TNG
TNG Örebro hjälper dig med bemanning och konsultuthyrning inom ekonomi, HR, administration, marknad kundtjänst, IT, industri, teknik i hela Mälardalen

Bemanning i Örebro och Mälardalen – hyr in konsulter snabbt och kostnadseffektivt

Vi hjälper dig med bemanning och konsultuthyrning i Örebro

Behöver du hjälp med bemanning i Örebro och Mälardalen? Då har du hittat rätt! På TNG Örebro tar vi interim- och konsultuthyrning lika seriöst som rekrytering. Det innebär att alla våra bemanningskonsulter genomgår vår fördomsfria process, där vi kvalitetssäkrar deras kompetens genom arbetspsykologiska tester och kompetensbaserade intervjuer. Allt för att på bästa sätt matcha konsulterna mot dina behov. 

Föräldraledighet, överbelastning, sjukskrivningar eller kanske en omorganisation? Det finns många skäl till att hyra in personal och konsulter via bemanning på heltid och deltid. Oavsett vilket ska du kunna förvänta dig en seriös partner som är auktoriserad med kollektivavtal, där konsultchefen har ett nära samarbete med dig som kund och med de konsulter som arbetar hos dig. Självklart ska allt ske snabbt och kostnadseffektivt. Precis det får du med oss på TNG Örebro!

Via oss kan du hyra personal och konsulter inom de flesta områden. Utöver vår breda kompetens inom ekonomi, marknad, kundtjänst, administration och sälj, har vi också specialiserat oss inom teknikområdet med TNG Tech och inom IT, digital utveckling med TNG IT Digital samt chefsrekrytering med TNG Lead.

Bemanning i Örebro och hela Mälardalen

Från vårt kontor i Örebro arbetar vi med konsult- och personaluthyrning i hela Mälardalsregionen. Utöver Örebro kan vi hjälpa dig med bemanning i bland annat Västerås, Eskilstuna, Hallsberg, Katrineholm, Kumla, Munksjö, Degerfors, Karlskoga, Karlstad, Linköping, Kopparberg, Arboga, samt övriga Sverige. Tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och hanterar uppdrag i hela landet.

Självklart kan vi också hjälpa till med rekrytering i Örebro om du vill anställa istället för att hyra personal!

Bemanning i Örebro

Vad roligt att du besöker oss på TNG i Örebro! Kontakta mig gärna så lovar jag att hjälpa dig.

Bemanning Örebro: Vi hjälper dig med personaluthyrning i Örebro och Mälardalen!

Tjänster inom bemanning och konsultuthyrning i Örebro

Bemanning på hel- eller deltid

Behöver du förstärka ditt team och hyra personal under en kortare eller längre period? Oavsett om ditt behov dykt upp plötsligt, eller om du behöver någon först om ett par veckor, kan vi hjälpa dig snabbt och enkelt. Med en klassisk bemanning arbetar konsulten hos dig på hel- eller deltid och vi delar arbetsgivaransvaret.

Tillsammans gör vi en kompetensanalys för att se vad medarbetaren ska kunna och sedan börjar vårt arbete. I vissa fall har vi startklara konsulter som matchar ditt behov. Men vi har också en välsmord rekryteringsorganisation som snabbt kan annonsera ut ditt bemanningsuppdrag under våra lediga jobb så att vi också bjuder in och kan presentera rätt personer för ditt företag.

TNG Pool

För dig som har återkommande arbetstoppar, oavsett tidpunkt på dygnet, så erbjuder vi vår Pool-lösning. Här rekryterar, schemalägger och ansvarar TNG helt för din bemanning. Du får en pool med dedikerade konsulter som finns tillgängliga när behov uppstår. Vi erbjuder också en beredskapslösning som tryggt säkerställer bemanning och personaluthyrning med kort varsel.

Bemanning inom TNG Pool: Kundtjänst, innesäljare och IT-support/helpdesk.

Få hjälp med bemanning i Örebro!

Vill du veta mer om hur vi på TNG kan hjälpa dig med bemanning och konsultuthyrning? Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret så återkommer vi med ett lösningsförslag!

Hyr kvalitetssäkrade konsulter - snabbt och fördomsfritt med TNG i Örebro

Med TNG i Örebro får du en partner som:

  • Tar interims- och konsultuthyrning samt bemanning lika seriöst som rekrytering
  • Är auktoriserade med kollektivavtal
  • Är snabba och gör trygga tillsättningar
  • Har dedikerade konsultchefer och nöjda konsulter – 65+ (NPS)
  • Gör löpande uppföljningar under pågående uppdrag
TNG erbjuder många spännande konsultuppdrag och har ett stort nätverk av konsulter

Söker du jobb eller konsultuppdrag i Örebro?

Då har du kommit rätt! Hos oss hittar du lediga jobb och uppdrag som konsult inom många olika kompetensområden. Med vår tjänst följ din ansökan får du dessutom löpande återkoppling under hela ansökningsprocessen.

 

Nästa steg i din karriär?
Boka möte direkt!

Här kan du som vill veta mer om någon av våra tjänster inom bemanning, konsultuthyrning och rekrytering boka ett möte direkt med en av våra kundansvariga säljare i Örebro.

Är du jobbsökare och har frågor om lediga eller sökta jobb? Kontakta istället din rekryterare!

HItta till TNG – vi hjälper dig med bemanning i Örebro och Mälardalen

Laddar karta...