TNG
TNG är ditt lokala rekryteringsföretag bemanningsföretag i Linköping.

Rekryteringsföretag Linköping

Niklas Bragée försäljningschef TNG

Vad kul att du besöker oss! Kontakta mig gärna så lovar jag att hjälpa dig!

Niklas Bragée, 0702-11 20 50

Torggatan 4a, 582 19 Linköping
Postadress
Box 637
101 32 Stockholm
TNG Group AB
Org. nr: 556648-2781

Vi är ett rekryteringsföretag i Linköping

Välkommen till TNG Linköping!

Vi är ett unikt bemannings- och rekryteringsföretag i Linköping med lång erfarenhet av att rekrytera specialister och bemanna vid arbetstoppar. Vi rekryterar fördomsfritt och ser potentialen i alla våra kandidater, något som bidrar till mångfald på din arbetsplats. 

 Utöver vår breda kompetens inom främst ekonomi, administration och sälj, har vi också specialiserat oss med våra affärsområden TNG Tech och TNG IT Digital. Här rekryterar och bemannar vi teknik- och ingenjörsjobb inom industrisektorn bl.a. processingenjörer, mekanikingenjör, och projektledare. TNG IT Digital är specialister på helpdesk och it-supportjobb samt det växande området digital utveckling och tjänster som t.ex. front-end utvecklare, app-utvecklare, UX-designer och dev ops.

Vi finns här i Linköping när du behöver förstärka ditt team under arbetstoppar eller när de behöver nyrekrytera specialister. Vårt löfte till dig är alltid detsamma – vi ger oss inte förrän vi levererat en medarbetare som möter dina förväntningar – oavsett om det gäller rekrytering eller bemanning.

 

Kontakta mig! Jag behöver hyra eller rekrytera medarbetare.

Hitta till oss!

Laddar karta