TNG
Recond- och servicetekniker till Tomra i Malmö

Recond- och servicetekniker till Tomra i Malmö

Är du en positiv person med intresse för service och teknik? Sök uppdraget som Recond- och servicetekniker till TOMRA i Skåne

Känner du ett stort engagemang för ditt arbete och gillar service och teknisk problemlösning? Som tekniker inom service och recond ansvarar du för den tekniska rengöringen och underhållningen av TOMRAs returanläggningar i Malmö-området. Vill du arbeta som konsult hos ett världsledande företag inom automatiserad returhantering? Då kan uppdraget som Recond- och servicetekniker vara något för dig!

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos TOMRA är du en del av ett företag med en stark värdegrund och goda utvecklingsmöjligheter. Du erbjuds ett självgående jobb där du får ta ansvar och har möjlighet att påverka din arbetsdag.

Detta är ett konsultuppdrag med start senast i början av juni. Uppdraget är på heltid och pågår i sex månader, med goda möjligheter till anställning direkt hos TOMRA efter inhyrd period. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som Recond- och servicetekniker arbetar du självgående och planerar dagarna i samråd med din serviceledare. Du arbetar bland annat med att:

Värt att veta

Som Recond- och servicetekniker utgår du från hemmet och du bor med fördel i Malmöområdet. Tjänsten kräver B-körkort då du utför arbetet på plats hos kunderna. Servicebil och verktyg tillhandahålls av TOMRA. 

I början av ditt konsultuppdrag får du utbildning av TOMRA som pågår i 1-2 veckor innan du börjar utföra arbeten självgående. Ordinarie arbetstid är 8:00 - 16:30 måndag till fredag med veckoarbetstid på 38,75 timmar. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har:

För att trivas i rollen ser vi gärna att du:

 

Lär känna TOMRA – din framtida arbetsgivare

TOMRA Group är en norsk koncern som är noterad på Oslo-börsen. Företaget grundades 1972 och började med design, tillverkning och försäljning av returautomater. Idag skapar företaget sensor-baserade lösningar för optimal
resursproduktivitet inom flera olika områden. Organisationen är indelad i två affärsområden: TOMRA Collection (Reverse Vending och Material Recovery) samt TOMRA Sorting (Recycling, Mining och Food). TOMRA Systems AB (Sverige) grundades 1990 och har ca 52 anställda inom områdena administration, marknadsföring/försäljning och service av returautomater. TOMRAS servicenätverk är indelat i regioner och täcker hela Sveriges yta.

Globalt har TOMRA över 4500 anställda och drygt 80 000 installerade returautomater i fler än 60 marknader där vi
samlar in mer än 42 miljarder dryckesförpackningar årligen. Sverigeorganisationen tillhör regionen Northern Europe med länderna Sverige, Norge, Finland, Danmark, Estland, Lettland och Litauen. TOMRA upprätthåller ett starkt engagemang genom hela organisationen för att säkerställa att företagets aktiviteter är positiva bidrag till samhället och miljön. Läs mer på www.tomra.com

Video thumbnail

Avstånd till arbetsplatsen

Nordenskiöldsgatan 24, Malmö. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

TOMRA

Söktips från Rebecca Andersson – din rekryterare!

Rebecca Andersson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • TOMRA valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.
Rebecca Andersson


TOMRA

Individuell lön
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG Tech och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2022-06-05