TNG
TNG hjälper dig med bemanning och personaluthyrning i Örebro

Bemanning i Örebro och Mälardalen

Vi gör bemanning enkelt för dig i Örebro

Behöver du hjälp med bemanning i Örebro och Mälardalen? Då har du hittat rätt! Via TNG kan du enkelt och kostnadseffektivt hyra personal och konsulter inom ekonomi, marknad, kundtjänst, administration, sälj, teknik, industri, supply chain, IT och digital utveckling samt chefsrekrytering.

Helhetslösning för din bemanning

Mycket att göra? På TNG är det vårt jobb att underlätta vardagen för dig. Med oss kan du känna dig trygg att din bemanning sköts på rätt sätt. Och att du får tid över till annat. Vi tar hand om allt kring urval, anställningsavtal och övrig administration när det är dags att bemanna med en av våra konsulter. Personalärenden hanteras också av våra dedikerade konsultchefer.

Med vår långa erfarenhet av fördomsfri rekrytering kombinerat med uppdaterade kunskaper i diskrimineringslagen, välutbildade rekryteringskonsulter och verktyg för regelefterlevnad minimerar vi också risken att kandidater väljs bort av fel orsak – ett ansvar som vi delar på enligt lag. Varje bemanningsuppdrag bidrar också till mångfald och ditt företags hållbarhetsarbete då vår fördomsfria och objektiva urvalsmetod leder till ett bredare urval av sökande.

Hitta rätt konsult med TNG

TNG erbjuder tjänster inom bemanning och konsultuthyrning inom hela tjänstemannaområdet.

Våra tjänster inom bemanning

 • Bemanning på hel- eller deltid
  Behöver du förstärka ditt team och hyra personal under en kortare eller längre period? Oavsett om ditt behov dykt upp plötsligt, eller om du behöver någon först om ett par veckor, kan vi hjälpa dig snabbt och enkelt. Främst bemannar vi inom ekonomi, administration, kundservice och IT-support. Konsulten hos dig på hel- eller deltid och vi delar arbetsgivaransvaret.
 • Hyr först – Rekrytera-sen
  Vi erbjuder också en Hyr först – Rekrytera-sen lösning där du hyr in en konsult under överenskommen tid, för att sedan rekrytera personen när uppdraget tar slut. Här har du chans att lära känna en framtida medarbetare och testa om personen fungerar. Givetvis kan du anställa konsulten tidigare om hen levererar över förväntan eller nya behov uppstår i teamet.
 • Pool-lösning med schemaläggning och beredskap
  För dig som har återkommande arbetstoppar, oavsett tidpunkt på dygnet, så erbjuder vi vår Pool-lösning. Här rekryterar, schemalägger och ansvarar TNG helt för din bemanning. Du får en pool med dedikerade konsulter som finns tillgängliga när behov uppstår. Vi erbjuder också en beredskapslösning som tryggt säkerställer bemanning och personaluthyrning med kort varsel. Bemanning inom TNG Pool: kundtjänstinnesäljare och IT-support/helpdesk.
TNG erbjuder enkel och flexibel bemanning i Örebro och hela Mälardalen

Bemanning i Örebro och Mälardalen

Från vårt kontor i Örebro arbetar vi med konsult- och personaluthyrning i hela Mälardalsregionen. Utöver Örebro kan vi hjälpa dig med bemanning i bland annat Västerås, Eskilstuna, Hallsberg, Katrineholm, Kumla, Munksjö, Degerfors, Karlskoga, Karlstad, Linköping, Kopparberg, Arboga, samt övriga Sverige. Vi är geografiskt obundna och hanterar uppdrag i hela landet.

Självklart kan vi också hjälpa till med rekrytering i Örebro om du vill anställa istället för att hyra personal.

När du anlitar TNG för bemanning i Örebro får du kvalitetssäkrade konsulter, samtidigt som tar hand om allt från urvalsprocess till anställningskontrakt, administration och personalfrågor.

När TNG sköter din bemanning får du:

 • Mer tid över: Vi tar hand om allt från urvalsprocess till anställningskontrakt, administration och personalfrågor.
 • Kvalitetssäkrade konsulter: Alla TNG-konsulter har genomgått vår fördomsfria och objektiva rekryteringsprocess. På så sätt hittar vi inte bara rätt kompetens, utan upptäcker också nya talanger med potential.
 • Trygghet: Som ett auktoriserat bemanningsbolag med kollektivavtal har vi god kunskap om diskrimineringslagen, vilket ger dig som kund en extra trygghet.
 • Nöjda medarbetare: Våra löpande medarbetarundersökningar visar på hög trivsel, och våra kunder ger oss höga NPS-värden.

Kunder i Örebro, Dalarna och Mälardalen just nu

Vi hjälper dig med personal inom

Success story mellan Green Cargo och TNG

Jag har upplevt TNG som lyhörda. De har varit en tillförlitlig rekryteringspartner som sett behoven, matchat dem och dessutom framfört förbättringsområden, både under och efter processen.

Green Cargo

Anna-Karin Wikström, HR-specialist

Läs fler success stories

Bemanning och konsultuthyrning med TNG Örebro - kontakta oss idag!

Hur kan vi hjälpa dig idag?

Behöver du förstärka ditt team och hyra in personal i Örebro, Mälardalen eller Dalarna? Lämna dina uppgifter och berätta kort om tjänsterna du behöver fylla, så hör vi av oss inom kort.

Vi ser fram emot att få avlasta dig!

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag i Örebro och Mälardalen som erbjuder lediga jobb och konsultuppdrag inom hela tjänstemannaområdet

Söker du jobb eller konsultuppdrag i Örebro?

Då har du kommit rätt! Hos oss hittar du lediga jobb och uppdrag som konsult inom många olika branscher, i Örebro och hela Mälardalen. Med vår tjänst ”följ din ansökan” får du dessutom löpande återkoppling under hela ansökningsprocessen.

Hittar du inget som passar dig just nu? Tveka inte att skicka in en spontansökan! Då matchar vi dig med framtida jobb och konsultuppdrag. Självklart hanterar vi 100 % av de spontanansökningar vi får in.

Hitta till TNG – din specialist på bemanning i Örebro!

Laddar karta...

… psst! Du vet väl att TNG finns i hela Sverige?
Ja, tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och hanterar bemanningsuppdrag i hela landet. Utöver bemanning i Örebro hjälper vi dig också med:

Nyheter inom bemanning och konsultuthyrning

Visa alla