TNG
Projektledare till högteknologiska Swisslog

Projektledare till högteknologiska Swisslog

Vi söker Project Manager med tekniskt intresse som vill arbeta med integrerade automationslösningar till Swisslog i Boxholm

Har du erfarenhet som Projektledare / Project Manager och motiveras av att arbeta i en bred roll där du leder, genomför och följer upp egna projekt och medverkar till en effektiv styrning av projektet tidsmässigt, kvalitativt och ekonomiskt? Bra! Då kan du vara den Projektledare vi söker till högteknologiska Swisslog i Boxholm.

Var med och bidra till Swisslogs fortsatta tillväxtresa mot att vara i framkant inom automatiserade lager- och logistiklösningar. Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som Projektledare arbetar du inom internationella tekniska projekt varpå du får mycket viktig roll som sammanhållande länk internt inom företaget och externt mot kund. Du blir motorn inom processen från försäljning till slutleverans. Du kommer till ett team med hög kompetens och en familjär kultur där man uppmuntrar till samarbete och god kommunikation.

Swisslog erbjuder också Smart Working där man erbjuder mer frihet att optimera din tid och uppnå en bättre balans mellan arbete och privatliv. Läs mer här! https://www.swisslog.com/sv-se/careers/swisslog-as-an-employer/smart-working

Swisslog erbjuder dig möjlighet till personlig utveckling när du gemensamt med dem förverkligar deras mission: Att permanent förändra framtidens intralogistik med robotbaserade och datastödda lösningar som skapar unik kundnytta. De är stolta över sitt schweiziska arv, men deras produkter och tjänster efterfrågas på en global marknad. De förväntar sig inte perfektion, utan istället Collaboration, Commitment, Clarity och Competence (deras kärnvärden) från alla medarbetare. I gengäld erbjuder de dig att vara med och driva på de tekniska lösningar som kommer att förändra framtiden.

Jobba hemma
Jobba hemma
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Bonus
Bonus

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du kommer till ett kompetens team som består av 11 projektledare som ingår i Project Management-gruppen som i sin tur ingår i avdelningen Realization där Projektledning, Site Services Support och After Sales ingår. Du rapporterar till Head of Project Management

Våra förväntningar

Som Projektledare har du:

Stor plus är om du tidigare har:

Som person är du:

Lär känna Swisslog – din framtida arbetsgivare

Framtidens lager- och distributionslösningar gör det möjligt för våra kunder att vara steget före sina konkurrenter. Som ett växande globalt företag är vi närvarande i mer än 25 länder där vi stödjer våra kunder för att möta deras affärsmål. I samverkan med vår moderkoncern KUKA täcker vi hela värdekedjan med robot- och datadrivna automatiserade lösningar som skapar exceptionellt värde för din verksamhet. På 80- och 90-talet, i det manuella lagrets era, utvecklades Swisslog snabbt till en ledande leverantör inom kranbaserad automation.

Video thumbnail

Avstånd till arbetsplatsen

Carl Tryggers väg 13. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Swisslog

Karriärtips från Jenny Nilsson – din rekryterare

Jenny Nilsson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Swisslogs gemensamma mål är att revolutionera intralogistiken på ett smart sätt och med nya angreppssätt. Med flexibla robotbaserade och datastödda automationslösningar effektiviserar de försörjningskedjan och driver på industrin.
  • Swisslog förväntar sig inte perfektion, utan istället Collaboration, Commitment, Clarity och Competence (deras kärnvärden) från alla medarbetare. I gengäld erbjuder vi de dig att vara med och driva på de tekniska lösningar som kommer att

    Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
    Jenny Nilsson


Swisslog

Individuell lön
Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech – specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-04-21