TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Rekryterare till TNG Stockholm

Nu utökar vi teamet med en erfaren Rekryterare. Varmt välkommen med din ansökan till TNG stockholm!

På TNG blir du som Rekryterare specialist på fördomsfri rekrytering och konsultslösningar samtidigt som du får jobba med några av Sveriges mest spännande företag. TNG arbetar med moderna system och intressanta väletablerade kunder.

I rollen som Rekryterare kommer du att få arbeta med spännande roller inom bland annat HR, bank och finans, ekonomi, marknad och administration. Hos TNG finns det möjlighet att arbeta remote vissa delar av arbetsveckan.

Välkommen att söka redan idag om du vill vara med och utveckla TNG vidare som Rekryterare/ Rekryteringskonsult i region Stockholm!

Ditt anställningserbjudande

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Distansarbete
Distansarbete
Bonus
Bonus
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Som Rekryterare/Rekryteringskonsult på TNG i Stockholm kommer du självständigt rekrytera och bemanna specialister och chefer inom ramen för TNG Lead och TNG Interim. Du kommer även jobba aktivt med att pitcha in våra erbjudande och konvertera förfrågningar till vunna affärer. 
Du får stort inflytande, då vi tror på learning by doing, och du blir snabbt delaktig i det dagliga arbetet. Men vi lovar också att lära dig allt vi kan om fördomsfri rekrytering och annat som är TNG-specifikt.

Våra förväntningar

Troligtvis har du jobbat flera år som Rekryterare, Rekryteringskonsult eller Konsultchef och vill jobba på ett modernt och digitalt sätt. 

Vi söker dig som har akademisk examen eller liknande och flera år erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. 

För att lyckas i rollen tror vi att du:

Alla lediga jobb