TNG

JAG VILL VETA MER!

Fördomsfri rekrytering och bemanning av medarbetare inom ekonomi och lön

Rekrytera och hyr ekonomer och ekonomiassistenter

TNG hjälper många företag med rekrytering och bemanning av medarbetare inom områdena ekonomi och lön. Många av våra rekryterare har själva arbetat med ekonomi och är ekonomer. De arbetar snabbt och rekryterar ekonomer som vi kvalitetssäkrar med utökade bakgrundskontroller, då det är extra viktigt för våra kunder. 

TNG har lång erfarenhet av bemanning och rekrytering inom ekonomi och lön och våra kunder finns inom de flesta branscher. Genom att vända på den traditionella rekryteringsprocessen hittar vi ekonomer med kortare och längre erfarenhet. Alla är matchade med rätt kompetenser och personliga förutsättningar att prestera bäst på just din arbetsplats. Vår urvalsmetod, att rekrytera ekonomer fördomsfritt, testa deras numeriska förmåga snabbt tillsätta dem uteslutande utifrån era kompetenskrav, bidrar dessutom till mångfald på arbetsplatsen.

3 skäl att välja TNG

 1. Vi kan ekonomi och rekrytering

  Många av våra rekryterare har en bakgrund inom ekonomiområdet och vet vad som krävs för att lyckas på en ekonomi- och löneavdelning.

 2. Vi testar de sökandes numeriska förmåga

  Alla sökande genomför personlighet- och färdighetstester där vi bland annat mäter kandidatens numeriska förmåga.

 3. Vi kvalitetssäkrar

  Vi genomför en utökad bakgrundskontroll för att kvalitetssäkra slutkandidaten så att du kan känna dig trygg.

Rekrytering inom ekonomi

När vi på TNG arbetar med rekrytering och bemanning inom ekonomi utgår vi alltid utifrån förutsättningarna på din arbetsplats. De skiftar mellan företag och för att hitta de mest lämpade medarbetarna jobbar vi nära våra kunder med verktyg som gör att vi och den rekryterande chefen kan fokusera på kandidaternas kompetens och inte falla tillbaka på magkänsla. Våra rekryterare är väl insatta i de utmaningar som dagens ekonomer möter, oavsett om de arbetar med kund- och leverantörsreskontra, fakturering, controlling eller löneadministration och vet därför vad som krävs för att lyckas med din ekonomirekrytering.

Hyr in ekonomer vid bokslut och arbetstoppar

Vi hjälper dig att snabbt hitta och hyra in löne- och ekonomipersonal på hel- eller deltid när du behöver. Vi skräddarsyr konsultlösningar efter dina arbetstoppar, semesterplanering, föräldraledighet och sjukfrånvaro på dag-, vecko- och månadsbasis. Då våra konsulter alltid är kompetensmatchade till just ditt uppdrag kommer de snabbt på plats och sätter sig in i arbetsuppgifterna. Tillsammans fokuserar ni på arbetet som ska utföras medan vi sköter all administration. Du kommer märka skillnaden!

Dessutom erbjuder vi en ”Hyr-först”-tjänst. Tjänsten passar bra när ni är osäkra över hur länge ni har personalbehov eller vill prova en kandidat i organisationen innan ni fastanställer.

Objektiva och fördomsfria urval

Vi gör alltid objektiva urvalsbedömningar  av samtliga sökande, där vi bland annat använder arbetspsykologiska screeningtester innan vi läser de sökandes CV eller träffar dem. Det gör att deras kompetens står i fokus – inte förutfattade meningar eller magkänsla. Vi ser helt enkelt bortom ålder, kön, bakgrund och namn och ger alla kandidater samma förutsättningar och chans att visa vad de kan idag och hur de kan utvecklas i framtiden inom ekonomiområdet.

I de fall du väljer att hyra in en ekonom eller ekonomiassistent, så är vårt mål alltid att hitta ekonomikonsulter som du på sikt vill behålla och anställa – allt för att spara din tid.

Kvalitetssäkrade kandidater, både vid hyr och rekrytering

Då det är viktigt att känna sig trygg med en ny medarbetare genomför vi alltid utökade bakgrundskontroller vid rekrytering inom ekonomi. Här lyfter vi fram ekonomiska och juridiska frågeställningar och säkerställer att den aktuella kandidaten verkligen är den hen utger sig för att vara.

Några av de jobb inom ekonomi vi tillsatt i år

 • Ekonomiassistent
 • Löneassistent
 • Redovisningsekonom
 • Redovisningsassistent
 • Löneadministratör
 • Kredithandläggare
 • Finansekonomer
 • Redovisningskonsult
 • Skadereglerare
 • Analytiker

Söker du ekonomijobb så klicka på länken, annars lämna dina uppgifter nedan så hör vi av oss!

Jag behöver hyra eller rekrytera inom ekonomi. Hör av er!

Fyll i dina uppgifter nedan.