TNG

Specialerbjudande – Datadriven volymrekrytering till självkostnadspris

För företag med stora rekryteringsbehov i Coronakrisen

Har ni stora rekryteringsbehov på grund av Covid -19? Som ett led i TNG:s strävan att bidra till en hållbar arbetsmarknad – även under turbulenta tider – erbjuder vi nu företag och organisationer vår digitala och fördomsfria volymrekryteringstjänst till självkostnadspris.

När delar av Sverige går på knäna, är det andra som har ökat ordertyck och stort behov av att hitta snabblärd personal som fort kan vara på plats och leverera. Personal med potential att göra jobbet redan samma dag som de börjar,

Och här kan vi på TNG hjälpa till. Det är vårt ansvar. Vi kan och vill hjälpa till med kritiska volymrekryteringar under Coronakrisen. Vi har kunskapen, personalen, moderna digitala verktyg och erfarenheten. Och vi gör hela jobbet åt er till självkostnadspris, oberoende av bransch eller yrkesområde. Vårt hållbara och skalbara arbetssätt gör att vi snabbt, digitalt och fördomsfritt kan hjälpa dig att hitta medarbetarna du behöver omgående.

Specialerbjudande: Volymrekrytering till självkostnad

Levererar ert företag samhällskritiska produkter eller tjänster och behöver rekrytera mer än 25 personer av samma yrkesroll?

Vi gör det till självkostnadspris fram till den 30/6 för att bidra till en snabb och kostnadseffektiv lösning under Coronakrisen.

Vad ingår?

Vi genomför hela rekryteringsprocessen åt er. Följande ingår till självkostnadspris:

  • Rekryterarnas tid och kunskap – kompetensanalys och datadrivna kandidaturval
  • Inkluderande marknadsföringsföring och annonsering av tjänsten
  • Vetenskapliga personlighets- och begåvningstester på alla sökande
  • Videointervjuer
  • Slutlig kvalitetskoll med utökade bakgrundskontroller

Intresserad och vill veta mer?

Hör av dig till oss på TNG redan idag! Lämna dina kontaktuppgift här i formuläret eller ring oss direkt på  08-21 92 00.