TNG

JAG VILL HA HJÄLP MED BEMANNING!

Bemanning i Örebro och Mälardalen

Välkommen till TNG Örebro!

Behöver du hjälp med bemanning i Örebro? Välkommen till oss på TNG Örebro! Vi tar vi bemanning och konsultuthyrning lika seriöst som rekrytering. Det innebär att alla våra bemanningskonsulter genomgår vår fördomsfria process, där vi kvalitetssäkrar deras kompetens genom arbetspsykologiska tester och kompetensbaserade intervjuer. Allt för att på bästa sätt matcha konsulterna mot dina behov. 

TNG är en bemanningsbyrå där vi har specialiserat oss på fördomsfri bemanning. Vi hjälper företag i Örebro och Mälardalen med personaluthyrning – snabbt, kostnadseffektivt och med hög kvalitet. Vi hyr ut konsulter och bemannar inom en mängd kompetensområden och specialiserar oss där vi behöver, till exempel med TNG Tech och TNG IT Digital.

Bemanning i Örebro och hela Mälardalen

Utöver Örebro kan vi hjälpa dig med bemanning i bland annat Västerås, Eskilstuna, Hallsberg, Katrineholm, Kumla, Munksjö, Degerfors, Karlskoga, Karlstad, Linköping, Kopparberg, Arboga, samt övriga Sverige. I dagsläget bemannar och rekryterar vi åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i landet.

Bemanning i Örebro

Vad kul att du besöker oss i Örebro! Vi hjälper dig med din bemanning eller rekrytering. Hör av dig idag, så pratar vi vidare!

Pär Johansson rekryterare på TNG Tech

Pär Johansson
070-350 03 07

Kungsgatan 8, 702 11 Örebro
C/o Herrgårdsvägen 10, 714 32 Kopparberg

08-219 200
info@tng.se

Varför välja TNG Örebro för din bemanning?

  • Vi tar bemanning lika seriöst som rekrytering
  • Auktoriserade med kollektivavtal
  • Snabba och trygga tillsättningar
  • Löpande uppföljning under uppdrag
  • Dedikerade konsultchefer och nöjda konsulter

Trygg bemanning i Örebro och Mälardalen

TNG Örebro är ett auktoriserat bemanningsföretag och vi erbjuder alla våra konsulter branschenliga kollektivavtal. Det, tillsammans med att vi hyr ut personal kostnadseffektivt, tryggt och snabbt, är en hygienfaktorer för oss.

HITTA TILL TNG – VI HJÄLPER DIG MED BEMANNING I ÖREBRO!

Laddar karta...