TNG
Chefsrekrytering med TNG Lead - rekrytering av chefer med rätt ledarskapspotential

Chefsrekrytering – datadriven, modern och hållbar

Våra specialister inom chefsrekrytering identifierar chefer och ledare med rätt kompetens och ett modernt ledarskap. Diversifierade ledare som bygger framgångsrika team. 

Rekrytera chefer med modernt ledarskap som lyckas

Vi lever i en snabbt föränderlig omvärld. Som ställer nya krav på chefskapet. Krav som innebär att dagens och morgondagens ledare måste kunna navigera i all förändring som sker runt omkring oss. Vi kallar det framtidssäkrat ledarskap – och på TNG Lead identifierar vi de egenskaper som är avgörande för ett framgångsrikt ledarskap i förändring. Det är helt enkelt nyckeln till att hitta rätt ledare vid en chefsrekrytering.

Det handlar om att mäta chefers förmåga att vara kommunikativa, utvecklingsorienterade, engagerade och nyfikna. Men även identifiera hur de arbetar med beslutsfattande och ett tryggt ledarskap som bygger tillit och psykologisk trygghet i gruppen. Samtidigt ska dagens chefer möta kunders förändrade beteende och leverera resultat och påvisa strategisk höjd, likväl som operativ förmåga.

Önskelistan på chefer är lång. Så hur lyckas man identifiera de här personerna vid chefsrekrytering? Och hur kan man mäta de riskbeteenden som finns? Det vet vi på TNG Lead!

Kom igång idag!

Rätt chef vid förändring

Chefskandidater som bygger framgångsrika grupper och levererar resultat genom att skapa psykologisk trygghet i en snabbföränderlig omvärld.

Framtidssäkrat ledarskap

Datadriven och fördomsfri rekryteringsmetod identifierar förändringsbenägenhet, nyfikenhet, öppenhet, engagemang, utvecklingspotential och framtida arbetsprestation.

Fokus på din affär

Seniora chefsrekryterare som stöttar och återkopplar under uppdraget samt inkluderande transparent kandidatupplevelse som stärker ert employer brand.

TNG Lead – identifierar och mäter ledarskapspotential

Identifierar och mäter ledarskapspotential

I stället för att fokusera på personliga kontakter, nätverk, ålder, kön och bakgrund arbetar vi på TNG Lead med en fördomsfri och datadriven rekryteringsmetodik. På så sätt lyckas vi identifiera de chefer och ledare som har rätt personliga egenskaper för att bygga framgångsrika team. Bland annat mäter vi alla sökandes ledarskapspotential, digitala mognad, förändringsbenägenhet och framtida arbetsprestation. Detta medför att ni får in moderna ledare som är flexibla, affärsmässiga och bidrar till att utveckla organisationen framåt.

Dessutom analyserar vi kandidaternas förmåga att skapa psykologisk trygghet. Enligt den senaste forskningen är psykologisk trygghet nyckeln till att skapa framgångsrika, förändringsbenägna och produktiva medarbetare. Med andra ord fokuserar vi på de egenskaper som är viktigast för att lyckas med ett ledarskap som är hållbart, idag och framtiden.

Rekrytera rätt chefer - TNG Lead

Second Opinion när du rekryterar internt

Många företag väljer att rekrytera internt. För att vara säker på att rätt ledare och chef hamnar på rätt plats kan TNG Lead hjälpa till med vår tjänst Second Opinion. Du kan minimera misstanke om att någon särbehandlas kan det också vara bra att ta in en extern aktör som sköter bedömningen åt er och överlämnar ett välgrundat beslutsunderlag

Från oss får ni därför ett objektivt underlag baserat på de krav som ställs på rollen och inte gamla meriter. Kort sagt – vi på TNG Lead hjälper till att kvalitetssäkra successionsordningen och identifiera ledarskapspotentialen hos era internt utvalda chefskandidater.

Jag är impad över metodiken. Jag får det lilla extra, en högre kvalitet på kandidaterna. Det ger trygghet och det gör att TNG Lead står ut i mängden.

– Magnus Eklund, tf regionchef för Eltech och Emil Lundgren

Så rekryterar vi chefer – steg för steg

 

1. Kompetensanalys

Kompetensanalys baserad på ledarens förändringsbenägenhet (VUCA) och vad som skapar framgångsrika team.

2. Attraktion och annonsering

Inkluderande kandidatattraktion, talent marketing, öppen ansökan utanför de traditionella nätverken. Du får en platsannons som är SEO-optimerad och designad för bästa synlighet i sökmotorer och sociala medier. Texten är fördomsfri och inkluderande samt lyfter fram erbjudande, förmåner och det mest attraktiva för chefer. Dessutom genomför vi kompetensbaserade sökningar av ledare i vårt Talent Network.

3. Insiktsdriven search – tillval

Vid kompetensbrist rekommenderar vi vår searchtjänst TNG Insight Search™. Här arbetar våra researcher med att samla och analysera kvalitativ och kvantitativ beteende- och talangdata. Insikterna från vårt searcharbete används i nära samarbete med uppdragsgivaren för att finkalibrera kandidatpitchen, sökord, kravprofil och sökvägar. Vilket gör att vi hittar den chefskandidat som bäst matchar till uppdraget.

4. Screening

Datadriven screening av alla chefskandidater för ett mer objektivt och mätbart urval. De arbetspsykologiska testerna är validerade och återkopplas med en rapport till alla sökande. Det öppnar möjligheten att också hitta oväntade chefer och ledare.

5. Telefonavstämning

Telefonavstämning för att säkerställa skallkrav samt löneanspråk samt presentera tjänsten och företaget.

6. Kompetensbaserade djupintervjuer

Personligt möte och fördjupad ledarskapsintervju med fokus på förändringsbenägenhet, affärsmässighet och flexibilitet.

7. Fördomsfri kandidatpresentation

Kandidatpresentation baserat på ledarskapspotential, riskbeteende och digital mognad för att bli en bra ledare i en förändringsbenägen värld. Presentationen är GDPR-säkrad med en faktabaserad motivering av vår bedömning inom varje kompetensområde. Vågar du, skickar vi gärna en blindad presentation där kandidaterna är anonymiserade.

8. Digital referenstagning och bakgrundskontroll

Referenstagning observerad personlighet, 360 graders personlighetsbedömning. Svaren sparas exakt utan tolkningar, tillägg eller justeringar. Det ger ett bättre beslutsunderlag som både höjer värdet av referenstagningen och ger en säkrare rekrytering. Fördjupad bakgrundskontroll som ger ett bättre beslutsunderlag med mer strukturerad data.

9. Uppföljning

Personlig uppföljning hur verksamheten och gruppen fungerar med ny ledare. Dessutom mäter vi våra kunders och kandidaters upplevelse via NPS.

Kunder vi jobbar med just nu

Kontakta TNG för mer information om vår chefsrekrytering

Hur kan vi hjälpa dig?

Lämna dina kontaktuppgifter och beskriv vilken typ av chefsroll du söker så ringer vi upp dig så snart som möjligt!

Rekrytera chefer i Stockholm

Få hjälp med chefsrekryteringen tillsammans med TNG Lead i stor-Stockholm och norra Sverige. Vi erbjuder fördomsfri och modern rekrytering av ledare och mellanchefer. Helt datadrivet och digitalt.

Behöver du rekrytera en specifik chefsroll? Då ska du höra av dig till vårt rekryterings- och interimsföretag i Stockholm. Våra erfarna rekryteringskonsulter är vana att rekrytera chefer och ledare. Liksom interimskonsulter och interimschefer. Huvudsakligen inom marknad, administration, inköp, logistik, försäljning och ekonomi. Men även inom andra branscher. Vi rekryterar till hela Stockholmsområdet och hjälper företag i Södertälje, Uppsala, Norrköping, Gävle och även upp i norra Sverige som Luleå, Piteå, Skellefteå och Umeå.

08-219200
info@tng.se

Visa på karta

Chefsrekrytering i Göteborg

Behöver du hjälp med en chefsrekrytering eller executive search i Göteborg och västra Sverige? Då ska du höra av dig till våra rekryteringskonsulter på TNG Lead! Vårt Göteborgskontor är centralt beläget och vi rekryterar i hela västra Sverige. Bland annat i Strömstad, Jönköping, Borås, Uddevalla, Halmstad, Vänersborg, Trollhättan, Lidköping och Skövde.

Inledningsvis hjälper vi dig att göra en kompetensanalys baserad på VUCA-metoden och modern forskning om vad som bygger framgångsrika team. Därefter tar vi ett helhetsansvar för allt från attraktion och annonsering, screening, kompetensbaserade intervjuer till digital referenstagning, bakgrundskontroll om uppföljning. Dessutom kan vi vid behov bistå med insiktsdriven search.

031-7612220
info@tng.se

Visa på karta

Chefsrekrytering i Örebro

Ta hjälp av vårt rekryterings-, interims- och bemanningsföretag i Örebro när du är i behov av en chefsrekrytering. TNG Lead har idag 16 erfarna chefsrekryterare som genom åren arbetat med över 1 000 chefsrekryteringar, varav många i mellan-Sverige och då främst inom teknik, inköp, ekonomi och försäljning. Oavsett om du söker en modern helhetslösning för rekrytering eller har behov av att tillsätta en interim chefkonsult under en begränsad period så finns vi här för dig.

Vi rekryterar och hyr även ut interimschefer till orter som Arboga, Degerfors, Kopparberg, Karlskoga, Munksjö, Eskilstuna, Katrineholm, Hallberg och Västerås. Kort sagt: vi hjälper dig med chefsrekrytering där du behöver det!

08-21 92 00
info@tng.se

Visa på karta

Chefsrekrytering i Malmö

Saknar du chefskompetens i Malmö? Då ska du höra av dig till våra chefsrekryterare i Malmö och södra Sverige! Oavsett om du ska rekrytera eller önskar hyra in en erfaren interimschef så hjälper vi dig. Förutom att det självklart alltid sker datadrivet och fördomsfritt kan du känna dig trygg att du får en modern partner som tar ett helhetsgrepp kring allt från kompetensanalys och inkluderande talent marketing till fördomsfri screening, kvalitetssäkring och uppföljning.

TNG erbjuder chefsrekrytering i hela Skåne och södra Sverige och hyr också ut interimschefer i Landskrona, Lund, Hässleholm och Eslöv. Vi rekryterar brett och tar oss an chefsuppdrag på alla orter, stora som små. Som ett resultat får din organisation i moderna ledare som bidrar till framgång och skapar psykologisk trygghet i teamet.

08-21 92 00
info@tng.se

Visa på karta

Chefsroller vi kan hjälpa dig rekrytera eller hyra

Chefsjobb inom ekonomi och finans
Till exempel redovisningschef, redovisningsansvarig, CFO, ekonomiansvarig

Chefsjobb inom inköp, logistik och produktion
Till exempel lagerchef, logistikchef, teknisk chef, planeringschef, trafikchef, Supply Chain Manager, produktionsledare, inköpschef, produktionschef, teknisk projektledare

Chefsjobb inom HR och administration
Till exempel HR-chef, personalchef, administrationschef

Chefsjobb inom marknad och försäljning
Till exempel marknadschef, marknadskommunikationschef, försäljningschef, affärschef, säljchef, affärsutvecklingschef

Generella chefsroller
Till exempel produktchef, regionchef, projektchef, butikschef, gruppchef inom de flesta områden, servicechef, verksamhetschef, enhetschef, utvecklingschef, hållbarhetschef, interimschef inom många olika branscher och områden

Rekommenderat för dig

Visa alla