TNG
Rekrytera redovisningsekonom

Rekrytera eller hyr interim redovisningsekonom

Rekrytera eller hyr redovisningsekonom fördomsfritt

Behöver du någon som har förmågan att arbeta noggrant och samtidigt har ett sinne för siffror? Med oss på TNG kan du rekrytera eller hyra in en redovisningsekonom för att driva just ditt företags redovisning framåt redan idag — fördomsfritt och datadrivet.

Kandidatens kompetens är det som alltid står i fokus på TNG. Vi öppnar upp för fler kandidater med hjälp av vår fördomsfria och datadrivna rekryteringsmetodik och hittar därför de bäst lämpade redovisningsekonomerna för ditt uppdrag. Redovisningsekonomer som är strukturerade, noggranna och har känsla för siffror.

Rekrytera en strukturerad redovisningsekonom

Det är viktigt att ett företags ekonomiska hantering fungerar där in- och utbetalningar samt andra ekonomiska aktiviteter blir redovisade på ett korrekt sätt. Med hjälp av att rekrytera en redovisningsekonom fördomsfritt med TNG kan ditt företag kvalitetssäkra er bokföring. Eftersom redovisningsekonomer även arbetar med analys av bokslutets resultat kan företagets ekonomiska förutsättningar utvecklas och förbättras.

Kom igång idag!

Med TNG får du alltid:

  1. Utökade bakgrundskontroller då vi vet att detta är viktigt eftersom redovisningsekonomen hanterar företagets ekonomiska resurser.
  2. Skräddarsydda screeningstester som bland annat mäter redovisningsekonomens numeriska och analytiska förmåga.
  3. En specialiserad rekryteringspartner inom ekonomi som kan hitta, bedöma och mäta kompetens, problemlösningsförmåga och soft skills.
Rekrytera redovisningsekonom

Hyr en redovisningsekonom som interimskonsult

Under vissa perioder kan ett företag snabbt behöva stärka sin ekonomiavdelning. Då passar det bra att hyra in en erfaren interimskonsult via oss på TNG!

Redovisning och bokföring är ett arbete som behöver hanteras löpande inom varje företag. En redovisningsekonom är därför viktig att ha på plats för att säkerställa att den ekonomiska hantering sker korrekt och enligt tidsplan. Med hjälp av TNG och vårt nätverk inom interimsuthyrning kan du snabbt hyra in en redovisningsekonom som levererar från dag ett.

Eftersom interimskonsulter besitter tidigare erfarenhet av arbetsuppgifterna behövs ingen lång introduktion. Det är även du som arbetsgivare som avgör hur långt och omfattande uppdraget ska vara vilket gör att interimsinhyrningen blir flexibelt anpassat efter just ert uppdrag.

Jobb inom finans och ekonomi som vi rekryterar just nu

Rekrytera redovisningsekonom

Kontakta oss!

Vill du veta mer om hur vi på TNG kan hjälpa dig att rekrytera en redovisningsekonom eller höra mer om vår interimslösning?

Lämna dina uppgifter i formuläret så ringer vi upp!

Behöver du rekrytera andra roller inom ekonomi?

Behöver du rekrytera andra ekonomiroller? Då hjälper vi på TNG givetvis dig! Rekrytering inom ekonomi genomför vi löpande i hela Sverige och vi tar gärna ett möte där vi berättar mer. Hör av dig ovan eller läs vidare här!

Rekommenderat för dig

Visa alla