TNG
TNG är ett rekryteringsföretag som arbetar med rekrytering och interim i Jönköping

Rekryteringsföretag som arbetar i Jönköping

Rekrytera och hyr personal i Jönköping

På vårt rekryteringsföretag gör vi skillnad varje dag vilket bidrar till framgång hos våra kunder i Jönköping. Vi arbetar dagligen med fördomsfri rekrytering och konsultuthyrning. Vårt yrkeskunnande i kombination med branschkunskap gör att vi öppnar upp kandidatmarknaden och hjälpa dig rekrytera eller hyra in de bästa medarbetarna i Jönköping. Hör av dig idag!

TNG Väst är det rekryteringsföretag som är specialister på fördomsfri och kompetensbaserad rekrytering i Jönköping och västra Sverige. Det innebär att vi snabbt, kostnadseffektivt och med rätt data hittar de bästa medarbetarna utifrån dina förutsättningar och affär. Personal som snabbt kommer igång, är kvalitetssäkrade, har hög motivation och potential att göra ett riktigt bra jobb.

Vårt rekryteringsbolag erbjuder hela rekryteringar, samt delmoment inom alla tjänstemannaområden som marknadsföring, ekonomi, HR och administration. TNG har också specialiserat oss på supply chain-, teknik- och ingenjörsrekryteringIT-rekrytering samt chefsrekrytering. Vi arbetar också med bemanningslösningar och interimsuthyrning av specialister.

Med TNG Väst som rekryteringspartner får du:

  • De bäst lämpade kandidaterna för din tjänst och minskad risk för felrekryteringar
  • Snabba, datadrivna och kostnadseffektiva rekryteringar och interimskonsulter som ger dig tid över till annat
  • En rättvis kandidathantering som återspeglas positivt på ditt employer brand
  • En trygg partner som är auktoriserad, följer kollektivavtal och har löpande utbildning inom diskrimineringslagen

Vi rekryterar just nu i Jönköping och västra Sverige

Boka möte med vårt rekryteringsföretag i Jönköping

Kunniga branschrekryterare

TNG Västs kontor ligger centralt i Göteborg men vi jobbar i hela västra Sverige. Tack vare våra digitala lösningar och Rectech-verktyg arbetar vi med flera kunder i Jönköping med kringliggande orter. Ofta sker arbetet digitalt men även på plats vid behov t.ex. vid slutintervjuer med kandidater eller när vi ska diskutera större rekryteringar eller interimslösningar.

Vi rekryterar och hyr ut ekonomer, marknadsförare, HR- och lönespecialister, kundtjänstmedarbetare, receptionister, ingenjörer, inköpare, chefer, administratörer, logistiker och produktionspersonal.

TNG erbjuder tjänster inom second opinion och rekrytering i Göteborg och västra Sverige

Rekryterar du på egen hand?

Rekryterar du på egen hand i Jönköping men vill anlita ett rekryteringsföretag för en kvalitetssäkring? På TNG erbjuder vi  Second Opinion – där du får en objektiv bedömning av kandidater för att säkerställa att ni rekryterat rätt.

Vi erbjuder också rekryteringsutbildningar och digitala kurser inom fördomsfri kompetensbaserad rekrytering, intervjuteknik och kandidatattraktion. Våra företagsutbildningar kan skräddarsys och genomföras på plats i Jönköping. Våra kurser sker på distans så där spelar det ingen roll var du bor.

Eva Ärlebo - regionchef på TNG Väst - rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt i Göteborg och västra Sverige

Rekrytera och hyr personal

Hej! Kul att du besöker oss på TNG Väst. Eva Ärlebo heter jag och är regionchef på vårt rekryteringsföretag i västra Sverige.

Behöver du hjälp att rekrytera, hyra personal eller veta mer om våra interimslösningar i Jönköping eller andra delar av västra Sverige så kontakta mig direkt på 0735-97 31 08, mejla, eller lämna din information här.

Boka möte direkt!

Här kan du som vill veta mer om våra tjänster inom rekrytering, interim och bemanning boka ett möte direkt med oss på TNG Väst.

Boka möte här!

Rekryteringsföretag i Göteborg som jobbar med rekrytering och bemanning med kompetens i fokus

Söker du jobb i Jönköping eller runt västra Sverige?

Då har du kommit rätt! Hos oss hittar du lediga jobb i hela regionen inom många olika kompetensområden. Du söker jobben fördomsfritt så att din kompetens lyfts fram framför utseende, ålder, kön, bakgrund eller vad du heter. Du får dessutom sedan löpande kommunikation kring din ansökan och kan själv via vår tjänst följ din ansökan få löpande återkoppling var du befinner dig i din rekrytering.

… psst! Visste du att TNG finns i hela Sverige?

Ja, tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och hanterar rekryteringsuppdrag i hela landet. Självklart är du också varmt välkommen att besöka något av våra fysiska kontor. Utöver Göteborg hittar du vårt rekryteringsföretag i Stockholm, MalmöÖrebro och Kopparberg.