TNG
bemanningsföretag örebro

Bemanning i Örebro och Mälardalen – hyr in konsulter snabbt och kostnadseffektivt

Få hjälp med bemanning och konsultuthyrning i Örebro!

Behöver du hjälp med bemanning i Örebro och Mälardalen? Då har du hittat rätt! På TNG Örebro tar vi interim- och konsultuthyrning lika seriöst som rekrytering. Via oss kan du hyra personal och konsulter inom ekonomi, marknad, kundtjänst, administration, sälj, teknik, industri, supply chain, IT och digital utveckling samt chefsrekrytering.

Det finns många skäl till att hyra in personal och konsulter via bemanning på heltid och deltid. Oavsett vilket ska du kunna förvänta dig en seriös partner som är auktoriserad med kollektivavtal, där konsultchefen har ett nära samarbete med dig som kund och med de konsulter som arbetar hos dig. Självklart ska allt ske snabbt och kostnadseffektivt. Precis det får du med oss på TNG!

Från vårt kontor i Örebro arbetar vi med konsult- och personaluthyrning i hela Mälardalsregionen. Utöver Örebro kan vi hjälpa dig med bemanning i bland annat Västerås, Eskilstuna, Hallsberg, Katrineholm, Kumla, Munksjö, Degerfors, Karlskoga, Karlstad, Linköping, Kopparberg, Arboga, samt övriga Sverige. Vi är geografiskt obundna och hanterar uppdrag i hela landet. Självklart kan vi också hjälpa till med rekrytering i Örebro om du vill anställa istället för att hyra personal!

Med TNG får du:

  • En partner som tar interims- och konsultuthyrning samt bemanning lika seriöst som rekrytering
  • Ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal
  • Dedikerade konsultchefer och nöjda konsulter – 65+ (NPS)
  • Löpande uppföljningar under pågående uppdrag

Kom igång idag!

TNG erbjuder tjänster inom personaluthyrning och bemanning inom ekonomi, finans, administration, kundtjänst, marknadsföring, teknik, industri m.m.

Våra tjänster inom bemanning

Bemanning på hel- eller deltid eller Hyr-först

Behöver du förstärka ditt team och hyra personal under en kortare eller längre period? Oavsett om ditt behov dykt upp plötsligt, eller om du behöver någon först om ett par veckor, kan vi hjälpa dig snabbt och enkelt. Främst bemannar vi inom ekonomi, administration, kundservice och IT-support. Konsulten hos dig på hel- eller deltid och vi delar arbetsgivaransvaret.

Vi erbjuder också en Hyr först – Rekrytera-sen lösning där du hyr in en konsult under överenskommen tid, för att sedan rekrytera personen när uppdraget tar slut. Här har du chans att lära känna en framtida medarbetare och testa om personen fungerar. Givetvis kan du anställa konsulten tidigare om hen levererar över förväntan eller nya behov uppstår i teamet.

 

Pool-lösning med schemaläggning och beredskap

För dig som har återkommande arbetstoppar, oavsett tidpunkt på dygnet, så erbjuder vi vår Pool-lösning. Här rekryterar, schemalägger och ansvarar TNG helt för din bemanning. Du får en pool med dedikerade konsulter som finns tillgängliga när behov uppstår.

Vi erbjuder också en beredskapslösning som tryggt säkerställer bemanning och personaluthyrning med kort varsel.

Bemanning inom TNG Pool: kundtjänstinnesäljare och IT-support/helpdesk.

Med TNG Örebro får du en trygg helhetslösning för bemanning - samtidigt som du fokuserar på arbetet i verksamheten

Vi avlastar dig med bemanning

På TNG är det vårt jobb att underlätta vardagen för dig. Med oss kan du känna dig trygg att din bemanning sköts på rätt sätt. Och att du får tid över till annat. Vi tar hand om allt kring urval, anställningsavtal och övrig administration när det är dags att bemanna med en av våra konsulter. Personalärenden hanteras också av våra dedikerade konsultchefer.

Med vår långa erfarenhet av fördomsfri rekrytering kombinerat med uppdaterade kunskaper i diskrimineringslagen, välutbildade rekryteringskonsulter och verktyg för regelefterlevnad minimerar vi också risken att kandidater väljs bort av fel orsak – ett ansvar som vi delar på enligt lag. Varje bemanningsuppdrag bidrar också till mångfald och ditt företags hållbarhetsarbete då vår fördomsfria och objektiva urvalsmetod leder till fler diversifierade sökande

Våra specialistområden

Kunder i Örebro, Dalarna och Mälardalen just nu

Success story mellan Green Cargo och TNG

Jag har upplevt TNG som lyhörda. De har varit en tillförlitlig rekryteringspartner som sett behoven, matchat dem och dessutom framfört förbättringsområden, både under och efter processen.

Green Cargo

Anna-Karin Wikström, HR-specialist

Läs fler success stories

Bemanning och konsultuthyrning med TNG Örebro - kontakta oss idag!

Hur kan vi hjälpa dig?

Hej! Kul att du besöker oss på TNG. Behöver du hjälp att hyra personal i Örebro, Mälardalen eller Dalarna? Lämna din information och beskriv hur vi kan hjälpa till, så blir du strax uppringd av en av våra rekryteringskonsulter. Vi ser fram emot att höra från dig!

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag i Örebro och Mälardalen som erbjuder lediga jobb och konsultuppdrag inom hela tjänstemannaområdet

Söker du jobb eller konsultuppdrag i Örebro?

Då har du kommit rätt! Hos oss hittar du lediga jobb och uppdrag som konsult inom många olika branscher, i Örebro och hela Mälardalen. Med vår tjänst ”följ din ansökan” får du dessutom löpande återkoppling under hela ansökningsprocessen.

Hittar du inget som passar dig just nu? Tveka inte att skicka in en spontansökan! Då matchar vi dig med framtida jobb och konsultuppdrag. Självklart hanterar vi 100 % av de spontanansökningar vi får in.

Hitta till TNG – din specialist på bemanning i Örebro!

Laddar karta...

Nyheter inom bemanning och konsultuthyrning

Visa alla