Sök

Rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt och kompetensbaserat

Dubbel vinst när kompetens går före fördomar.

TNG är det rekryteringsföretag som hjälper dig att rekrytera fördomsfritt och se bortom det uppenbara. På riktigt. Genom vår objektiva och kompetensbaserade rekryteringsprocess hittar vi rätt kompetens och nya talanger som andra inte ser – dessutom snabbare! Det bidrar till en bättre affär, mångfald, högre innovationstakt samt färre felrekryteringar och diskriminering i din organisation. 

Vårt rekryteringsföretag ser bortom det uppenbara. Vad ser du?
Vårt rekryteringsföretag ser bortom det uppenbara. Vad ser du?

Ibland behöver man vända upp och ner på gamla sanningar. Helt enkelt ”disrupta” den traditionella rekryteringsprocessen. Och det har vi gjort på vårt rekryteringsföretag. Allt för att rekrytera de personer och talanger som har störst framtida potential att lyckas bäst på jobbet.

Vi vet att varje rekrytering, och talang, är unik. Och för att lyckas krävs det något utöver det vanliga.

Det är därför våra rekryterare arbetar nära dig för att hitta medarbetare med rätt kompetens och störst framtida potential.

Att vi samtidigt bidrar till ökad mångfald i din organisation är vi stolta över – det stärker ert varumärke och bygger er långsiktiga affär.

Rekryteringsföretag som vänt på rekryteringen

Vi utmanar med vår omvända rekrytering. Ja, vi har valt att vända på processen. Utgångspunkten är objektiva urvalsmetoder där fakta och kompetens går före fördomar, ”magkänsla” och CV-historik, något som har stöd i modern forskning.

Det innebär att vi arbetar med fördomsfri kompetensbaserad rekrytering där vi bland annat låter alla våra jobbsökare genomgå arbetspsykologiska screeningtester innan vi ens läser deras CV. På så sätt väljs inte någon kandidat bort på felaktiga, och diskriminerande grunder, som ålder, kön, bakgrund och namn. Kort sagt, vi testar först och frågar sen – allt för att du som kund ska få den absolut vassaste kandidaten med rätt kompetens och störst potential. För att kvalitetssäkra rekryteringen ytterligare gör vi utökade bakgrundskontroller.

auktoriserat-rekryteringsforetagTNG är ett auktoriserat rekryteringsföretag. Vi fokuserar på det vi är bäst på – rekrytering inom tjänstemannasektorn. Vi rekryterar ekonomer, lönespecialister, kundservicemedarbetare, administratörer, HR-specialister, säljare, inköpare, och specialister inom marknadsföring och juridik. Dessutom har vi specialiserat oss inom IT-support och digital utveckling via TNG IT Digital och rekrytering av ingenjörer och tekniker via TNG Tech. Vi kan givetvis också hjälpa till med bemanning och personaluthyrning vid behov.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med att rekrytera fördomsfritt? Hör av dig så berättar vi gärna mer!

BEHOV AV REKRYTERING?

*
*
*
*