram emot att höra från dig!

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag i Örebro och Mälardalen som erbjuder lediga jobb och konsultuppdrag inom hela tjänstemannaområdet

Nytt jobb i Örebro? Vi hjälper dig!

På TNG samarbetar vi med en rad intressanta företag i Örebro och hela Mälardalen, flera olika branscher. Självklart ansöker du alltid enkelt och fördomsfritt, utan personligt brev. Det minskar risken att du blir bortvald på felaktiga grunder som till exempel ålder, kön eller utbildningsbakgrund. I stället ligger allt fokus på din kompetens och potential för den aktuella rollen.

Dessutom kan du med vår tjänst ”följ din ansökan” 24/7 logga in och se var i processen du befinner dig. Så ta titt på vilka lediga jobb vi har ute just nu – eller skicka in en spontansökan. Då matchar våra rekryterare dig med framtida jobb och konsultuppdrag.

Hitta till TNG – din specialist på rekrytering i Örebro!

Laddar karta...

Exempel på tjänster vi kan rekrytera i Örebro

Jobb inom marknad och försäljning
Account Manager, säljchef, säljare, teknisk säljare, marknadsassistent, content specialist, produktchef, webbredaktör, marknadschef, innesäljare, marknadskoordinator och digital marknadsförare.

Jobb inom administration och kundtjänst
Administratör, kundtjänstmedarbetare, assistent, receptionist, kundtjänstpool, växelansvarig, handläggare, logistikkoordinator, koordinator.

Jobb inom ekonomi och HR
Ekonomichef, controller, HR-specialist, rekryterare, ekonomiassistent, redovisningsekonom, administratör, receptionist, HR-specialist, HR-chef.

Chefsjobb
Affärsutvecklingschef, verksamhetschef, redovisningschef, regionchef, CFO, HR-chef, logistikchef, Supply Chain Manager, personalchef, teknisk chef, marknadschef, interimschef inom många olika branscher och områden.

Jobb inom teknik och IT
IT-utvecklare, IT-tekniker, IT-support, projektledare, utvecklingsingenjör, produktionsingenjör, processingenjör, UX-specialist, javautvecklare, teknisk säljare, androidutvecklare, säkerhetsspecialister, javaprogrammerare, algoritm-utvecklare, logistiker, inköpare, supply chain expert, inköpschef, mekanikkonstruktör.

… psst! Du vet väl att TNG finns i hela Sverige?
Det stämmer! Tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och hanterar bemanningsuppdrag i hela landet. Utöver rekrytering i Örebro hjälper vi dig också med:

Nyheter och trender inom rekrytering

Visa alla