TNG
Lyckade karriärbyten – tidigare kandidater berättar

Lyckade karriärbyten

Tidigare kandidater berättar

Varje dag hjälper vi människor hitta nya jobb och byta karriär. Här har vi samlat några av våra favorithistorier från tidigare kandidater.

Att söka jobb fördomsfritt innebär att alla sökande med rätt kompetens eller potential är välkomna. För oss på TNG är det inget märkvärdigt – det är ju så all rekrytering borde gå till. Men vissa dagar är vi extra stolta över de framsteg och resultat som våra utrekryterade kandidater och bemanningskonsulter åstadkommer. Ta del av deras berättelser nedan.

Ny karriär med hjälp av TNG - ett lyckat karriärbyte för Annelie

Brokig karriär med röd tråd ledde till jobb som Office manager

Efter 10 år på samma arbetsplats tog Annelie upp jakten på ett nytt jobb. Det var svårare än hon räknat med men till slut lyckades hon hamna rätt och jobbar nu som Office manager.

LÄS MER OM ANNELIE!

Konsultrollen gav nytt jobb på sociala medier - sökte via TNG!

Konsultrollen öppnade dörren till ny karriär inom sociala medier

Efter många års arbete som postsorterare ändrade Claes helt yrkesbana. Han vågade ta språnget och idag arbetar han med sociala medier på sin drömarbetsplats.

LÄS MER HÄR!

EKonomen fick nytt jobb bortom fördomar

Civilekonomen som hittade ett annat sätt att söka jobb

Sorush – ung och välutbildad kille – fastnade efter studierna i fördomsfällan. Men via TNG fick han ett spännande nattjobb på bank som inkluderade kommunikation på sociala medier.

LÄS HELA HISTORIEN!

Bemanningskonsult fick jobb

Guldkantad framtid för bemanningskonsult

Linn kombinerade flexibelt jobb med svenska landslaget, och efter endast fyra månader som konsult fick hon fast jobb. Här kan du läsa hur det gick till!

LÄS VIDARE HÄR!

Ekonomen som blev javautvecklare

Ekonomen som satsade på IT-drömmen

Olga vågade lämna en trygg ekonomikarriär för att satsa på IT-drömmen. Tack vare TNG Upskill och accelerated learning program Java4Women är Olga numera javautvecklare.

NYFIKEN ATT VETA MER?

HannaH fick jobb på Swedbank via TNG trots tidigare sjukskrivning

Fördomsfri rekrytering gav Hanna revansch

Läs om den tidigare butikschefen Hannah som med hjälp av TNG och fördomsfri kompetensbaserad rekrytering kom tillbaka efter en sjukskrivning och fick jobb på bank.

LÄS OM FRAMGÅNGSSAGAN

Green Cargo rekryterade en yogalärare och sjäman till radioloksoperatör med TNG:S fordomsfria rekrytering

Från yogalärare och sjöman till radioloksoperatör

Yogaläraren och sjömannen Tom fick tack vare TNG:s tester visa sin potential och få jobb som radioloksoperatör, inklusive en omfattande och betald utbildning, hos Green Cargo.

LÄS MER!

 

Vill veta mer om vilka lediga jobb vi har just nu eller kanske göra en spontanansökan? Klicka på en av länkarna eller hör av dig via vår chat eller e-post.

Sök ett nytt jobb med TNG!

Genom att söka ditt nästa jobb via TNG så hamnar din kompetens i fokus. Hur gammal du är, varifrån du kommer och hur gott rykte ditt lärosäte har (eller inte har) spelar ingen roll. Hos oss är det vad du kan och vilken potential du har för att lära dig ditt nya jobb som står i fokus.

Vi rekryterar åt många spännande varumärken och företag. Ta chansen och sök ett jobb där du blir uppskattad för vad du kan!

Till alla jobb!