TNG
Rekrytera personal med TNG i Kristianstad - ett rekryteringsföretag specialiserat på fördomsfri rekrytering, bemanning och interim

Ditt rekryteringsföretag i Kristianstad

Vi hjälper dig Rekrytera och hyra personal i Kristianstad

Letar du efter ett modernt och effektivt rekryteringsföretag i Kristianstad? Då har du kommit rätt! Med våra tjänster inom fördomsfri rekrytering, bemanning och interim hittar du snabbt och kostnadseffektivt rätt personal, samtidigt som vi på TNG Syd bidrar till i ökad lönsamhet, innovation och mångfald i din organisation. Vi arbetar inom alla tjänstemannaområden. Varmt välkommen!

Fördomsfri rekrytering i Kristianstad med omnejd

Oavsett om du söker personal i Kristianstad eller östra Skåne med kringliggande orter såsom Åhus, Tollarp, Vinlöv och Bromölla löser vi dina personalbehov. Kanske behöver ni blir fler i teamet eller ersätta någon som ska sluta.

Till exempel kan våra branschkunniga erfarna rekryterare och researchers hjälpa dig med rekrytering för tjänster inom försäljning, inköp, HR, marknadsföring, IT, logistik, administration, finans och ekonomi. Dessutom har vi som rekryteringsbyrå i Skåne också specialiserat oss på teknik- och ingenjörsrekrytering med TNG Tech, IT-rekrytering med TNG IT Digital samt chefsrekrytering. Givetvis arbetar vi också lokalt med bemanning och interimslösningar.

Med TNG som rekryteringsföretag får du:

  • De bäst lämpade kandidaterna för ditt behov presenterade med ett datadrivet beslutsunderlag.
  • Seniora och kunniga rekryterare som förstår din bransch och affär.
  • Råd och stöd i allt från kompetensanalys till vilka kompetenser som kan höja er affär till nästa steg.
  • En trygg partner som är auktoriserad, följer kollektivavtal och diskrimineringsstiftningen

Rekrytera idag

TNG har ett brett utbud av olika tjänster inom rekrytering

Våra tjänster

Rekryteringskonsult på TNG Syd. TNG är ett rekryteringsföretag och rekryteringsbyrå i Kristianstad och östra Skåne som erbjuder tjänster inom rekrytering, bemanning, Second Opinion och utbildning

Fördomsfritt kvalitetssäkrade kandidater

I vår fördomsfria och kompetensbaserade rekryteringsprocess säkerställer vi dels att ingen kandidat väljs bort på felaktiga, och diskriminerande grunder, som namn, ålder, kön, bakgrund och utseende. Dels ser vi till att ta datadrivna beslut i hela urvalsprocessen, från arbetspsykologiska tester till bedömning av kandidaternas kunskap och motivation.

Allt för att du som kund till vårt rekryteringsbolag ska få den absolut vassaste kandidaten med rätt kompetens och störst potential. För att ytterligare kvalitetssäkra rekryteringen gör vi professionella bakgrundskontroller.

TNG är ett rekryteringsbolag i Kristianstad - låt oss hjälpa dig med nästa rekrytering!

Stöd vid egen rekrytering

Arbetar ni själva med rekrytering, men vill hitta en rekryteringsbyrå som kan hjälpa er med kvalitetssäkring är vi på TNG ett bra alternativ. Med vår tjänst Second Opinion gör vi objektiva kompetensbedömningar av interna eller externa slutkandidater för att säkerställa att ni rekryterat rätt.

Vi erbjuder också rekryteringsutbildningar och kurser inom fördomsfri kompetensbaserad rekrytering, intervjuteknik och talent attraction. Utbildningarna finns som öppna, digitala kurser eller så skräddarsyr vi kostnadseffektivt företagsutbildningar där vi kommer ut till ert kontor i Kristianstad.

Vi hjälper dig med personal inom

Kunder vi jobbar med i Kristianstad och Skåne just nu

Kontakta TNG - ditt rekryteringsföretag i Kristianstad och östra Skåne som rekryterar och hyr ut personal fördomsfritt och datadrivet

Hur kan vi hjälpa dig?

Lämna dina uppgifter och beskriv vilken typ av jobb du vill rekrytera till, så kontaktar en av våra rekryteringskonsulter dig så snart som möjligt!

Rapsfält utanför Kristianstad, där du kan hitta lediga jobb via TNG

Söker du jobb i Kristianstad?

Via TNG hittar du nya karriärmöjligheter via våra lediga jobb i Skåne och södra Sverige. Vi är ständigt i kontakt med nya arbetsgivare i regionen som behöver medarbetare inom många olika kompetensområden. Besök därför sidan regelbundet för att inte missa en spännande möjlighet!

Nyhetsbrev om fördomsfri rekrytering från TNGInsights och trender inom fördomsfri rekrytering – direkt till din mail

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna inom fördomsfri rekrytering, mångfald och inkludering? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter, insights och inspiration direkt till din inkorg. Kostnadsfritt varje månad.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Rekommenderat för dig

Visa alla