TNG
Mekanikkonstruktör till Aratron i Solna, Stockholm

Mekanikkonstruktör till Aratron i Solna, Stockholm

Är du en erfaren mekanikkonstruktör som vill använda din kompetens för att skapa optimala och innovativa mekaniska lösningar?

Har du en bred teknikkompetens eller kanske jobbat som maskinbyggare? Gillar du att lösa problem och att få jobba med idéer från koncept till produktion produkt. Aratron söker just nu en erfaren mekanikkonstruktör som ska använda sin kompetens inom maskinkonstruktion för att skapa optimala mekaniska lösningar för deras kunder.

Aratron har en stark marknadsposition, stora och lojala kundsamarbeten samt pålitliga produkter och är redo att bli ännu bättre. Välkommen till ett företag med företagskultur där det är högt i tak och lätt att vara sig själv.

Sök redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Aratron är ett företag som sätter stor tilltro till personalens styrkor och utvecklingsmöjligheter vilket speglas i företagets värdeord som är: Engagemang, Tillit, Respekt och Positivitet. Som en del av Aratron kommer du att få tydliga mål och förväntningar och goda utvecklingsmöjligheter. Aratrons filosofin är att medarbetare trivs och stannar länge på företaget vilket får personalen att växa och utvecklas. Löpande mätningar visar på väldigt hög kundnöjdhet vilket har gjort att Aratrons kundrelationer är långa och lönsamma.

 Utöver stärka kärnvärden och fina lokaler i Solna erbjuder även Aratron:

Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som mekanikkonstruktör på Aratron kommer du ha en central roll i processen från koncept till produkt. Med din expertis i 3D CAD och maskinkonstruktion kommer du att arbeta nära kunder för att ta fram optimala lösningar och skapa konceptlösningar baserade på deras behov.

Du kommer att:

Värt att veta

Som mekanikkonstruktör kommer du arbeta i ett dynamisk sälj- och teknikteam. Du arbetar nära en erfaren mekanikkonstruktör på kontoret i Stockholm och har nära samarbete med säljteamet som finns runt om i Sverige. Din placeringsort är Stockholm och det finns möjligheter till hybridarbete. 

Aratron erbjuder högkvalitativa transmissioner och linjärsystem samt moduler för linjär och roterande rörelse och i denna roll kommer du att jobba främst med Aratrons egen-utvecklad och mycket populära linjärsystem AL/AP som har breda användningsområden inom industrin såsom maskinkonstruktion, produktutveckling och industriautomation.

 

Våra förväntningar

Det är meriterande med erfarenhet av beräkningar på linjära drifter samt kunskaper inom animering och rendering.

Personlighetsmässigt ser vi gärna att du:

Lär känna Aratron AB – din framtida arbetsgivare

Aratron har levererat linjärsystem och transmissioner till Sveriges tillverkningsindustri sedan 1971. Det gör Aratron inte bara till en av marknadens främsta applikationsexperter – med agentur för många ledande varumärken – utan också till det självklara valet för alla på jakt efter produkter som anpassas efter de egna behoven, inte tvärtom. Aratron samarbetar tätt med den svenska OEM-industrin och hjälper konstruktörer och inköpare att hitta tekniskt och ekonomiskt optimala lösningar. De är applikationsexperter inom förpackning, materialhantering, medicin, automation och ergonomi.

I dag företräder Aratron ett tjugotal välkända tillverkare från Europa, USA och Asien. Och tack vare att de ingår i teknikhandelskoncernen Addtech, med ca 130 dotterbolag och en omsättning på cirka tio miljarder kronor, har de tillgång till ett världsomspännande nätverk av tekniskt innovativa samarbetspartners.

Video thumbnail

Avstånd till arbetsplatsen

Solna Strandvägen 78, Solna. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Andrea Kjellin – din rekryterare

Andrea Kjellin

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Denna är en spännande roll där du får använda din teknisk kompetens samt problemlösnings förmåga att skapa optimala lösningar för kunder.
  • Ingen dag är den andra lik, du får kontinuerlig omväxling mellan olika projekt och kontakt med olika kunder.
  • Aratron är ett stabilt företag med en tydlig vision för framtiden och deras värdeord verkligen genomsyra deras arbetskultur.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Andrea Kjellin


Aratron AB

Lön enligt kollektivavtal
Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech – specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-05-01