TNG

JAG VILL REKRYTERA!

Fördomsfri rekrytering och bemanning av medarbetare inom ekonomi och lön

Rekrytera och hyr ekonomer och lönespecialister

TNG hjälper många företag med rekrytering och bemanning av medarbetare inom områdena ekonomi och lön. Många av våra rekryterare har själva arbetat med ekonomi och är ekonomer. De är vana att matcha rätt ekonom inom t.ex. kund- och leverantörsreskontra, fakturering, och löneadministration. De arbetar snabbt och utifrån förutsättningarna på din arbetsplats. De rekryterar ekonomer som kvalitetssäkras med bakgrundskontroller då det är extra viktigt för våra kunder. 

TNG har lång erfarenhet av att rekrytera och bemanna inom ekonomi och lön och våra kunder finns inom de flesta branscher. Genom att vända på den traditionella rekryteringsprocessen hittar vi ekonomer med kortare och längre erfarenhet – alla matchade med rätt kompetenser och personliga förutsättningar att prestera bäst på just din arbetsplats. Vår urvalsmetod, att rekrytera ekonomer fördomsfritt och uteslutande utifrån era kompetenskrav, bidrar dessutom till mångfald på arbetsplatsen.

3 skäl till att välja TNG

 1. Vi kan ekonomi
 2. Kompetensbaserat
 3. Vi kvalitetssäkrar

Många av våra rekryterare har en bakgrund inom ekonomiområdet och vet vad som krävs för att lyckas på en ekonomiavdelning.

Alla sökanden genomför personlighet- och färdighetstester där vi bland annat mäter kandidatens numeriska förmåga.

Vi genomför en utökad bakgrundskontroll för att kvalitetssäkra slutkandidaten så att du kan känna dig trygg.

Objektiva och fördomsfria urval

Vi gör alltid objektiva urvalsbedömningar  av samtliga sökande där vi bland annat använder arbetspsykologiska screeningtester innan vi läser de sökandes CV eller träffar dem. Det gör att deras kompetens står i fokus, inte förutfattade meningar eller magkänsla. Vi ser helt enkelt bortom ålder, kön, bakgrund och namn och ger alla kandidater samma förutsättningar och chans att visa vad de kan idag och hur de kan utvecklas i framtiden inom ekonomiområdet.

I de fall du väljer att hyra in en ekonom eller ekonomiassistent, så är vårt mål alltid att hitta ekonomikonsulter som du på sikt vill behålla och anställa – allt för att spara din tid.

Hyr-först – när du är osäker över personalbehovet

Vi skräddarsyr våra tjänster till dig och kan hjälpa till med hela din rekrytering eller bemanning på hel- eller deltid. Vi skapar bemanningslösningar som anpassas efter vår kundernas arbetstoppar på dag-, vecko- och månadsbasis, samt i semestertider. Dessutom erbjuder vi en ”Hyr-först”-tjänst. Tjänsten passar bra när ni är osäkra över hur länge ni har personalbehov eller vill prova en kandidat i organisationen innan ni fastanställer.

Då det är viktigt att känna sig trygg med en ny medarbetare genomför vi alltid utökade bakgrundskontroller, vilket är viktigt om den sökande ska jobba inom ekonomi och lön. Här lyfter vi fram ekonomiska och juridiska frågeställningar och säkerställer att den aktuella kandidaten verkligen är den hen utger sig för vara.

Några av de ekonomijobb vi tillsatt i år

 • Ekonomiassistent
 • Löneassistent
 • Redovisningsekonom
 • Redovisningsassistent
 • Löneadministratör
 • Redovisningskonsult
 • Kredithandläggare
 • Finansekonomer
 • Redovisningskonsult
 • Skadereglerare
 • Analytiker

Söker du ekonomijobb så klicka på länken, annars lämna dina uppgifter nedan så hör vi av oss!

Jag behöver rekrytera. Hör gärna av er idag!

Fyll i dina uppgifter nedan.