TNG
Chefsrekrytering med TNG Lead - rekrytering av chefer med rätt ledarskapspotential

Chefsrekrytering – datadriven, modern och hållbar

Modern och hållbar chefsrekrytering

Våra specialister inom chefsrekrytering identifierar mellanchefer och ledare med rätt kompetens och ett modernt ledarskap.

Rekrytera chefer med modernt ledarskap

Vi lever i en snabbt föränderlig omvärld som ställer nya krav på chefskapet. Dagens och morgondagens ledare måste kunna navigera i den pågående digitala transformationen. De ska vara utvecklingsorienterade, engagerade, nyfikna, öppna och kunna uppvisa ett tryggt ledarskap som bygger tillit.

Samtidigt ska dagens ledare kunna möta kunders förändrade beteende och leverera resultat. Det ställer höga krav på rätt personliga egenskaper och förmåga att skapa ett resultatbaserat och innovativt ledarskap. Ett ledarskap som bygger psykologisk trygghet i gruppen.

Ny forskning visar att de chefer som lyckas bygga psykologisk­ trygghet hos sina medarbetare är de som kommer bli mest framgångsrika. Så hur lyckas man identifiera de här personerna vid chefsrekrytering? Det vet vi på TNG Lead!

Kom igång idag!

Rekrytera chefer med modernt ledarskap som skapar psykologisk trygghet i gruppen

Det här ingår i vår chefsrekrytering

 • Chefskandidater som bygger framgångsrika grupper genom att skapa psykologisk trygghet
 • En senior chefsrekryterare som löpande återkopplar under uppdraget
 • Ett datadrivet beslutsunderlag som bland annat identifierar ledarens nyfikenhet, öppenhet, transparens, engagemang och utvecklingspotential
 • En skräddarsydd, forskningsbaserad kompetensanalys baserad på VUCA-metoden
 • En hållbar, fördomsfri och datadriven rekryteringsupplevelse: Här identifierar vi ledarskapspotential, digital mognad, förändringsbenägenhet och framtida arbetsprestation
 • En öppen ansökningsprocess med inkluderande kandidatattraktion och transparent kandidatåterkoppling som stärker ert employer brand
 • En fördomsfri urvalsmetod och objektiv och strukturerad värdering av urvalsdatan
TNG Lead – identifierar och mäter ledarskapspotential

Identifierar och mäter ledarskapspotential

Med TNG Leads fördomsfria och datadrivna rekryteringsmetodik identifierar vi de chefer och ledare som har rätt personliga egenskaper för att bygga framgångsrika team.

Vi ser bortom personliga kontakter, nätverk, ålder, kön, och bakgrund. Istället fokuserar vi på att mäta alla sökandes ledarskapspotential, digitala mognad, förändringsbenägenhet och framtida arbetsprestation.

Dessutom analyserar vi kandidaternas förmåga att skapa psykologisk trygghet. Enligt den senaste forskningen är psykologisk trygghet nyckeln till att skapa framgångsrika, förändringsbenägna och produktiva medarbetare. Vi fokuserar helt enkelt på de egenskaper som är viktigast för att lyckas med ett ledarskap som är hållbart idag och framtiden. Kort sagt – modern och fördomsfri chefsrekrytering.

Rekrytera rätt chefer - TNG Lead

Second Opinion när du rekryterar internt

Många företag väljer att rekrytera internt. Och för att vara säker på att rätt ledare hamnar på rätt plats kan TNG Lead hjälpa till med vår tjänst Second Opinion. För att minimera misstanke om att någon särbehandlas kan det också vara bra att ta in en extern aktör som sköter bedömningen åt er och överlämnar ett välgrundat beslutsunderlag

Från oss får ni därför ett objektivt underlag baserat på de krav som ställs på rollen och inte gamla meriter. Kort sagt – vi på TNG Lead hjälper till att kvalitetssäkra successionsordningen och identifiera ledarskapspotentialen hos era internt utvalda chefskandidater.

För att hitta rätt ledare vill vi inte begränsas av våra egna nätverk, utan söka bredare och öka mångfalden. Genom att samarbeta med TNG Lead är vi övertygade om att vi i slutändan träffar bättre kandidater.

– Pontus Kopparberg, VD Residence Christie’s

Så rekryterar vi chefer – steg för steg

 1. Kompetensanalys
  Kompetensanalys baserad på VUCA och vad som skapar framgångsrika team.
 2. Attraktion
  Inkluderande kandidatattraktion och öppen ansökan. Kan kompletteras med TNG:s digitala search där det är motiverat.
 3. Screening
  Screening av alla kandidater för ett mer rättvist, objektivt och mätbart urval. Öppnar möjligheten att också hitta oväntade kandidater.
 4. Telefonavstämning
  Telefonavstämning – säkerställa skallkrav samt löneanspråk samt presentera tjänsten och företaget.
 5. Kompetensbaserad intervju
  Personligt möte och fördjupad ledarskapsintervju med fokus på förändringsbenägenhet, affärsmässighet och flexibilitet.
 6. Kandidatpresentation
  Digital och muntlig kandidatpresentation baserat på ledarskapspotential och digital mognad för att bli en bra ledare i VUCA-världen.
 7. Referenstagning och bakgrundskontroll
  Referenstagning observerad personlighet, 360 graders personlighetsbedömning. Fördjupad bakgrundskontroll som ger ett bättre beslutsunderlag med mer strukturerad data.
 8. Uppföljning
  Personlig uppföljning hur verksamheten och gruppen fungerar med ny ledare.

Kunder vi jobbar med just nu

Kontakta TNG för mer information om vår chefsrekrytering

Hur kan vi hjälpa dig?

Lämna dina kontaktuppgifter och beskriv vilken typ av chefsroll du söker så ringer vi upp dig så snart som möjligt!

Rekrytera chefer i Stockholm

Få hjälp med chefsrekryteringen tillsammans med TNG Lead i stor-Stockholm och norra Sverige. Vi erbjuder fördomsfri och modern rekrytering av ledare och mellanchefer, helt datadrivet och digitalt.

Behöver du rekrytera en specifik chefsroll? Tveka inte att höra av dig till vårt rekryterings- och interimsföretag i Stockholm. Våra erfarna rekryteringskonsulter är vana att rekrytera chefer och ledare inom marknad, administration, inköp, logistik, försäljning och ekonomi. Vi rekryterar till hela Stockholmsområdet och hjälper företag i Södertälje, Uppsala, Norrköping, Gävle och även upp i norra Sverige.

08-219200
info@tng.se

Visa på karta

Chefsrekrytering i Göteborg

Behöver du hjälp med en chefsrekrytering eller executive search i västra Sverige och Göteborg? Våra rekryteringskonsulter på TNG Lead hjälper dig gärna. Vi identifierar ledarskapspotential och rekryterar chefer och ledare som bygger starka och välmående team. Vårt Göteborgskontor är centralt beläget och vi rekryterar i hela västra Sverige och städer som Strömstad, Jönköping, Borås, Uddevalla, Halmstad, Vänersborg, Trollhättan, Lidköping och Skövde.

031-7612220
info@tng.se

Visa på karta

Chefsrekrytering i Örebro

Ta hjälp av vårt rekryterings-, interims- och bemanningsföretag i Örebro när du är i behov av en chefsrekrytering. TNG Lead har idag 16 erfarna chefsrekryterare som genom åren arbetat med över 1000 chefsrekryteringar, varav många i mellan-Sverige och då främst inom teknik, inköp, ekonomi och försäljning.

Vi rekryterar och hyr även ut interimschefer till orter som Arboga, Degerfors, Kopparberg, Karlskoga, Munksjö, Eskilstuna, Katrineholm, Hallberg och Västerås.

08-21 92 00
info@tng.se

Visa på karta

Chefsrekrytering i Malmö

Saknar du chefskompetens i Malmö? Vi på TNG Lead hjälper dig med rekryteringen av chefer och ledare med rätt kompetens. Alltid datadrivet och fördomsfritt.

Vi erbjuder chefsrekrytering i hela Skåne och södra Sverige och hyr också ut interimschefer i Landskrona, Lund, Hässleholm och Eslöv. Vi rekryterar brett och tar oss an chefsuppdrag på alla orter, stora som små.

08-21 92 00
info@tng.se

Visa på karta

Chefsroller vi kan hjälpa dig rekrytera eller hyra

Chefsjobb inom ekonomi och finans
Redovisningschef, redovisningsansvarig, CFO, ekonomiansvarig

Chefsjobb inom inköp, logistik och produktion
Lagerchef, logistikchef, teknisk chef, planeringschef, trafikchef, Supply Chain Manager, produktionsledare, inköpschef, produktionschef, teknisk projektledare

Chefsjobb inom HR och administration
HR-chef, personalchef, administrationschef

Chefsjobb inom marknad och försäljning
Marknadschef, marknadskommunikationschef, försäljningschef, affärschef, säljchef, affärsutvecklingschef

Generella chefsroller
Produktchef, regionchef, projektchef, butikschef, gruppchef inom de flesta områden, servicechef, verksamhetschef, enhetschef, utvecklingschef, hållbarhetschef, interimschef inom många olika branscher och områden

Rekommenderat för dig

Visa alla