TNG
TNG är ett unikt rekryteringsföretag och bemanningsföretag i Linköping som ser allas potential och bidrar då till mångfald på arbetsplatsen

Bemannings- och rekryteringsföretag i Linköping

Välkommen till TNG Linköping!

Behöver du hjälp med rekrytering i Linköping? Då kan vi på TNG hjälpa dig! Vårt rekryteringsföretag är specialister på fördomsfri och kompetensbaserad rekrytering. På riktigt. Det innebär att vi levererar rätt medarbetare till dig genom att utmana det invanda – och istället sätta fokus på kompetens och potential. Oavsett om du behöver rekrytera eller hyra personal så löser vi det. Snabbt, kostnadseffektivt och träffsäkert.

Vi finns här i Linköping när du behöver förstärka ditt team under arbetstoppar eller när de behöver hjälp med personalrekrytering. Vårt löfte till dig är alltid detsamma – vi ger oss inte förrän vi levererat en medarbetare som möter dina förväntningar – oavsett om det gäller rekrytering eller bemanning.

Rekryteringsföretag med bred kompetens

Utöver vår breda kompetens inom främst ekonomi, administration och sälj, har vi också specialiserat oss med våra affärsområden TNG Tech och TNG IT Digital. Här rekryterar och bemannar vi teknik- och ingenjörsjobb inom industrisektorn, bland annat processingenjörer, mekanikingenjör, och projektledare. TNG IT Digital är specialister på helpdesk- och it-supportjobb samt det växande området digital utveckling och tjänster som t.ex. front-end utvecklare, app-utvecklare, UX-designer och dev ops.

Dessutom erbjuder vi modern och hållbar chefsrekrytering via TNG Lead – ledare och mellanchefer som bygger framgångsrika, produktiva och välmående team genom att skapa psykologisk trygghet i gruppen.

Rekryteringsföretag Linköping

Vad kul att du hittat hit till TNG. Kontakta oss så hjälper vi dig vidare!

ÅSA EDMAN KÄLLSTÖMER, VD

Åsa Edman Källströmer, VD

info@tng.se
08-219 200

Torggatan 4a, 582 19 Linköping

Rekryteringsföretag i Linköping som erbjuder tjänster inom rekrytering
Tjänster inom rekrytering

Har du svårt att hitta tid för rekrytering och vill helst bara vill ha din nya medarbetare på plats så snabbt och enkelt som möjligt? En person med kvalitetssäkrad kompetens, hög motivation och potential att göra ett riktigt bra jobb? Låt då TNG ta hand om din rekrytering – så att du istället kan fokusera på ditt dagliga arbete.

JAG VILL REKRYTERA!

Rekryteringsföretag i Linköping som erbjuder tjänster inom bemanning och konsultuthyrning
Tjänster inom bemanning

Behöver du hyra personal vid föräldraledighet, överbelastning, sjukskrivning, uppsägning eller vid förstärkning med specialister för att klara deadline under ett viktigt projekt? Oavsett vilket löser TNG din bemanning på heltid eller deltid! Du får en ”keeper” som hjälper dig när du verkligen behöver och bidrar till din affär.

JAG VILL HYRA KONSULTER!

Få mer information!

Hör av dig idag så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa dig med rekrytering, bemanning och konsultuthyrning i Linköping.

TNG är ett auktoriserat rekryteringsföretag

Auktoriserat rekryteringsbolag i Linköping

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och våra konsulter trivs verkligen på TNG. När du hyr in personal täcks våra konsulter dessutom alltid av gällande kollektivavtal.

fitness24seven kvinna

"TNG har ett helhetstänk som vi verkligen gillar, där man precis som vi tänker lite utanför boxen för att få ut maximalt av ett samarbete."

Samarbete mellan Ahlsell och TNG för löpande rekrytering av säljpersonal

"TNG:s lyhördhet vid kravprofil och ett lite utmanande sätt att forma dessa till rätt underlag känns väldigt professionellt."

Samarbete mellan TNG och Cabonline för rekrytering och konsultuthyrning

"Ni är måna om att förstå kundens behov, samtidigt som ni snabbt kunnat leverera kandidater och få till det personliga mötet på intervjuerna.”

Samarbetet med TNG bidrog till ökad mångfald hos SEB

"Vi valde TNG främst för deras anonymiserade rekryteringsprocess som ligger helt i linje med vårt arbete för ökad mångfald."

Samarbete mellan Hövding och TNG Tech

"Med TNG:s möjlighet att mäta kompetens, potential och motivation är det lättare att öppna upp och träffa mer oväntade sökande än vad vi hade gjort annars."

Läs alla success stories