TNG
Verifieringsingenjör till Arjo i Malmö

Verifieringsingenjör till Arjo i Malmö

Är du kunnig inom test och vill jobba med att leda verifieringsuppgifterna i våra utvecklingsprojekt av högkvalitativa produkter?

Vi söker en engagerad individ med kunskap inom testmetoder och teknisk produktutveckling. Här på Arjo har du en ledande roll i att säkerställa kvaliteten på våra produkter. I rollen som Verifieringsingenjör så kommer du att ansvara för verifieringsuppgifterna i tvärfunktionella projektteam och bidra till utvecklingen av sjukvårdssängar, hygienlyftar och badsystem. Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

På Arjo är det viktigt för oss att göra högkvalitativa produkter. Som Verifieringsingenjör har du en ledande och drivande roll när det handlar om att se till att krav- och testaktiviteter genomförs på rätt sätt i nyutvecklingsprojekt för sjukvårdssängar, hygienlyftar och badsystem. Dina färdigheter i att planera, genomföra och dokumentera dessa aktiviteter, tillsammans med din tekniska kunskap och intresse, kommer att bidra till att vi utvecklar säkra medicintekniska produkter.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ha en ledande roll i samtliga faser av våra projekt, som en integrerad medlem i ett tvärfunktionellt team bestående av experter inom områden som mekanik, elektronik, mjukvara, produktledning och inköp. Tillsammans med projektteamet kommer du att planera, utföra och dokumentera olika testaktiviteter, som innefattar verifiering av system, moduler och komponenter.
Dina ansvarsområden sträcker sig även till utvecklingen av verifieringsplaner och genomförandet av olika tester. Detta inkluderar noggrann dokumentation och rapportering av testresultat. Du kommer att leda ett brett spektrum av tester, såsom mekanisk hållbarhet, kemikalieresistens samt tester relaterade till miljö, transport och förpackningar.
Vid upptäckt av problem under testning kommer du att samarbeta med teamet för att felsöka och säkerställa designens korrekthet och robusthet. Ditt ansvar innefattar även att utveckla och upprätthålla testmetoder för verifiering, samt att bidra med input till utvecklingen av testfixturer.

Värt att veta

Rollen är placerad vid Arjos huvudkontor i Malmö och du rapporterar till Lina som är Design Assurance Manager.

Våra förväntningar

Vi söker efter en kandidat med en teknisk bakgrund och som har erfarenhet av verifieringsarbete. Det är viktigt att du är driven, har en strukturerad arbetsmetodik och kan lösa problem effektivt, samt att du tycker om att samarbeta i team och kommunicerar väl med andra.

Du har;

Även om vi prioriterar kunskaper inom standarder, verifieringsmetoder och erfarenhet av en reglerad bransch, kan vi vara flexibla när det gäller exakt hur djupgående dessa kunskaper behöver vara. Vi kan vara öppna för att ge stöd och utbildning för att fylla eventuella kunskapsluckor. Då vårt koncernspråk är engelska så är det viktigt att du behärskar språket flytande, både i tal och skrift.

Lär känna Arjo – din framtida arbetsgivare

På Arjo är vi övertygade om att goda förutsättningar för mobilitet i vårdmiljöer är en central del av att erbjuda vård av hög kvalitet. Våra produkter och lösningar för patientförflyttning, hygien, desinfektion, diagnostik, behandling av bensår, förebyggande av trycksår och ventrombos samt våra sjukvårdssängar, är utformade för att främja mobilitet, säkerhet och värdighet i alla vårdsituationer. Med 65 års erfarenhet av att förbättra vardagen för patienter och vårdgivare, och ett globalt team på cirka 6 500 personer arbetar vi ständigt för att skapa bättre resultat för människor som möter utmaningar inom mobilitet.

Video thumbnail

Därför trivs vi på Arjo

"Vi kommer alla att bli gamla en dag, och vem som helst kan hamna på sjukhus och behöva hjälp. Det är viktigt för mig att bidra till ett samhälle som är bra för alla.”

Panagiota Biba, Design Compliance and Certification Engineer

"Det är otroligt givande och meningsfullt att få jobba med utveckling av produkter som gör stor skillnad, både för vårdtagare och vårdgivare. Att dessutom få göra det med ett härligt, engagerat och hängivet team, är fantastiskt."

Lina Olsson, Design Assurance Manager

Avstånd till arbetsplatsen

Hans Michelsensgatan 10, Malmö. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Arjo

Karriärtips från Lovisa Wang-Larsen – din rekryterare

Lovisa Wang-Larsen

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Du får arbeta med utveckling av produkter som gör stor skillnad, både för vårdtagare och vårdgivare

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Lovisa Wang-Larsen


Arjo

Individuell lön
Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech – specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-04-30