TNG

Kontakta oss!

Unikt bemanningsföretag i Uppsala

Välkommen till TNG!

Behöver du hjälp med bemanning i Uppsala? Varmt välkommen till oss på TNG! Vi är ett unikt rekryterings- och bemanningsföretag som har specialiserat oss på fördomsfri rekrytering och bemanning. Med entreprenörens engagemang och det större företagets muskler och kompetens, hjälper vi företag i Uppsala när de behöver anlita ett bemanningsföretag eller rekrytera personal. Vi jobbar inom många olika kompetensområden och vi gör det fördomsfritt. På riktigt. 

TNG är auktoriserat bemanningsföretag och specialister på fördomsfri kompetensbaserad bemanning och rekrytering. Vår vision – att se bortom förtom för att bidra till en hållbar arbetsmarknad – genomsyrar allt vi gör. Oavsett om det handlar om bemanning, konsultuthyrning eller rekrytering.

Vårt bemanningsföretag jobbar med kunder i bland annat Uppsala, Stockholm, Gävle, Enköping och Västerås, och inom de flesta branscher, som ekonomi, administration, kundtjänst, marknadsföring, försäljning, inköp och IT.

Kvalitetssäkrad bemanning

Alla bemanningskonsulter vi anställer har genomgått TNG:s fördomsfria och objektiva process. En process som gör att vi hittar rätt kompetens – men också nya talanger med potential. Potential som vi kompetenssäkrar med skräddarsydda arbetspsykologiska tester och kompetensbaserade intervjuer utifrån din specifika kravprofil. Våra konsulter hittar vi på nya platser, digitala plattformar och vårt öppna nätverk, vilket bidrar till ökad mångfald på din arbetsplats när du väljer att hyra personal via oss.

Bemanningsföretag Uppsala

TNG hjälper dig med bemanning, konsultuthyrning och rekrytering i Uppsala.

Henrik Jönsson Regionchef TNG Stockholm

Henrik Jönsson
076-86 95 771

Västra Järnvägsgatan 15, 101 32 Stockholm
08-219 200
info@tng.se

"Genom att låta kompetens och potential stå i fokus minskar vi risken att någon riktigt vass talang väljs bort på grund av ofta omedvetna fördomar.” Henrik Jönsson, regionchef Öst och Norr