TNG

Kontakta oss!

Bemannings- och rekryteringsföretag i Linköping

Välkommen till TNG Linköping!

Vi är ett unikt bemannings- och rekryteringsföretag i Linköping med lång erfarenhet av att rekrytera specialister och bemanna vid arbetstoppar. Vi rekryterar fördomsfritt och ser potentialen i alla våra kandidater, något som bidrar till mångfald på din arbetsplats. 

Vi finns här i Linköping när du behöver förstärka ditt team under arbetstoppar eller när de behöver hjälp med personalrekrytering. Vårt löfte till dig är alltid detsamma – vi ger oss inte förrän vi levererat en medarbetare som möter dina förväntningar – oavsett om det gäller rekrytering eller bemanning.

Rekryteringsföretag med bred kompetens

Utöver vår breda kompetens inom främst ekonomi, administration och sälj, har vi också specialiserat oss med våra affärsområden TNG Tech och TNG IT Digital. Här rekryterar och bemannar vi teknik- och ingenjörsjobb inom industrisektorn bl.a. processingenjörer, mekanikingenjör, och projektledare. TNG IT Digital är specialister på helpdesk- och it-supportjobb samt det växande området digital utveckling och tjänster som t.ex. front-end utvecklare, app-utvecklare, UX-designer och dev ops.

Rekryteringsföretag Linköping

Vad kul att du hittat hit till TNG. Kontakta oss så hjälper vi dig vidare!

ÅSA EDMAN KÄLLSTÖMER, VD

Åsa Edman Källströmer, VD

info@tng.se
08-219 200

Torggatan 4a, 582 19 Linköping

Auktoriserat rekryteringsbolag i Linköping

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och våra konsulter trivs verkligen på TNG. När du hyr in personal täcks våra konsulter dessutom alltid av gällande kollektivavtal.