TNG
Ingenjör inom el till EuroMaint i Malmö

Ingenjör inom el till EuroMaint i Malmö

Har du en passion för teknik och problemlösning? EuroMaint i Malmö söker en ingenjör med kompetens inom el! Sök idag!

Söker du nya utmaningar eller är du i början av din karriär och söker efter varierande arbetsuppgifter där din förmåga att lösa problem kommer till optimal användning? Är du redo att vara en del av ett kompetent team och bidra till att forma framtidens tekniska verktyg och arbetsmetoder för att optimera fordonsunderhåll? Bra! Då kan den lediga tjänsten vara precis det du söker!

I rollen som teknikspecialist inom el hos Euromaint i Malmö kommer du att vara företagets främsta expert för underhåll av komponenter till spårburna fordon. Du kommer att samarbeta med andra kompetenta teammedlemmar och ha möjlighet att fortsätta din personliga och professionella utveckling.

Låter detta spännande? Skicka in din ansökan redan idag. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Ditt anställningserbjudande

Med oss ges du goda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter. Både i Sverige och internationellt med våra spanska huvudägare CAF. På EuroMaint kommer du att omges av kompetenta och drivna kollegor som förgyller din arbetsdag.

EuroMaint erbjuder dig en spännande och teknisk roll som ingenjör i en framtidsbransch med innovativa lösningar. Vi är en nyfiken och framåtsträvande organisation med en tydlig vision att vara Nordens ledande leverantör av underhållstjänster för spårtrafikbranschen. Hos oss får du möjlighet att utveckla din kompetens och arbeta med intressanta arbetsuppgifter inom förbättringsarbeten och tekniska utredningar.

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Centralt kontor
Centralt kontor
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

Som ingenjör hos EuroMaint kommer du bland annat arbeta med att: 

Värt att veta

Som ingenjör har du samarbete med teknikavdelningen, produktion och Supply Chain. Du fungerar även som stöd mot anbudsgruppen vid framtagning av nya koncept, tekniska data, underhållsdata m.m. Du deltar aktivt för att bidra till EuroMaint Rails affärsmässiga intressen samt kontraktets framgång.

Du tillhör teknikavdelningen och tjänsten är placerad i Örebro eller Malmö med goda möjligheter att arbeta deltid hemifrån.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är högskoleingenjör eller civilingenjör med kompetens och intresse inom el. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med järnvägsfordon eller andra tunga fordon. Men för oss är personlighet viktigare än erfarenhet så vi är därmed även intresserade av dig som är nyexaminerad. Du är initiativtagande och har en god samarbetsförmåga. Vi ser också att du är strukturerad, resultatorienterad och en god prioriteringsförmåga. Vidare har du goda kunskaper i engelska både skriftligen och muntligen.

Viktigt för dig är din och andras säkerhet, att utföra arbete med stolthet och förväntad kvalité samt att vara en naturlig del av vårt förbättringsarbete. Du ska ta fram förbättringsförslag och kunna implementera dessa. 

Lär känna EuroMaint – din framtida arbetsgivare

Euromaint är marknadsledande inom tågunderhåll i Sverige. Våra kvalificerade tekniska tjänster ser till att våra kunders fordonsflottor rullar och fungerar på bästa sätt. Utöver underhålls- och ombyggnadstjänster erbjuder vi reservdelsförsörjning, fordonsmodifiering och komponentservice. Vår kompetens omfattar alla typer av spårburna fordon för person- och godstrafik samt vissa infrastrukturarbeten. Vi har 20 verkstäder utspridda över hela landet, från Luleå i norr till Malmö i söder, plus två i Norge. Hos oss arbetar många av Sveriges främsta specialister inom underhåll av järnvägsfordon. Euromaint har en omsättning på ca 1,5 miljarder kronor och cirka 1 000 medarbetare (2022). Sedan 2019 ägs Euromaint av den börsnoterade spanska tågtillverkaren CAF. Vill du veta mer om oss? Besök www.euromaint.se.

Avstånd till arbetsplatsen

Carlsgatan 75 (Infart 6). Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

EuroMaint

Karriärtips från Malin Thoresson – din rekryterare

Malin Thoresson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • EuroMaint valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Malin Thoresson


EuroMaint

Lön enligt kollektivavtal
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-03-10