TNG
Verkstadstekniker till JTEKT CSS i Eskilstuna

Verkstadstekniker till JTEKT CSS i Eskilstuna

Lösningsorienterad tekniker sökes till expansiva och branschledande JTEKT Column Systems Sweden i Eskilstuna

Har du erfarenhet av att programmera maskiner för skärande bearbetning? Vill du arbeta i ett företag som är ledande inom sitt område? Bra! Då kan denna unika roll i ett högkvalitativt internationellt företag vara rätt för dig.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Hos JTEKT får du vara med från idéstadiet av framtagandet av en produkt till att den första färdiga produkten lämnar fabriken. Du har fördelarna av att organisationen är lagom stor så att du inte enbart gör ett fåtal moment, utan att det är bredd på arbetsuppgifterna. Allt från inköp av nya maskiner, stort eget ansvar gällande verktygsinköp, ta fram förbättringar på nya och befintliga produkter tillsammans med konstruktionsavdelningen.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Parkering
Parkering
Massage
Massage
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård

Dina arbetsuppgifter

Programmering och inkörning av bearbetningsmaskiner baserat på ritningsunderlag.

Värt att veta

JTEKT Column Systems AB är en producent och leverantör av styrkolonner och teleskopiska axlar till den tunga fordonsindustrin. Vi bedriver en omfattande produktutveckling med tidig medverkan hos kunden och är ett företag med stabila ägare och en positiv utveckling. Kundavtalen sträcker sig över flera år och våra kunder representerar samtliga ledande lastbilsproducenter i Europa. JTEKT Column Systems marknadsandel är ca 60%.

Våra förväntningar

Du har goda kunskaper och erfarenhet av beredningsarbete och programmering av bearbetningsmaskiner samt praktisk erfarenhet från arbete i bearbetningsmaskiner. Du har även goda kunskaper inom mätteknik samt kunskaper inom AutoCad. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Din IT-mognad är hög och du är en van användare av Office-paketet. Det är meriterande om du har kännedom om ISO 14001 och ISO/TS 16949.

För att trivas och kunna leverera i rollen är du strukturerad, metodisk, lösningsorienterad, ansvarskännande och flexibel. Du har även en förmåga till helhetssyn, analys och att tänka resultatorienterat.

Lär känna JTEKT Column Systems AB – din framtida arbetsgivare

JTEKT Column Systems AB i Eskilstuna är den ledande tillverkaren av ställbara styrkolonner till den europeiska lastbilsindustrin. JTEKT Column Systems bedriver en omfattande produktutveckling med tidig medverkan hos kunden. JTEKT Column Systems AB har idag ca 160 anställda och en årsomsättning på ca 400 MSEK. Vi ägs av JTEKT Column Systems Corporation i Japan, känd för sin höga kvalitet och smidiga tillverkning.

Avstånd till arbetsplatsen

Svista 2, Eskilstuna. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Eva Sahlin – din rekryterare

Eva Sahlin

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • JTEKT Column Systems AB valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Eva Sahlin


JTEKT Column Systems AB

Lön enligt kollektivavtal
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-03-17