TNG
Rekryteringsutbildningar och kurser för chefer och HR

Utbildning inom fördomsfri rekrytering med TNG Evolve

Rekryteringsutbildningar och kurser för chefer och HR

TNG Evolve är vår verksamhet för utbildning inom fördomsfri rekrytering, skräddarsydd för HR-specialister och chefer som rekryterar. Här bjuder vi på vår kunskap och erfarenhet inom området så att du kan möta dagens kandidat- och kompetensbrist. Här kan du läsa mer om våra företagsanpassade rekryteringsutbildningar och boka våra öppna kurser – på plats eller på distans.

Via TNG:s utbildningsverksamhet Evolve utbildar vi i fördomsfri kompetensbaserad rekrytering

På TNG arbetar vi praktiskt och strategiskt med fördomsfri kompetensbaserad rekrytering varje dag. Det är vår kärnverksamhet och vi vill nu fortsätta att sprida kunskap inom området.

Därför erbjuder vi genom TNG Evolve skräddarsydd utbildning inom fördomsfri rekrytering, och kompetensbaserad rekrytering. Dessutom öppna kurser inom digital kandidatattraktion och intervjuteknik för chefer. Kurser för dig som är intresserad av upskilling och vill säkra framtidens kompetens.

Med vår utbildningsverksamhet vill vi bidra till att vidareutveckla chefer och HR-anställda runt om i Sverige för att de ska lyckas bättre med egna rekryteringar och kompetensförsörjning. Allt i linje med vår vision om att skapa en hållbar arbetsmarknad.

Företagsanpassade rekryteringsutbildningar med TNG Evolve

Företagsanpassade rekryteringsutbildningar

Söker du en rekryteringsutbildning för chefer och HR som kan anpassas utifrån just er verksamhet – på plats hos er, på distans alternativt i våra lokaler i StockholmGöteborgMalmö eller Örebro?

Med våra rekryteringsutbildningar för företag skräddarsyr vi snabbt, enkelt och kostnadseffektivt utbildningar inom fördomsfri kompetensbaserad rekrytering. Kontakta oss så berättar vi mer!

Läs mer och få offert!

Digitala snabbkurser i rekrytering

Digitala snabbkurser i rekrytering

Arbetar du med HR och rekrytering och vill få lite snabb upskilling och kompetensutveckling inom fördomsfri rekrytering, intervjuteknik och digital kandidatattraktion?

På våra digitala kurser får du under 2-4 effektiva timmar konkreta tips, verktyg och metoder som du kan börja använda redan samma dag. Löpande kursstarter – välkommen med din anmälan!

Läs mer och anmäl dig!

Våra kursledare på TNG Evolve arbetar dagligen med fördomsfri rekrytering

Våra kursledare arbetar dagligen med fördomsfri rekrytering

Våra kursledare arbetar operativt på TNG. De är rekryterare och specialister inom sina områden.  De möter varje dag nya frågeställningar kring fördomsfri rekrytering, objektiva urval och personbedömning, intervjuteknik, arbetspsykologiska tester och mångfald.

Medarbetare från vår marknadsavdelning föreläser i utbildningsverksamheten när det handlar om talent attraction, talent acquisition, eller kandidatupplevelse.

Under utbildningarna lyfter vi upp teorin, men arbetar främst med konkreta och praktiska verktyg som kan användas redan nästa dag av deltagarna.

Föreläsaren upplevdes som väl förberedd och insatt i de frågor hon föreläste om, hade ett snyggt bildspel samt upplevdes som sympatisk och svarade på alla frågor som kom på ett proffsigt sätt. Det var mycket uppskattat!

– Karin Fälth, Career Adviser & Career Mentoring Program Manager Malmö University