TNG
Rekrytera ekonom eller civilekonom

Rekrytera och hyr ekonom eller civilekonom

Rekrytera eller hyr ekonomer idag!

Söker du någon som kan analysera och utvärdera ditt företags ekonomiska resultat? Bra! Då kan vi på TNG hjälpa dig. Vi rekryterar och hyr ut resultatinriktade ekonomer och civilekonomer som snabbt kan sätta sig in i nya system och arbetsuppgifter för att driva ditt företag framåt redan idag.

Vilka arbetsuppgifter har en ekonom?

En ekonom arbetar alltid med ekonomi i någon form, det vill säga att hushålla med begränsade resurser. Via ekonomisk planering, investering eller budgetering. Resurserna behöver inte nödvändigtvis vara pengar i rena kronor och ören utan det kan lika gärna röra sig om varor, råmaterial, personal eller produktionskapacitet.

Varken ordet ”ekonom” eller ”civilekonom” är skyddade yrkestitlar i Sverige. Det innebär att olika ekonomjobb kan ställa helt olika krav. Idag återfinns ekonomer i alla möjliga branscher och yrkesroller långt förbi vad gemene man kan föreställa sig. Exempel på yrkesinriktningar för en ekonom kan vara nationalekonom, redovisningsekonom, controller, analytiker, marknadsförare, chef, revisor, logistiker och inköpare. I vår yrkesguide kan du läsa mer om yrket: Det här gör en ekonom och civilekonom.

Rekrytera en ekonom eller civilekonom med siffersinne

Ett företags ekonomiska förutsättningar är centralt för dess fortlevnad och utveckling. TNG hjälper dig rekrytera rätt ekonomer eller civilekonomer rekryteras för att kvalitetssäkra din organisations ekonomiska hantering. En ekonoms arbete innebär ofta att analysera och förstå ekonomiska förutsättningar för att således kunna fatta strategiska beslut. Som ett resultat av detta kan ditt företag öka sin konkurrenskraft genom att rekrytera rätt ekonom eller civilekonom.

Enligt oss på TNG är det viktigt att kandidatens kompetens och inneboende potential är det som står i centrum. Med hjälp av vår datadrivna och fördomsfria rekryteringsmetod har vi möjlighet att göra detta till verklighet. Resultatet är att vi öppnar upp för fler ekonomikandidater och kan på så sätt leverera den bäst lämpade för ditt företag. En ekonom eller civilekonom som är ansvarstagande, metodisk och har ett sinne för siffror.

Anlita oss

Ekonomijobb vi rekryterar just nu

Rekrytera ekonom

Hyr ekonom vid höga arbetstoppar

Behöver du uppbackning vid höga arbetstoppar, föräldraledighet eller sjukfrånvaro på ekonomiavdelningen? Då passar det bra att hyra in interims- och bemanningskonsulter via oss på TNG!

Ekonomiavdelningen är en av företagets viktigaste resurser och affärskritiskt att verksamheten bara fortgår oavsett hur omvärlden ser ut. Genom att hyra in eller bemanna upp med en konsult inom ekonomi kan ditt företag kvalitetssäkra sin ekonomiska hantering även när ordinarie personal inte är på plats.

TNG hjälper dig kostnadseffektivt och snabbt att hitta rätt ekonom eller civilekonom som du kan hyra in under en kortare såväl som längre period. Eller varför inte prova vår hyr-först-lösning?

Rekrytera ekonomer med TNG så får du:

  • Fördomsfritt kompetensmatchade ekonomer som snabbt är på plats och levererar från dag ett.
  • Skräddarsydda tester som mäter numerisk förmåga och quality scorecards för att vi ska kunna kvalitetssäkra ekonomens kompetens.
  • Utökade bakgrundkontroller via ToFindOut. Vi vet att det är viktigt då ekonomer hanterar företagets ekonomiska resurser.
  • Målgruppsanpassad och inkluderande talangmarknadsföring som bygger ditt employer brand.

TNG är måna om att förstå kundens behov, samtidigt som ni snabbt kunnat leverera kandidater och få till det personliga mötet på intervjuerna.

– Maria Zanetta Sjöberg, reskontrachef på Cabonline Group
Rekrytera eller hyr ekonom

Kontakta oss direkt

Vill du veta mer om hur vi på TNG kan hjälpa dig att rekrytera en ekonom eller civilekonom? Eller vill du höra mer om våra bemannings- och interimslösningar? Lämna dina uppgifter i formuläret så blir du strax uppringd. Vi ser fram emot att höra från dig!

Behöver du rekrytera andra roller inom ekonomi?

Behöver du rekrytera eller hyra andra ekonomiroller? Vi på TNG hjälper självklart dig! Vårt rekryteringsarbete av ekonomer sker löpande i hela Sverige och vi tar gärna ett möte där vi berättar mer. Hör av dig ovan eller läs mer om våra tjänster inom ekonomirekrytering.

Rekommenderat för dig

Visa alla