TNG
Ekonomiassistent till A-sprinkler, Stockholm

Publicerat

Ekonomiassistent till A-sprinkler, Stockholm

A-sprinkler - ett ledande företag inom konstruktion, installation och service av sprinklersystem - söker nu en ekonomiassistent!

Trivs du med att arbeta i en varierande roll inom ekonomi och projektadministration? Som ekonomiassistent på A-sprinkler får du möjlighet att arbeta i en bred roll med huvudfokus på fakturering, reskontra och projektadministration. A-sprinkler söker nu sin nästa kollega till deras kontor i Järfälla, Stockholm.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som ekonomiassistent på A-sprinkler kommer du till en verksamhet som präglas av engagemang och stort hjärta. Hos A-sprinkler har du goda utvecklingsmöjligheter på ett företag som kännetecknas av öppenhet, hjälpsamhet samt nybyggaranda och som välkomnar initiativ och goda idéer. Du erbjuds en trygg anställning med kollektivavtal via Installatörsföretagen (IN). 

Engagemang och nyfikenhet är ledorden på A-sprinkler. Företaget strävar ständigt efter att bli bättre och ligger i framkant vad gäller hållbarhet, teknik och innovativa lösningar.

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Flextid
Flextid

Dina arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent på A-sprinkler har du en bred roll med varierande arbetsuppgifter.

Det innebär att du:

Värt att veta

Du kommer att få en ordentlig omboarding och arbetar tillsammans med två andra kompetenta ekonomiassistenter som sitter med liknande arbetsuppgifter. I denna roll kommer du att utgå ifrån A-sprinklers fina kontor i Järfälla.

Våra förväntningar

Vi söker dig som:

Personlighetsmässigt ser vi gärna att du:

Lär känna A-sprinkler – din framtida arbetsgivare

A-sprinkler är en del av Inprocon som har målet att bli Sveriges ledande aktör inom brandskydd. A-sprinkler är en helhetsleverantör inom entreprenad och service av släcksystem. De är en av de största aktörerna på service och eftermarknad med över 25 fullt utrustade servicebilar i Stockholm- och Uppsalaområdet. Tillsammans servar och underhåller de över 400 anläggningar.

Deras affärsidé är att erbjuda ett helhetsansvar för sprinkleranläggningar med trygga och långsiktiga kundrelationer. Deras mission är att skapa en tryggare värld.

Video thumbnail

Avstånd till arbetsplatsen

Kontovägen 1B, 175 62 Järfälla. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

A-sprinkler

Karriärtips från Dana Jennerström – din rekryterare

Dana Jennerström

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Hos A-sprinkler kommer du bli en del av en verksamhet som jobbar för att skapa en tryggare värld.
  • A-sprinkler är en stabil arbetsgivare och ingår i en större koncern, Inprocon.
  • I denna utvecklande roll får varierade arbetsuppgifter och möjligheten att bli en del av ett kompetent och sammansvetsat ekonomiteam.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Dana Jennerström


0721-81 27 44


A-sprinkler

Lön enligt kollektivavtal
Rekryteringen sker i samarbete med TNG, specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-05-28