Sök
Rekrytering och uthyrning inom ekonomi och lön

Jag vill rekrytera!

Rekrytering av medarbetare inom ekonomi och lön:

Rekrytera fördomsfritt och hyr in personal inom ekonomi och lön

TNG hjälper många företag med rekrytering och bemanning av medarbetare inom områdena ekonomi och lön. Många av våra rekryterare har själva arbetat med ekonomi och är ekonomer. De är vana att matcha rätt ekonom inom t.ex. kund- och leverantörsreskontra, fakturering, och löneadministration. De arbetar snabbt och utifrån förutsättningarna på din arbetsplats. De hittar ekonomer som också kvalitetssäkras med bakgrundskontroller då det är extra viktigt för våra kunder. 

TNG har lång erfarenhet av att rekrytera och bemanna inom ekonomi och lön och våra kunder finns inom många olika branscher. Genom att vända på den traditionella rekryteringsprocessen hittar vi kandidater med kortare och längre erfarenhet – alla inmatchade med rätt kompetenser och personliga förutsättningar att prestera bäst på just din arbetsplats. I de fall du väljer att hyra in en ekonom eller ekonomiassistent, så är vårt mål alltid att hitta konsulter som du på sikt vill behålla och anställa.

Vi gör alltid objektiva urvalsbedömningar där vi bland annat använder digitala arbetspsykologiska screeningtester för att kunna mäta kandidaternas numeriska förmåga. Det ger alla sökande samma förutsättningar och chans att visa vad de kan. Deras kompetens står i fokus, inte förutfattade meningar eller magkänsla. Vi ser helt enkelt bortom ålder, bakgrund och namn.

Bakgrundskontroller ingår

För att kvalitetssäkra rekryteringen ytterligare gör vi utökade bakgrundskontroller vilket är viktigt om den sökande ska jobba inom ekonomi och lön. Här lyfter vi fram ekonomiska och juridiska frågeställningar och säkerställer att den aktuella kandidaten verkligen är den hen utger sig för vara.

Vi skräddarsyr våra tjänster till dig och kan hjälpa till med hela din rekrytering eller bemanning på hel- eller deltid. Vi skapar bemanningslösningar som anpassas efter vår kundernas arbetstoppar på dag-, vecko- och månadsbasis, samt i semestertider. Dessutom erbjuder vi en ”Hyr-först”-tjänst. Tjänsten passar bra när ni är osäkra över hur länge ni har personalbehov eller vill prova en kandidat i organisationen innan ni fastanställer.

Vår urvalsmetod, att tillsätta konsulter fördomsfritt och uteslutande utifrån era kompetenskrav, bidrar dessutom till mångfald på din arbetsplats.

Några av de ekonomijobb vi tillsatt i år:

 • Ekonomiassistent
 • Löneassistent
 • Redovisningsekonom
 • Redovisningsassistent
 • Löneadministratör
 • Redovisningskonsult
 • Kredithandläggare
 • Finansekonomer
 • Redovisningskonsult
 • Skadereglerare
 • Analytiker

Jag behöver rekrytera eller hyra in medarbetare. Hör av er!