TNG
bemanningsföretag örebro

Bemanning i Örebro och Mälardalen – hyr in konsulter snabbt och kostnadseffektivt

Få hjälp med bemanning & konsultuthyrning i Örebro

Behöver du hjälp med bemanning i Örebro och Mälardalen? Då har du hittat rätt! På TNG Örebro tar vi interim- och konsultuthyrning lika seriöst som rekrytering. Det innebär att alla våra bemanningskonsulter genomgår vår fördomsfria process, där vi kvalitetssäkrar deras kompetens genom arbetspsykologiska tester och kompetensbaserade intervjuer. Allt för att på bästa sätt matcha konsulterna mot dina behov.

Föräldraledighet, överbelastning, sjukskrivningar eller kanske en omorganisation? Det finns många skäl till att hyra in personal och konsulter via bemanning på heltid och deltid. Oavsett vilket ska du kunna förvänta dig en seriös partner som är auktoriserad med kollektivavtal, där konsultchefen har ett nära samarbete med dig som kund och med de konsulter som arbetar hos dig. Självklart ska allt ske snabbt och kostnadseffektivt. Precis det får du med oss på TNG Örebro!

Via oss kan du hyra personal och konsulter inom de flesta områden. Utöver vår breda kompetens inom ekonomi, marknad, kundtjänst, administration och sälj, har vi också specialiserat oss inom teknikområdet med TNG Tech och inom IT, digital utveckling med TNG IT Digital samt chefsrekrytering med TNG Lead.

Bemanning i Örebro och hela Mälardalen

Från vårt kontor i Örebro arbetar vi med konsult- och personaluthyrning i hela Mälardalsregionen. Utöver Örebro kan vi hjälpa dig med bemanning i bland annat Västerås, Eskilstuna, Hallsberg, Katrineholm, Kumla, Munksjö, Degerfors, Karlskoga, Karlstad, Linköping, Kopparberg, Arboga, samt övriga Sverige. Tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och hanterar uppdrag i hela landet.

Självklart kan vi också hjälpa till med rekrytering i Örebro om du vill anställa istället för att hyra personal!

Hyr konsulter i Örebro!
tng-rekryterare-par-johansson-tipsar-om-fordomsfri-rekrytering
Hoppas vi hörs! /Pär

Hej! Kul att du besöker oss på TNG. Pär Johansson heter jag och är regionchef på vårt bemanningsföretag i Örebro.

Behöver du hjälp att hyra personal i Örebro, Mälardalen eller Dalarna så kontakta mig direkt på 070-350 03 07, mejla eller lämna din information.

Bemanning Örebro: Vi hjälper dig med personaluthyrning i Örebro och Mälardalen!

Tjänster inom bemanning och konsultuthyrning i Örebro

Bemanning på hel- eller deltid  och Hyr-först

Behöver du förstärka ditt team och hyra personal under en kortare eller längre period? Oavsett om ditt behov dykt upp plötsligt, eller om du behöver någon först om ett par veckor, kan vi hjälpa dig snabbt och enkelt. Med en klassisk bemanning arbetar konsulten hos dig på hel- eller deltid och vi delar arbetsgivaransvaret.

Vi erbjuder också en Hyr först – Rekrytera-sen lösning där du hyr in en konsult under överenskommen tid, för att sedan rekrytera personen när uppdraget tar slut. Här har du chans att lära känna en framtida medarbetare och testa om medarbetaren fungerar. Givetvis kan du anställa konsulten tidigare om hen levererar över förväntan eller nya behov uppstår i teamet.

Pool-lösning med schemaläggning och beredskap

För dig som har återkommande arbetstoppar, oavsett tidpunkt på dygnet, så erbjuder vi vår Pool-lösning. Här rekryterar, schemalägger och ansvarar TNG helt för din bemanning. Du får en pool med dedikerade konsulter som finns tillgängliga när behov uppstår.

Vi erbjuder också en beredskapslösning som tryggt säkerställer bemanning och personaluthyrning med kort varsel.

Bemanning inom TNG Pool: Kundtjänst, innesäljare och IT-support/helpdesk.

Konsult- och interimsuthyrning av specialister

Vi har lång erfarenhet av att stötta organisationer som behöver kompetensförstärkning vid kritiska tillfällen t.ex. projektdeadlines och årsbokslut. Via vårt konsulttnätverk kan du snabbt hyra in kvalificerade specialister. Handlar det om bristkompetenser hjälper våra rekryteringsexperter till att söka efter rätt konsult i andra kanaler.

Vill du hyra in ingenjörer och inköpare sker det via vårt specialistbolag TNG Tech och  IT-specialister och utvecklare via TNG IT Digital.

Hyr interimschefer

TNG Lead erbjuder interimsuthyrning av chefer. Chefer och ledare som snabbt sätter sig in i nya förutsättningar eller kan driva verksamheten framåt under en pågående ersättningsrekrytering. Interimschefer som har rätt personliga egenskaper för att bygga framgångsrika team och leda förändringsarbete.

Vi fokuserar helt enkelt på de egenskaper som är viktigast för att lyckas med ett modernt ledarskap som är hållbart idag och framtiden.

Hyr kvalitetssäkrade konsulter - snabbt och fördomsfritt med TNG i Örebro

Med TNG i Örebro får du en partner som:

  • Tar interims- och konsultuthyrning samt bemanning lika seriöst som rekrytering
  • Är auktoriserade med kollektivavtal
  • Är snabba och gör trygga tillsättningar
  • Har dedikerade konsultchefer och nöjda konsulter – 65+ (NPS)
  • Gör löpande uppföljningar under pågående uppdrag
TNG erbjuder många spännande konsultuppdrag och har ett stort nätverk av konsulter

Söker du jobb eller konsultuppdrag i Örebro?

Då har du kommit rätt! Hos oss hittar du lediga jobb och uppdrag som konsult inom många olika kompetensområden. Med vår tjänst följ din ansökan får du dessutom löpande återkoppling under hela ansökningsprocessen.

 

Nästa steg i din karriär?
Bemanning och konsultuthyrning med TNG Örebro Boka möte direkt
Boka möte direkt!

Här kan du som vill veta mer om någon av våra tjänster inom bemanning, konsultuthyrning och rekrytering boka ett möte direkt med en av våra kundansvariga säljare i Örebro.

Är du jobbsökare och har frågor om lediga eller sökta jobb? Kontakta istället din rekryterare!

HItta till TNG – vi hjälper dig med bemanning i Örebro och Mälardalen

Laddar karta...