TNG
Så hjälper TNG Cabonline med personaluthyrning av konsulter inom ekonomi och reskontra

Lästid: 3 minuter

Senast redigerad:

TNG hjälper Cabonline hitta ekonomiassistenter till ”Expedition Kebnekaise”

Success story mellan Cabonline och TNG

För att trivas på Cabonlines reskontraavdelning ska du inte bara vara trygg i rollen som ekonomiassistent. Du bör även gå igång på utmaningen att hänga med på en ”expedition”, där man inte alltid vet vad morgondagen kommer bjuda på. Maria Zanetta Sjöberg, reskontrachef på Cabonline Group, berättar om hur hon tillsammans med TNG lyckats hitta rätt medarbetare att ta med på den gemensamma färden mot bergets högsta topp.

Cabonline Group är en av Europas ledande teknik- och serviceleverantörer till taxi- och transportbranschen. I Sverige, Finland och Norge är omkring 3 500 åkerier anslutna med totalt cirka 7 000 fordon under olika varumärken, bland andra TaxiKurir, Sverigetaxi och TOPCAB. Genom Cabonline Group får åkerierna attraktiva kundavtal, branschledande teknikutveckling och tillgång till stordriftsfördelar och infrastruktur.

Cabonline Group omsätter idag cirka 5,6 miljarder kronor och utför drygt 60 000 resor per dygn. En organisation som kräver en väl fungerande reskontraavdelning. Något man idag har. Mycket tack vare ett gott samarbete mellan företagets reskontrachef Maria Zanetta Sjöberg och TNG – specialister inom fördomsfri rekrytering och bemanning.

Krävs rätt mindset

Maria Zanetta Sjöberg, Cabonline Group ABI ljusa lokaler invid Hötorget i Stockholm jobbar Maria och hennes reskontraavdelning. Idag är de tio personer i teamet. Hälften jobbar med kund- och andra hälften med leverantörsreskontra.

När Maria började på Cabonline för ungefär ett år sedan fanns flera vakanser att tillsätta. På önskelistan fanns ”kompetenta medarbetare med rätt personlighet”.

– För att jobba hos oss behöver man ha en trygghet i sin kompetens som ekonomiassistent. Man ska inte bara ha jobbat med reskontra, utan också verkligen gilla det, berättar Maria.

Maria har valt att kalla tjänsten ”Expedition Kebnekaise”:

– Ibland hamnar man i en uppförsbacke, vilket i mina ögon är varken jobbigt eller tråkigt. Men det innebär att vi från dag till dag inte vet hur nästa dag ska bli.Och precis som på en expedition behöver vi ibland hitta nya vägar, samarbeta och dra nytta av allas kompetenser.

Här är personligheten en viktig del, menar Maria. Man får inte tveka att hugga in och hjälpa till om någon får skoskav längs vägen.

Cabonline sökte långsiktigt samarbete

När Maria tog kontakt med TNG var hon ute efter ett långsiktigt samarbete, där man har en samsyn kring vad som behövs. Maria upplever att hennes kontaktpersoner på TNG varit lyhörda kring hennes behov, men också kring hur hon själv fungerar som person.

– Det är det som har varit nyckeln till framgång. Jag har känt mig förstådd och lyssnad till, och TNG har hittat jätteduktiga kandidater. Alla nya i teamet utom en kommer idag från TNG.

Samarbetet inleddes med att de tillsammans noggrant gick igenom vilka kompetenser som behövdes för tjänsten. Här fick Maria hjälp med att utmana sig själv och vända och vrida för att komma fram till vilka kompetenser som är viktigast. Maria upplevde att TNG verkligen lyssnade in hennes behov.

När ni tycker det är otydligt frågar ni en gång till. TNG är måna om att förstå kundens behov, samtidigt som ni snabbt kunnat leverera kandidater och få till det personliga mötet på intervjuerna.

Expeditionen fortsätter

En stor vinst med ett långsiktigt samarbete är att TNG nu vet precis vad Maria vill ha:

– Min målsättning var att jag ska kunna ringa och säga ”Jag behöver en till Pernilla och Martin”. Och där är vi med TNG idag. Detta gör att vi har en kort och snabb process när vi behöver rekrytera en ny kollega.

Cabonline fortsätter att växa, och expeditionen är långt ifrån över. För som Maria uttrycker det så är det som med alla expeditioner – precis när molnen skingrar sig så ser man att stigen fortsätter, ännu högre upp.

– För oss är det bra att det är en ständig utveckling och utmaning, fastslår Maria Zanetta Sjöberg.

Hyra ekonomiassistent? TNG hjäper dig med din bemanning snabbt, enkelt och fördomsfritt

Hyra ekonomiassistent? Vi hjälper dig snabbt, enkelt och fördomsfritt.

Behöver du också hyra in en ekonomiassistent, exempelvis vid bokslut, sjukfrånvaro eller arbetstoppar? På TNG har vi lång erfarenhet av att hjälpa företag inom alla branscher med bemanning och konsultuthyrning av ekonomiassistenter.

Det gör att du som kund snabbt får en kvalitetssäkrad ekonomiassistent på plats. Tillsammans fokuserar ni på det dagliga arbetet, samtidigt som vi sköter all administration. Du kommer märka skillnaden.

Eller behöver du rekrytera inom ekonomi och lön? Det fixar vi också.

Hyr ekonomiassistent idag!

Rekommenderat för dig