TNG
TNG är ett unikt rekryteringsföretag och bemanningsföretag i Linköping som ser allas potential och bidrar då till mångfald på arbetsplatsen

Rekryteringsföretag i Linköping med tjänster inom rekrytering, bemanning och interim

Rekrytera och hyr personal i Linköping

Behöver du hjälp med rekrytering och bemanning i Linköping? Då kan vi på TNG hjälpa dig! Vårt rekryteringsföretag är specialister på fördomsfri och kompetensbaserad rekrytering. På riktigt. Det innebär att vi levererar rätt medarbetare till dig genom att utmana det invanda – och istället sätta fokus på kompetens och potential. Oavsett om du behöver rekrytera eller hyra personal så löser vi det. Snabbt, kostnadseffektivt och träffsäkert.

Vårt rekryterings- och bemanningsföretag finns här i Linköping när du behöver förstärka ditt team under arbetstoppar eller när de behöver hjälp med personalrekrytering. Vårt löfte till dig är alltid detsamma – vi ger oss inte förrän vi levererat en medarbetare som möter dina förväntningar – oavsett om det gäller rekrytering eller bemanning.

Rekryteringsföretag med bred kompetens

Utöver vår breda kompetens inom främst ekonomi, administration och sälj, har vi också specialiserat oss med våra affärsområden för ingenjörsrekrytering och IT-rekrytering. Här rekryterar och bemannar vi teknik- och ingenjörsjobb inom industrisektorn, bland annat processingenjörer, mekanikingenjör, och projektledare. TNG IT Digital är specialister på helpdesk- och it-supportjobb samt det växande området digital utveckling och tjänster som t.ex. front-end utvecklare, app-utvecklare, UX-designer och dev ops.

Dessutom erbjuder vi modern och hållbar chefsrekrytering via TNG Lead – ledare och mellanchefer som bygger framgångsrika, produktiva och välmående team genom att skapa psykologisk trygghet i gruppen

Anlita oss

TNG har ett brett utbud av olika tjänster inom rekrytering

Våra tjänster

TNG erbjuder modern och datadriven rekrytering i Linköping

Fördomsfri rekrytering och bemanning

På TNG arbetar vi med en fördomsfri och kompetensbaserad rekryteringsmetodik. Det innebär att vi fokuserar på kompetens och potential istället för magkänsla och subjektiva tolkningar. Och vi gör det på riktigt, hela vägen. Från datadrivna opartiska kompetensurval, arbetspyskologiska tester och anonymiserade ansökningar till inkluderande talent marketing, transparent kandidatåterkoppling och kvalitetssäkring.

Varför? Jo, för det ger fler och bättre sökande och därmed bättre matchade kandidater till din arbetsplats. Med vår transparenta kandidatupplevelse medverkar vi dessutom till att stärka ditt employer brand mot jobbsökare.

TNG är ett rekryteringsbolag som erbjuder tjänster inom rekrytering och bemanning i Linköping.

Med TNG som rekryteringsbolag får du:

  • Datadrivna beslutsunderlag: Vi presenterar de bäst lämpade kandidaterna för ditt behov med hjälp av datadrivna metoder och verktyg.
  • Branschkunniga rekryterare: Våra seniora och kunniga rekryterare förstår din bransch och affär, vilket leder till framgångsrika rekryteringar.
  • Kompetensanalyser: Vi ger råd och stöd i allt från aktuellt behov till vilka kompetenser som kan ta ditt företag till nästa nivå.
  • Auktoriserat rekryteringsföretag: Vi har kollektivavtal och all vår personal är utbildade i diskrimineringsstiftningen för att säkerställa rättvisa och fördomsfria urval.

Kunder vi samarbetar med just nu

Vi hjälper dig med personal inom

Success story mellan Ahlsell och TNG

TNG:s lyhördhet vid kravprofil och ett lite utmanande sätt att forma dessa till rätt underlag känns väldigt professionellt.

Ahlsell

Niclas Dahlberg, Regionchef Syd

Läs fler success stories

Åsa Edman Källströmer, VD på TNG - rekryteringsföretaget som rekryterar fördomsfritt i hela Sverige

Hur kan vi hjälpa dig?

Hej! Vad roligt att du besöker vårt rekryteringsföretag i Linköping. Vill du ha hjälp med rekrytering och bemanning så tveka inte att höra av dig. Lämna dina uppgifter och berätta lite mer om vilken roll du söker, så blir du strax uppringd. Vi ser fram emot att höra från dig!

På TNG hittar du lediga jobb i Linköping inom många olika kompetensområden.

Söker du jobb i Linköping?

Via TNG hittar du nya karriärmöjligheter via våra lediga jobb. Vi är ständigt i kontakt med nya arbetsgivare i regionen som behöver medarbetare inom många olika kompetensområden. Besök därför sidan regelbundet för att inte missa en spännande möjlighet!

… psst! Visste du att TNG finns i hela Sverige?
Ja, tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och hanterar rekryteringsuppdrag i hela landet. Vårt rekryteringsföretag har fysiska kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro och Kopparberg. Dessutom arbetar vi även i exempelvis Norrköping, Gävle, Sundsvall, Umeå, Luleå, Borås, Trollhättan, Halmstad, Växjö, Kalmar, Karlskrona, Kristianstad, Lund och Helsingborg.

Lästips för dig

Visa alla