TNG

JAG SKA REKRYTERA. HÖR AV ER!

Rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt och kompetensbaserat.

Dubbel vinst när kompetens går före fördomar.

rekrytera-kompetenser-rekryteringsfpretag
Vårt rekryteringsföretag ser bortom det uppenbara. Vad ser du?

TNG är det rekryteringsföretag som hjälper dig att rekrytera fördomsfritt och se bortom det uppenbara. På riktigt. Genom vår objektiva och kompetensbaserade rekryteringsprocess hittar vi rätt kompetens och nya talanger som andra inte ser – dessutom snabbare! Det bidrar till en bättre affär, mångfald, högre innovationstakt samt färre felrekryteringar och diskriminering i din organisation. 

Ibland behöver man vända upp och ner på gamla sanningar. Helt enkelt ”disrupta” den traditionella rekryteringsprocessen. Och det har vi gjort på vårt rekryteringsföretag. Allt för att rekrytera de personer och talanger som har störst framtida potential att lyckas bäst på jobbet.

Vi vet att varje rekrytering, och talang, är unik. Och för att lyckas krävs det något utöver det vanliga.

Det är därför våra rekryterare arbetar nära dig för att hitta medarbetare med rätt kompetens och störst framtida potential.

Att vi samtidigt bidrar till ökad mångfald i din organisation är vi stolta över – det stärker ert varumärke och bygger er långsiktiga affär.

 

 

Vårt erbjudande inom rekrytering

Rekrytering inom tjänstemannasektorn

Vi fokuserar på det vi är bäst på – rekrytering inom tjänstemannasektorn. Vi rekryterar ekonomer, lönespecialister, kundservicemedarbetare, administratörer, HR-specialister, säljare, inköpare, och specialister inom marknadsföring och juridik.

Dessutom har vi specialiserat oss inom IT-support och digital utveckling via TNG IT Digital och rekrytering av ingenjörer och tekniker via TNG Tech. Vi kan givetvis också hjälpa till med bemanning och personaluthyrning vid behov.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med att rekrytera fördomsfritt? Hör av dig så berättar vi gärna mer!

Omvänd rekryteringsprocess

Vi utmanar med vår omvända rekrytering. Ja, vi har valt att vända på processen. Utgångspunkten är objektiva urvalsmetoder där fakta och kompetens går före fördomar, ”magkänsla” och CV-historik – något som har stöd i modern forskning.

Det innebär att vi arbetar med fördomsfri kompetensbaserad rekrytering där vi bland annat låter alla våra jobbsökare genomgå arbetspsykologiska screeningtester innan vi ens läser deras CV. På så sätt väljs inte någon kandidat bort på felaktiga, och diskriminerande grunder, som ålder, kön, bakgrund och namn. Kort sagt, vi testar först och frågar sen – allt för att du som kund ska få den absolut vassaste kandidaten med rätt kompetens och störst potential. För att kvalitetssäkra rekryteringen ytterligare gör vi utökade bakgrundskontroller.

Vi är auktoriserade med kollektivavtal

auktoriserat-bemanningsforetagVi är ett rekryteringsföretag som är auktoriserat av Kompetensföretagen, vilket gör att du kan känna dig trygg. Dessutom investerar vi löpande i att utbilda alla våra medarbetare involverade i urvalsprocessen, i diskrimineringslagstiftningen och kompetensbaserad rekrytering. På så sätt minimerar vi risken att kandidater väljs bort av fel orsak – ett ansvar som vi delar på enligt lag. Därför kan du tryggt luta dig tillbaka och låta oss hantera hela eller delar av tillsättningen.

Jag vill ha hjälp med rekrytering av personal!

Fyll i dina uppgifter nedan, så hör vi av oss redan idag.