TNG
Trainee till Atlas Copco IT i Stockholm

Trainee till Atlas Copco IT i Stockholm

Vill du utvecklas inom IT? Ta chansen att göra det som trainee hos Atlas Copco IT i Stockholm. Sök idag!

Är du kommunikativ, flexibel och resultatorienterad med en bakgrund inom IT-området? Drivs du av utmaningar och strävar efter både personligen och professionell utveckling? Bra! Nu finns chansen till en individuellt anpassad trainee på världsledande Atlas Copco.

På Atlas Copco IT ges du möjligheten att få en raketstart på din karriär med en dedikerad mentor, spännande projekt och en möjlighet att nätverka på alla nivåer inom organisationen.

Efter programmets 12 månader finns det goda möjligheter att fortsätta karriären i en utvecklande roll såväl nationellt som internationellt. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Här får du chansen att få en bred och övergripande inblick av flera delar inom Atlas Copco som kommer gynna ditt professionella nätverk. Du kommer bli utmanad och utvecklas både personligen och professionellt.
Eftersom Atlas Copco är ett globalt företag med cirka 40 000 anställda i mer än 70 länder kommer du att interagera med människor i alla kulturer och funktioner. Du kommer arbeta med människor från hela världen och få möjlighet att utveckla och fördjupa ditt intresse för IT.

Vi erbjuder dig:

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Friskvård
Friskvård
Flextid
Flextid

Dina arbetsuppgifter

I rollen får du följa managementteamet och arbeta nära Atlas Copco IT:s ledning med en dedikerad mentor. Här får du möjlighet att driva och delta i affärskritiska projekt som är viktiga för Atlas Copcos affär och organisation. På sikt finns det möjlighet att få driva egna projekt såväl regionalt som globalt.

Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och du kommer få chansen att verkligen lära känna Atlas Copco som bolag - inifrån och ut. Du kommer få vara delaktig i processarbeten, vara behjälplig controllers, sammanställa presentationer och mycket mer.

Värt att veta

Rollen är placerad i Nacka och du rapporterar direkt till Head of IT.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en utbildning inom IT. Det är meriterande om du har tidigare systemvana och ett IT-intresse.

Som person är du drivande och lätt för att samarbeta med andra. Du är resultatinriktad, ser möjligheter, vågar tänka i nya banor och kan hantera förändringar. Vidare är du flexibel och duktig på att bygga relationer.

Då du kommer arbeta i en internationell miljö med kunder över hela världen söker vi dig som är öppen och som trivs i en internationell miljö. Du behöver behärska engelska flytande i såväl tal som skrift.

Lär känna Atlas Copco – din framtida arbetsgivare

Atlas Copco är en världsledande leverantör av hållbara produktivitetslösningar.
Vi förser kunder i fler än 180 länder med produkter och tjänster med fokus på produktivitet, energieffektivitet, säkerhet och ergonomi.

I Sverige hanterar vi försäljning, service och marknadsföring av innovativa kompressorer, luftbehandlingssystem, vakuumlösningar, industriverktyg och monteringssystem samt energioch flödeslösningar. Våra kunder har tillgång till ett rikstäckande försäljnings-, distributions- och servicenätverk som säkerställer att produkterna alltid går på maximal effektivitet och minimal stilleståndstid.

Avstånd till arbetsplatsen

Sickla Industrivag 19. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Sandra Précenth – din rekryterare

Sandra Précenth

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Atlas Copco valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Sandra Précenth


Atlas Copco

Lön enligt kollektivavtal
I den här rekryteringen är det vi på TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-04-14