TNG
Hitta rätt kompetens och nya talanger med potential via TNG

Våga tänk nytt! Rekrytera innovativa team som levererar

På TNG vågar vi rekrytera objektivt och fördomsfritt. Vi utmanar dagligen våra kunder att tänka annorlunda och hitta rätt kompetens och nya talanger som tidigare valts bort på felaktiga grunder. Det är inte bara fina ord. Vi gör det på riktigt. Möt Hannah, Olga och Sorush som idag är anställda med nya karriärer hos våra kunder. Tillsammans bidrar de till affären och skapar ökad mångfald och innovation på sina arbetsplatser. 

Olga vågade lämna ekonomikarriären och satsa på IT-drömmen

Olga bytte ekonomikarriär mot IT via java4women

Det kräver sitt mod att våga byta bana mitt i karriären. TNG:s IT-projekt Java4Women hjälpte Olga Ehrenstal att dra nytta av sin analytiska civilekonombakgrund i en ny karriär som Javautvecklare. I Olga såg TNGs rekryterare potential, motivation och mod hos en kandidat som ville följa sin dröm. Bakgrunden inom ekonomi och analys har kommit henne väl till gagn då kodandet visat sig kräva samma analytiska sinne; att först skapa logiken, sedan skapa koden.

– Jag är bra på matte och logiska utmaningar så programmering har lockat mig länge men jag har aldrig vågat satsa på det, berättar Olga. Men i och med att utbildningen var så kort och intensiv vågade jag ta chansen!

Läs vidare hur Olga gick från ekonom till javautvecklare

 

 

Sorush: Fastna inte i fördomsfällan när du rekryterar – välj inte bort sökande på kön, ålder, namn, bakgrund

Ekonomijobb på Swedbank utan att bli bortvald på kön, ålder eller bakgrund

Ung, välutbildad och sugen på att börja jobba – men dörren in till arbetsmarknaden öppnas inte. Så ser verkligheten ut för många unga vuxna idag, som har ambitionen och potentialen men inte den arbetslivserfarenhet som företag efterfrågar. För civilekonomen Sorush Amoor Pour, kom vändningen när han sökte jobb som konsult via TNG och vår fördomsfria och kompetensbaserade rekryteringsmetod.

– Det är svårt att få in en fot när alla företag söker kandidater med flera års arbetslivserfarenhet, konstaterar Sorush som känner att han allt för ofta fastnade i fördomsfällan.

Läs mer hur Sorush matchades rätt

 

Fördomsfri rekrytering gav Hannah revansch

Hannah Östebo fick jobb på Swedbank via TNG och fördomsfri rekrytering

Entusiastisk, driven – och med en sjukskrivning för utmattning i bagaget. För Hannah Östebo innebar TNG:s fördomsfria rekrytering inte bara en revansch mot arbetsmarknadens fördomar utan också möjlighet att hitta en ny bransch att utvecklas inom. Att som allra första steg efter att ha sökt tjänsten få göra kompetensbaserade personlighetstester beskriver Hannah med ett ord: innovativt!

– Jag hoppas att fler företag anammar den här typen av rekrytering, med kompetensbaserade personlighetstester istället för CV-läsning i första urvalsskedet. Alla har fördomar men då gäller det att jobba hårt för att ta bort dem, säger Hannah.

Rekryterad på potential – nu fastanställd

 

Vill du veta mer hur TNG kan hjälpa ditt företag? Hör av dig idag!

Formulär saknas