TNG
Rekrytera redovisningsekonom

Rekrytera eller hyr interim redovisningsekonom

Rekrytera eller hyr redovisningsekonom fördomsfritt

Behöver du någon som har förmågan att arbeta noggrant och samtidigt har ett sinne för siffror? Med oss på TNG kan du rekrytera eller hyra in en redovisningsekonom för att driva just ditt företags redovisning framåt redan idag — fördomsfritt och datadrivet.

Vad gör en redovisningsekonom?

En redovisningsekonom bär ansvaret för att säkerställa korrekt redovisning av ett företags eller organisations ekonomiska händelser, såsom in- och utbetalningar. Denna noggranna redovisning omfattar allt från månadsbokslut till det avslutande årsbokslutet. Utöver detta ser en redovisningsekonom till att arbetsgivaravgifter, skatter och moms betalas in i rätt tid. En betydande del av rollen handlar om att framställa årsredovisning och bokslutsrapporter, vilket ofta är förbehållet just redovisningsekonomer.

Utöver den grundläggande redovisningen spelar redovisningsekonomer en avgörande roll i ekonomisk rådgivning och planering. De ger vägledning och stöttar företagsledningen i beslut som rör investeringar och utgiftsfördelning, baserat på insikter från ekonomiska kalkyler, historik och likviditetsöversikter. De bistår även med upprättande av budgetar och prognoser. Om en redovisningsekonom väljer att arbeta på en redovisningsbyrå kan rollen skifta något till att vara mer av en konsult, där de hjälper mindre företag med löpande bokföring eller rådgivning vid årsbokslut.

Redovisning – ett yrke med flera yrkestitlar

En person som arbetar med redovisning kan även ha yrkestitlar som redovisningsansvarig, ekonomiansvarig, redovisningskonsult, redovisningsassistent, ekonomikonsult, företagsekonom och specialiseringar såsom fastighetsekonom eller engelska titlar som exempelvis accountant och financial analyst.

Kontakta oss

Jobb inom finans och ekonomi som vi rekryterar just nu

Rekrytera en strukturerad redovisningsekonom

Oavsett kontext är en redovisningsekonom central för företagets ekonomiska funktion och spelar en avgörande roll i dess finansiella välbefinnande. Genom att rekrytera en redovisningsekonom fördomsfritt med TNG kan ditt företag därmed kvalitetssäkra er bokföring. Eftersom redovisningsekonomer även arbetar med analys av bokslutets resultat kan företagets ekonomiska förutsättningar utvecklas och förbättras.

Kandidatens kompetens är det som alltid står i fokus på TNG. Vi öppnar upp för fler kandidater med hjälp av vår fördomsfria och datadrivna rekryteringsmetodik och hittar därför de bäst lämpade redovisningsekonomerna för ditt uppdrag. Redovisningsekonomer som är strukturerade, noggranna och har känsla för siffror.

Rekrytering och konsultuthyrning av redovisningsekonomer

Hyr redovisningsekonom som interimskonsult

Under vissa perioder kan ett företag snabbt behöva stärka sin ekonomiavdelning. Då passar det bra att hyra in en erfaren interimskonsult via oss på TNG!

Redovisning och bokföring är ett arbete som behöver hanteras löpande inom varje företag. En redovisningsekonom är därför viktig att ha på plats för att säkerställa att den ekonomiska hantering sker korrekt och enligt tidsplan. Med hjälp av TNG och vårt nätverk inom interimsuthyrning kan du snabbt hyra in en redovisningsekonom som levererar från dag ett.

Eftersom interimskonsulter besitter tidigare erfarenhet av arbetsuppgifterna behövs ingen lång introduktion. Det är även du som arbetsgivare som avgör hur långt och omfattande uppdraget ska vara vilket gör att interimslösningen blir flexibelt anpassad efter just ert uppdrag.

Rekrytera redovisningsekonom med TNG så får du:

  1. Utökade bakgrundskontroller då vi vet att detta är viktigt eftersom redovisningsekonomen hanterar företagets ekonomiska resurser.
  2. Skräddarsydda screeningstester som bland annat mäter redovisningsekonomens numeriska och analytiska förmåga.
  3. En specialiserad rekryteringspartner inom ekonomi som kan hitta, bedöma och mäta kompetens, problemlösningsförmåga och soft skills.

Jag har känt mig förstådd och lyssnad till, och TNG har hittat jätteduktiga kandidater. Alla nya i teamet utom en kommer idag från TNG.

– Maria Zanetta Sjöberg, reskontrachef Cabonline Group
Rekrytera eller hyr redovisningsekonom? TNG hjälper dig!

Kontakta oss direkt

Vill du veta mer om hur vi på TNG kan hjälpa dig att rekrytera en redovisningsekonom eller höra mer om vår interimslösning? Lämna dina uppgifter i formuläret så blir du strax uppringd av en av våra rekryteringskonsulter. Vi ser fram emot att höra från dig!

Behöver du rekrytera andra roller inom ekonomi?

Behöver du rekrytera andra ekonomiroller? Då hjälper vi på TNG givetvis dig! Vi hjälper löpande små som stora företag i hela Sverige med ekonomirekrytering. Nyfiken på vilka kunder vi samarbetar med? Ta en titt på vilka lediga ekonomijobb vi har ute just nu!

Rekommenderat för dig

Visa alla