TNG
Anlita en teknik- eller ingenjörskonsult via TNG Tech

TNG Tech interim – när du snabbt behöver en teknik- eller ingenjörskonsult

Kvalitetssäkrad interims­rekrytering av ingenjörer och tekniker

Funderar du på att anlita en teknik- eller ingenjörskonsult? Att hyra en konsult för att få in spetskompetens, ersätta en teknisk specialist eller chef som slutat, täcka upp under en rekryteringsprocess blir idag allt vanligare. TNG Tech hjälper dig hitta en teknik- eller ingenjörskonsult som passar just ditt företag!

TNG Tech

Efterfrågan på teknisk kompetens ökar kraftigt. Samtidigt vill idag allt fler ingenjörer och tekniker välja sina egna uppdrag och arbetstid. Det öppnar upp möjligheter för både företag och interimskonsulter där båda parter vill hitta flexibla anställningsalternativ.

Och det är här vi på TNG Tech kommer in i bilden. Vi är specialister på teknik- och interimsrekrytering inom Engineering, Production och Supply Chain Management. Våra specialistrekryterare hjälper dig att snabbt och kvalitetssäkrat hitta rätt ingenjörskonsult för korta eller längre interimsuppdrag. Det kan handla om inköpskonsulter, teknikspecialister eller konsulter inom supply chain.

Med vår interimslösning får du som kund:

  1. Specialistutbildade ingenjörsrekryterare som förstår de tekniska utmaningarna i din bransch och som hittar rätt teknik- eller ingenjörskonsult för just din organisation.
  2. Kvalitetssäkrade ingenjörskonsulter som snabbt förstår din affär, levererar utan uppstartstid och är självgående.
  3. Tillgång till vårt interimsnätverk av startklara ingenjörer, tekniker, inköpskonsulter och chefer inom supply chain, produktion och konstruktion.
  4. En auktoriserad interimspartner som har kontinuerlig kontakt med både konsulten och dig som uppdragsgivare. Allt för att skapa ett nära samarbete som flyter friktionsfritt.
Anlita din nästa ingenjörskonsult via TNG Tech

Hör av dig!

Vill du veta mer om hur en interimsrekrytering hos oss på TNG Tech går till? Kanske behöver du hyra interims- och teknikkonsulter inom cleantech, konstruktion och industrin? Lämna dina uppgifter så ringer vi upp dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Vill du själv bli interimskonsult via TNG Tech? Läs mer och registrera CV.

INgenjörskonsult inom teknik och industri - TNG Tech Interim

Snabbt, vetenskapligt och fördomsfritt

Oavsett upplägg tar vi på TNG Tech hand om allt det praktiska. Vi träffar alla våra interimskonsulter personligen och genomför kompetensbaserade strukturerade intervjuer, tar referenser och  bakgrundskontroller. Dessutom tar vi hand om all administration så att du ska känna dig trygg.

Våra interimskonsulter anlitas på hel- och deltid och vi hyr ut såväl specialister som interimschefer. Via vår snabba, inkluderande och vetenskapliga tillsättningsprocess hittar vi kvalificerade konsulter med rätt teknikkompetens som bidrar till mångfald, innovation och en lönsam verksamhet hos er.

Vi ser kompetens framför ålder, kön, bakgrund eller lärosäte vilket gör att vi snabbt tillsätter teknik- och ingenjörskonsulter med rätt motivation och erfarenhet som levererar från dag ett.

– Pär Johansson, produktägare TNG Tech

Några av våra kunder just nu

Boka möte direkt!

Vill du veta mer om våra tjänster inom interimsrekrytering av ingenjörer och tekniker? Boka ett direkt möte med en av våra ingenjörsrekryterare.

Boka möte här!

Rekommenderat för dig

Visa alla