TNG

Interim - kvalitetssäkrade teknik- och ingenjörskonsulter

Kvalitetssäkrade ingenjörskonsulter

Via TNG Tech Interim hyr du in kvalitetssäkrade ingenjörer och teknikkonsulter med spetskompetens redan idag!

TNG Tech – när du snabbt behöver en teknik- eller ingenjörskonsult

Funderar du på att anlita en teknik- eller ingenjörskonsult? Att hyra en konsult för att få in spetskompetens, ersätta en teknisk specialist eller chef som slutat, täcka upp under en rekryteringsprocess blir idag allt vanligare. TNG Tech hjälper dig hitta en teknik- eller ingenjörskonsult som passar just ditt företag!

Efterfrågan på teknisk kompetens ökar kraftigt. Samtidigt vill idag allt fler ingenjörer och tekniker välja sina egna uppdrag och arbetstid. Det öppnar upp möjligheter för både företag och interimskonsulter där båda parter vill hitta flexibla anställningsalternativ.

Och det är här vi på TNG Tech kommer in i bilden. Vi är specialister på teknik- och interimsrekrytering inom EngineeringProduction och Supply Chain Management. Våra specialistrekryterare hjälper dig att snabbt och kvalitetssäkrat hitta rätt ingenjörskonsult för korta eller längre interimsuppdrag. Det kan handla om inköpskonsulter, teknikspecialister eller konsulter inom supply chain.

Med vår interimslösning får du:

  • Specialistutbildade ingenjörsrekryterare som förstår de tekniska utmaningarna i din bransch.
  • Kvalitetssäkrade ingenjörskonsulter som snabbt förstår din affär, levererar utan uppstartstid och är självgående.
  • Tillgång till vårt interimsnätverk av startklara ingenjörer, tekniker, inköpskonsulter och chefer inom supply chain, produktion och konstruktion.
  • En auktoriserad interimspartner som har kontinuerlig kontakt med både konsulten och dig som uppdragsgivare. Allt för att skapa ett nära samarbete som flyter friktionsfritt.

Kom igång direkt!

Några av våra kunder just nu

Kvalitetssäkrad Ingenjörskonsult inom teknik och industri - TNG Tech Interim

Snabbt, vetenskapligt och fördomsfritt

Oavsett upplägg tar vi på TNG Tech hand om allt det praktiska. Vi träffar alla våra interimskonsulter personligen och genomför kompetensbaserade strukturerade intervjuer, tar referenser och bakgrundskontroller. Dessutom tar vi hand om all administration så att du ska känna dig trygg.

Våra interimskonsulter anlitas på hel- och deltid och vi hyr ut såväl teknikkonsulter som interimschefer. Via vår snabba, inkluderande och vetenskapliga tillsättningsprocess hittar vi kvalificerade konsulter med rätt teknikkompetens som bidrar till mångfald, innovation och en lönsam verksamhet hos er.

Boka möte direkt!

Vill du veta mer om våra tjänster inom interim och konsultuthyrning av ingenjörer och tekniker? Boka ett direkt möte med en av våra ingenjörsrekryterare.

Boka möte här!

Success story mellan Scandinavia Biogas och TNG Tech

Jag uppskattar att kunna ha en nära kontakt där vi kan bolla fram och tillbaka och snabbt få svar.

Scandinavian Biogas

Linda Sundberg, HR-chef

Läs fler success stories

Rekrytera eller hyr ingenjörskonsult via TNG Tech

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du veta mer om hur en interimsrekrytering hos oss på TNG Tech går till? Kanske behöver du hyra interims- och teknikkonsulter inom cleantech, konstruktion och industrin? Lämna dina uppgifter så ringer vi upp dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Vill du själv bli interimskonsult via TNG Tech? Läs mer och registrera CV.

Rekommenderat för dig

Visa alla