TNG
Chefsrekrytering med TNG Lead - rekrytering av chefer med rätt ledarskapspotential

Chefsrekrytering – datadriven, modern och hållbar

Rekrytera chefer med modernt ledarskap som lyckas

Ska du rekrytera chefer? Välkommen till oss på TNG Lead! Vi är specialister på modern, fördomsfri och hållbar chefsrekrytering. Vi identifierar ledarskapspotential och rekryterar ledare och mellanchefer som bygger framgångsrika, produktiva och välmående team genom att skapa psykologisk trygghet i gruppen. Våra specialister jobbar i hela Sverige och har kontor i GöteborgStockholmMalmö och Örebro

TNG Lead - specialister på chefsrekrytering

Vi lever i en snabbt föränderlig omvärld som ställer nya krav på chefskapet. Dagens och morgondagens ledare måste kunna navigera i den pågående digitala transformationen. De ska vara utvecklingsorienterade, engagerade, nyfikna, öppna och kunna uppvisa ett tryggt ledarskap som bygger tillit.

Samtidigt ska dagens ledare kunna möta kunders förändrade beteende och leverera resultat. Det ställer höga krav på rätt personliga egenskaper och förmåga att skapa ett resultatbaserat och innovativt ledarskap. Ett ledarskap som bygger psykologisk trygghet i gruppen.

Ny forskning visar att de chefer som lyckas bygga psykologisk­ trygghet hos sina medarbetare är de som kommer bli mest framgångsrika. Så hur lyckas man identifiera de här personerna vid chefsrekrytering? Det vet vi på TNG Lead!

Det här ingår i vår chefsrekrytering

 • Chefskandidater som bygger framgångsrika grupper genom att skapa psykologisk trygghet
 • En senior chefsrekryterare som löpande återkopplar under uppdraget
 • Ett datadrivet beslutsunderlag som bland annat identifierar ledarens nyfikenhet, öppenhet, transparens, engagemang och utvecklingspotential
 • En skräddarsydd, forskningsbaserad kompetensanalys baserad på VUCA-metoden
 • En hållbar, fördomsfri och datadriven rekryteringsupplevelse: Här identifierar vi ledarskapspotential, digital mognad, förändringsbenägenhet och framtida arbetsprestation
 • En öppen ansökningsprocess med inkluderande kandidatattraktion och transparent kandidatåterkoppling som stärker ert employer brand
 • En fördomsfri urvalsmetod och objektiv värdering av urvalsdatan
Kontakta TNG för mer information om vår chefsrekrytering

Hör av dig!

Lämna dina kontaktuppgifter och beskriv vilken typ av chefsroll du söker så ringer vi upp dig så snarts om möjligt!

Du når oss även direkt på  08-21 92 00

Chefsjobb vi rekryterar just nu

TNG Lead – identifierar och mäter ledarskapspotential

TNG Lead – identifierar och mäter ledarskapspotential

Med TNG Leads fördomsfria och datadrivna rekryteringsmetodik identifierar vi de chefer och ledare som har rätt personliga egenskaper för att bygga framgångsrika team.

Vi ser bortom personliga kontakter, nätverk, ålder, kön, och bakgrund. Istället fokuserar vi på att mäta alla sökandes ledarskapspotential, digitala mognad, förändringsbenägenhet och framtida arbetsprestation.

Dessutom analyserar vi kandidaternas förmåga att skapa psykologisk trygghet. Enligt den senaste forskningen är psykologisk trygghet nyckeln till att skapa framgångsrika, förändringsbenägna och produktiva medarbetare. Vi fokuserar helt enkelt på de egenskaper som är viktigast för att lyckas med ett ledarskap som är hållbart idag och framtiden. Kort sagt – modern och fördomsfri chefsrekrytering.

TNG Lead har idag 16 erfarna chefsrekryterare som genom åren arbetat med över 1 000 chefsrekryteringar.

– Åsa Edman Källströmer, VD TNG

Så rekryterar vi chefer – steg för steg

 1. Kompetensanalys
  Kompetensanalys baserad på VUCA och vad som skapar framgångsrika team.
 2. Attraktion
  Inkluderande kandidatattraktion och öppen ansökan. Kan kompletteras med TNG:s digitala search där det är motiverat.
 3. Screening
  Screening av alla kandidater för ett mer rättvist och mätbart urval. Öppnar möjligheten att också hitta oväntade kandidater.
 4. Telefonavstämning
  Telefonavstämning – säkerställa skallkrav samt löneanspråk samt presentera tjänsten och företaget.
 5. Intervju
  Kompetensbaserad personligt möte och intervju samt Tengai-intervju.
 6. Kandidatpresentation
  Digital och muntlig kandidatpresentation baserat på ledarskapspotential och digital mognad för att bli en bra ledare i VUCA-världen.
 7. Referenstagning
  Referenstagning observerad personlighet, 360 graders personlighetsbedömning. Ger ett bättre beslutsunderlag med mer strukturerad data.
Rekrytera rätt chefer - TNG Lead

TNG Lead Second Opinion

Många företag väljer att rekrytera internt. Och för att vara säker på att rätt person hamnar på rätt plats kan TNG Lead hjälpa till med vår tjänst Second Opinion. För att minimera misstanke om att någon särbehandlas kan det också vara bra att ta in en extern aktör som sköter bedömningen åt er och överlämnar ett välgrundat beslutsunderlag

Från oss får ni därför ett objektivt underlag baserat på de krav som ställs på rollen och inte gamla meriter. Kort sagt – vi på TNG Lead hjälper till att kvalitetssäkra successionsordningen och identifiera ledarskapspotentialen hos era internt utvalda chefskandidater.

Boka möte direkt!

Vill du veta mer om våra tjänster inom chefsrekrytering och interimsuthyrning av chefer? Boka ett möte direkt med en av våra chefsrekryterare.

Boka möte här!

Chefsrekrytering i Göteborg

Behöver du hjälp med en chefsrekrytering i västra Sverige och Göteborg? Våra rekryteringsspecialister på TNG hjälper dig gärna. Vi identifierar ledarskapspotential och rekryterar chefer och ledare som bygger starka och välmående team. Vårt Göteborgskontor är centralt beläget och vi rekryterar i hela västra Sveriges som Strömstad, Borås, Uddevalla, Vänersborg, Trollhättan, Lidköping och Skövde.

 

Rekrytera chefer i Göteborg
Rekrytera chefer i Göteborg

Göteborg

Östra Hamngatan 16
411 09 Göteborg
  031-7612220

Rekrytera chefer i Örebro och Mälardalen

Örebro

Kungsgatan 8
702 11 Örebro
  08-21 92 00

Chefsrekrytering i Örebro

Ta hjälp av vårt rekryterings-, interims- och bemanningsföretag i Örebro när du är i behov av en chefsrekrytering. TNG Lead har idag 16 erfarna chefsrekryterare som genom åren arbetat med över 1000 chefsrekryteringar.

Vi rekryterar och hyr även ut chefer till orter som Arboga, Degerfors, Kopparberg, Karlskoga, Munksjö, Eskilstuna, Katrineholm, Hallberg och Västerås.

 

Chefsrekrytera i Örebro

Chefsrekrytering i Malmö

Saknar du chefskompetens i Malmö? Vi på TNG Lead hjälper dig med rekryteringen av chefer och ledare med rätt kompetens. Alltid datadrivet och fördomsfritt.

Vi erbjuder chefsrekrytering men hyr också ut interimschefer i Landskrona, Lund, Hässleholm och Eslöv. Vi rekryterar brett och tar oss an uppdrag på alla orter, stora som små.

 

Rekrytera chefer i Malmö
Rekrytera chefer i Malmö

Malmö

Nordenskiöldsgatan 24
211 19 Malmö
  08-21 92 00

Rekrytera chefer i Stockholm

Stockholm

Pyramidvägen 7
169 56 Solna
  08-219200

Rekrytera chefer i Stockholm

Få hjälp med chefsrekryteringen tillsammans med TNG Lead! Vi erbjuder fördomsfri och modern rekrytering av chefer, helt datadrivet och digitalt.

Behöver du en specifik chefsroll? Tveka inte att höra av dig till vårt rekryterings- och bemanningsföretag i Stockholm. Vårt kontor ligger ett stenkast bort från Solna och Westfield Mall of Scandinavia. Vi rekryterar till hela Stockholmsområdet och hjälper företag i Södertälje, Uppsala, Norrköping, Gävle och även upp i norra Sverige.

 

Chefsrekrytera i Stockholm

Chefsroller vi kan hjälpa dig rekrytera eller hyra

Chefsjobb inom ekonomi och finans
Redovisningschef, redovisningsansvarig, CFO, ekonomiansvarig

Chefsjobb inom inköp, logistik och produktion
Lagerchef, logistikchef, teknisk chef, planeringschef, trafikchef, Supply Chain Manager, produktionsledare, inköpschef, produktionschef, teknisk projektledare

Chefsjobb inom HR och administration
HR-chef, personalchef, administrationschef

Chefsjobb inom marknad och försäljning
Marknadschef, marknadskommunikationschef, försäljningschef, affärschef, säljchef, affärsutvecklingschef

Generella chefsroller
Produktchef, regionchef, projektchef, butikschef, gruppchef inom de flesta områden, servicechef, verksamhetschef, enhetschef, utvecklingschef, hållbarhetschef, interimschef inom många olika branscher och områden

Rekommenderat för dig

Visa alla