TNG

Bemanning i Örebro och Mälardalen – hyr in konsulter snabbt och kostnadseffektivt

Vi hjälper dig med bemanning och konsultuthyrning i Örebro

Behöver du hjälp med bemanning i Örebro och Mälardalen? Välkommen till oss på TNG Örebro! Vi tar interim- och konsultuthyrning lika seriöst som rekrytering. Det innebär att alla våra bemanningskonsulter genomgår vår fördomsfria process, där vi kvalitetssäkrar deras kompetens genom arbetspsykologiska tester och kompetensbaserade intervjuer. Allt för att på bästa sätt matcha konsulterna mot dina behov. 

TNG är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag där vi har specialiserat oss på fördomsfri bemanning. Vi har kontor i Örebro men arbetar i hela Mälardalsregionen med konsult- och personaluthyrning – snabbt, kostnadseffektivt och med hög kvalitet. Vi hyr ut konsulter och bemannar inom en mängd kompetensområden och specialiserar oss där vi behöver, till exempel med TNG Tech och TNG IT Digital.

Bemanning i Örebro och hela Mälardalen

Utöver Örebro kan vi hjälpa dig med bemanning i bland annat Västerås, Eskilstuna, Hallsberg, Katrineholm, Kumla, Munksjö, Degerfors, Karlskoga, Karlstad, Linköping, Kopparberg, Arboga, samt övriga Sverige. I dagsläget bemannar och rekryterar vi åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i landet.

Via oss kan du hyra personal och konsulter inom de flesta områden. Utöver vår breda kompetens inom ekonomi, marknad, kundtjänst, administration och sälj, har vi också specialiserat oss inom teknikområdet med TNG Tech och inom IT och digital utveckling med TNG IT Digital.

Bemanning i Örebro

Vad roligt att du besöker oss på TNG i Örebro! Kontakta mig gärna så lovar jag att hjälpa dig.

TNG erbjuder tjänster inom bemanning och konsultuthyrning i Örebro
Våra tjänster inom bemanning och konsultuthyrning i Örebro

TNG hjälper dig med:

KONSULTUTHYRNING HEL- ELLER DELTID

Behöver du förstärka ditt team och hyra personal och konsulter under en kortare eller längre period? Eller behöver du hyra in en interimschef under en längre period? Då finns vi här och kan hjälpa dig snabbt och enkelt. Oavsett erfarenhetsnivå på din inhyrda personal, så kan konsulten arbeta hos dig på hel- eller deltid och vi delar arbetsgivaransvaret.

Innan vi drar igång uppdraget, gör vi tillsammans en kompetensanalys för att se vad medarbetaren ska kunna och hur de bäst kommer att lyckas på sitt jobb. Genom vår datadrivna fördomsfria rekryteringsmetodik har vi startklara konsulter som matchar ditt behov, men kan också snabbt annonsera ut ditt bemanningsuppdrag under våra lediga jobb så att vi bjuder in andra sökande och kan presentera rätt personer för ditt företag som snabbt kommer igång på jobbet.

POOL-LÖSNING FÖR BEMANNING

För dig som har återkommande arbetstoppar, oavsett tidpunkt på dygnet, så har vi på TNG en effektiv Pool-lösning. Här rekryterar, schemalägger och ansvarar vi helt för din bemanning. Du får en pool med dedikerade konsulter som finns tillgängliga när behov uppstår. Vi erbjuder också en beredskapslösning som tryggt säkerställer bemanning och personaluthyrning med kort varsel.

TNG Pool gör bemanningar inom:
– Kundtjänst
– Innesäljare
– IT-support/helpdesk

Hyr kvalitetssäkrade konsulter - snabbt och fördomsfritt med TNG i Örebro

Med TNG i Örebro får du en partner som:

  • Tar interims- och konsultuthyrning samt bemanning lika seriöst som rekrytering
  • Är auktoriserade med kollektivavtal
  • Är snabba och gör trygga tillsättningar
  • Har dedikerade konsultchefer och nöjda konsulter – 65+ (NPS)
  • Gör löpande uppföljningar under pågående uppdrag
TNG erbjuder många spännande konsultuppdrag och har ett stort nätverk av konsulter

Söker du jobb eller konsultuppdrag i Örebro?

Då har du kommit rätt! Hos oss hittar du lediga jobb och uppdrag som konsult inom många olika kompetensområden. Med vår tjänst följ din ansökan får du dessutom löpande återkoppling under hela ansökningsprocessen.

 

Nästa steg i din karriär?
Få hjälp med bemanning i Örebro!

Vill du veta mer om hur vi på TNG kan hjälpa dig med bemanning och konsultuthyrning? Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret så återkommer vi med ett lösningsförslag!

HItta till TNG – vi hjälper dig med bemanning i Örebro och Mälardalen

Laddar karta...