TNG

Hör av dig!

Unikt rekryteringsföretag i Västerås

Välkommen till TNG!

Behöver du hjälp med rekrytering i Västerås? Då kan vi på TNG hjälpa dig! Vi är specialister på fördomsfri och kompetensbaserad rekrytering. På riktigt. Det innebär att vi levererar rätt medarbetare till dig genom att utmana det invanda, och istället sätta fokus på kompetens och potential. Oavsett om du behöver rekrytera eller hyra personal så löser vi det. Snabbt, kostnadseffektivt och träffsäkert.

När du anlitar TNG som rekryteringsföretag hjälper vi dig under hela rekryteringsprocessen. Från det första mötet med dig som kund, via vår rekryteringsmarknadsföring, den objektiva och fördomsfria rekryteringsprocessen till jobbsökarnas transparenta kandidatupplevelse.

Vi erbjuder tjänster inom rekrytering och bemanning i Västerås, Eskilstuna, Arboga och andra närliggande platser, men också i övriga Sverige. I dagsläget rekryterar och bemannar vi åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i landet. Vi arbetar brett inom alla tjänstemannaområden, och specialiserar oss där vi behöver med exempelvis TNG Tech och TNG IT Digital.

Rekrytering med kompetens i fokus

TNG:s filosofi är enkel: att fokusera på kompetens och inte stirra sig blind på det yttre – som namn, ålder, kön, bakgrund eller skostorlek. Istället tittar vi på mätbar kompetens, tillsammans med inre potential och personliga drivkrafter när vi rekryterar.

Varför? Därför att det lönar sig för våra kunder att jobba med de bästa! Med vår unika rekryteringsmetod hittar vi de mest lämpade kandidaterna som tidigare valts bort på felaktiga grunder. Något som skapar både mångfald och mer konkurrenskraftiga och innovativa företag.

Rekryteringsföretag Västerås

TNG hjälper dig med rekrytering i Väserås.

Maria Tedsjö, regionchef för TNG i Örebro

Maria Tedsjö
070-976 48 95

Kungsgatan 8, 702 11 Örebro

08-219 200
info@tng.se

"Om Sverige ska vara med och konkurrera internationellt måste vi bli bättre på att ta tillvara på all kompetens i samhället. Och hålla fördomar och subjektiva tolkningar långt borta från rekryteringsprocesser." Åsa Edman Källströmer, VD TNG