TNG
EHS-specialist till Bodycote Värmebehandling AB

Publicerat

EHS-specialist till Bodycote Värmebehandling AB

Brinner du för arbetsmiljöfrågor och trivs med operativt fältarbete? Bodycote Värmebehandling AB söker en EHS-specialist

Vill du ha ett omväxlande, fritt arbete i ett ledande företag inom termiska processer?

Bodycote Värmebehandling AB söker en engagerad EHS-specialist (Environment, Health, Safety) med placering i Göteborg eller Västerås!

Ditt anställningserbjudande

Som EHS-specialist är du företagets expert i EHS-relaterade frågor. Vi erbjuder ett fritt arbete där du till stor del är din egen arbetsledare. Hos oss får du frihet under ansvar och möjlighet att växa i en dynamisk miljö. Bodycote är ett stort men familjärt företag där det händer spännande saker hela tiden, och vi letar efter dig som har en god samarbetsförmåga, är flexibel, analytisk och serviceinriktad. Dina kommunikationsfärdigheter är avgörande då du kommer att vara en nyckelperson när det gäller utbilda och motivera dina kollegor till att prioritera säkerheten på arbetsplatsen.

I rollen ingår regelbundna besök på våra anläggningar runt om i landet för att på plats supporta, följa upp och utbilda personalen inom EHS.

Våra anläggningar finns i Malmö, Göteborg, Katrineholm, Västerås, Kristinehamn och Hudiksvall. På sikt kan du även komma att jobba mot våra anläggningar i Finland och Danmark.

Du kan utgå från Göteborg eller Västerås.

Arbetstidsförkortning
Arbetstidsförkortning
Friskvård
Friskvård
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

Dina arbetsuppgifter

Som EHS-specialist ansvarar du för att anläggningarnas behov av EHS-relaterad utbildning, riskbedömningar samt uppföljning och åtgärder för tillbud och olyckor uppfylls. 

Värt att veta

Bodycote plc är med drygt 165 anläggningar världens mest respekterade företag inom materialtekniska tjänster med huvudinriktning mot värmebehandling, ytbehandling och het isostatisk pressning (HIP). Våra kunder finns inom hela den tillverkande industrin och vi bedriver verksamhet i 23 olika länder över hela världen. Vår verksamhet växer såväl organiskt som genom förvärv. Det innebär att vi i Sverige nu är i behov av fler medarbetare.

Enligt våra kärnvärden lever vi efter en kultur som består av ärlighet och transparent beteende. Värdeskapande är kärnan i vår verksamhet och står i fokus i allt vi gör.

Våra förväntningar

Kvalifikationer:

Som person bör du vara:

Lär känna Bodycote Värmebehandling – din framtida arbetsgivare

Bodycote Sverige är världens ledande leverantör av materialtekniska tjänster till tillverkningsindustrin. Bodycote erbjuder förstklassiga tjänster inom tre affärsområden: värmebehandling, het isostatisk pressning och ytbehandling. Bodycote Sveriges vision är att vara den självklara samarbetspartnern för tillverkningsindustrin. Genom samverkan mellan våra tre affärsområden kan unika lösningar utformas utifrån kundens speciella behov. Dessa tjänster skall bidra till att
utveckla värden som ger kunden en ökad trygghet, förbättrad totalekonomi eller stärkt konkurrenskraft.

Video thumbnail

Visste du att Bodycote Värmebehandling...

...har en unik position genom vårt globala nätverk samt våra medarbetares erfarenhet och kunskap. Vi kan därför erbjuda högkvalitativa, pålitliga och kostnadseffektiva tjänster till alla tillverkare, oavsett storlek eller marknadssektor.

Avstånd till arbetsplatsen

Spadegatan 23, Göteborg. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Bodycote Värmebehandling

Karriärtips från Kathrine Jahnberg – din rekryterare

Kathrine Jahnberg

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Du får ett fritt arbete där du till stor del är din egen arbetsledare.
  • Du kan göra skillnad - din insats kommer ha stor betydelse ute på anläggningarna.
  • Du får omväxlande och varierade arbetsdagar.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Kathrine Jahnberg


0707-214214


Bodycote Värmebehandling

Individuell lön
Rekryteringen sker i samarbete med TNG, specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-05-31