TNG
Sök lediga chefsjobb hos TNG Lead

Lästid: 2 minuter

Senast redigerad:

Sök lediga chefsjobb hos TNG Lead

Sök jobb som chef idag!

Hej Sveriges chefer och ledare! Ni har väl inte missat lanseringen av TNG Lead? Som specialister på modern och hållbar chefsrekrytering hjälper vi dig att hitta nästa steg i din karriär och nytt chefsjobb. Helt fördomsfritt!

Sedan starten för över 15 år sedan har TNG rekryterat chefer fördomsfritt. Med lanseringen av TNG Lead har vi också utvecklat en separat sektion på hemsidan för lediga chefsjobb – allt för att skapa en så bra kandidatupplevelse som möjligt för dig som är chef eller ledare.

Till lediga chefsjobb

Modern och fördomsfri chefsrekrytering

Glöm också allt du hört om chefsrekrytering tidigare! TNG Lead kommer aldrig rekrytera chefer genom nätverk och personliga kontakter. För det är inte din vänskapskrets, kön, ålder eller bakgrund som ska avgöra om du får ett chefsjobb. Utan din ledarskapspotential och förmåga att skapa trygga grupper.

Därför söker du som chef alltid jobb fördomsfritt utan att uppge varken ålder, foto eller kön. Även ditt namn anonymiseras för rekryteraren inledningsvis. Precis som i TNG:s övriga jobbansökningsprocesser. Modernt, enkelt och tryggt.

Dessutom kan du följa din ansökan transparent genom att logga in och se våra chefsrekryterares arbete i realtid.

Chefsjobb i linjen över hela Sverige

Framför allt satsar TNG Lead på chefsjobb och lediga ledarjobb för dig som är linjechef, mellanchef eller teamleader inom en organisation, kanske för en avdelning, enhet, arbetsgrupp eller ett segment. Likaså projektledare och specialister i ledande positioner.

Jobben finns i en bredd av branscher – från små lokala startups till stora internationella koncerner. Vi har ständigt kontakt med företag som vill rekrytera chefer och moderna ledare – framför allt i StockholmMalmöGöteborg och Örebro men likväl dyker det löpande upp chefsjobb över hela Sverige. Så frågan är bara – vilket chefsjobb lockar dig?

Varmt välkommen att söka våra lediga chefsjobb idag!

Rekommenderat för dig