TNG

Kontakta oss idag!

Bemanningsföretag i Stockholm

Välkommen till oss på TNG Stockholm!

Söker du ett unikt bemanningsföretag i Stockholm? Då har du hittat rätt! På TNG Stockholm arbetar vi dagligen med fördomsfri bemanning och rekrytering och har en stark vilja att göra skillnad på arbetsmarknaden. Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi snabbt, kostnadseffektivt och fördomsfritt kan hjälpa dig med din bemanning!

Föräldraledighet, överbelastning, sjukskrivningar en omorganisation. Det kan finnas många skäl att hyra in personal, på heltid och deltid. Oavsett vilket ska du kunna förvänta dig ett seriöst bemanningsföretag med kollektivavtal, där konsultchefen har ett nära samarbete med dig som kund och med de konsulter som arbetar hos dig. Självklart ska uthyrningen även ske snabbt och kostnadseffektivt. Och precis detta får du när du väljer TNG som ditt bemanningsföretag.

Bemanningsföretag med bred kompetens

Vi har många års erfarenhet av fördomsfri bemanning och drivs av det förtroende vi får av våra kunder och konsulter. Vi jobbar med kunder i Stockholm, Södertälje, Uppsala, Norrköping, Gävle och norra Sverige inom de flesta branscher.

Utöver vår breda kompetens inom ekonomi, marknad, kundtjänst, administration och sälj har vi också specialiserat oss inom teknikområdet med TNG Tech och inom IT och digital utveckling med TNG IT Digital.

Bemanningsföretag Stockholm

Vad roligt att du besöker oss på TNG i Stockholm! Kontakta mig gärna så lovar jag att hjälpa dig.

Auktoriserat bemanningsföretag i Stockholm

TNG är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Det innebär att du kan vara trygg att konsulter alltid bemöts och hanteras fördomsfritt när du anlitar oss för att hyra personal. Vi hittar konsulter som har det lilla extra och som har kompetensmatchats fördomsfritt till ditt uppdrag. Det gör att de snabbt kommer på plats och sätter sig in i arbetsuppgifterna.

Söker du jobb eller uppdrag som bemanningskonsult i Stockholm?

Då har du kommit rätt! Hos oss hittar du lediga jobb och uppdrag som konsult inom många olika kompetensområden. Med vår tjänst följ din ansökan får du dessutom löpande återkoppling under hela ansökningsprocessen.

HItta till TNG – ditt bemanningsföretag i Stockholm!

Laddar karta...