TNG
Ambulerande Gymvärd på 100 % i norra Stockholm

Ambulerande Gymvärd på 100 % i norra Stockholm

Fitness24Seven söker en ambulerande Gymvärd, heltid för norra Stockholm: Är du serviceminded, rörlig och träningsintresserad? Sök!

Arbetsgivare Fitness24Seven
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2021-12-20
Bonus Bonus
Friskvård Friskvård
Gratis träning Gratis träning
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Åsa Pettersson
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Åsa Pettersson

Fitness24Seven söker en ambulerande Gymvärd, heltid för norra Stockholm: Är du serviceminded, rörlig och träningsintresserad? Sök!

Vill du jobba med kundservice där du får bygga många relationer? Tycker du om att ta ansvar och arbeta självständigt? Har du ett intresse av träning och hälsa? Då är Fitness24Seven stället för dig.

Nu söker vi en Gymvärd/Site Responsible på 100 % till anläggningar norrort Stockholm som innefattar Sollentuna, Rotebro, Solna, Åkersberga, Vallentuna, Täby, Danderyd, Vällingby, Hässelby, Sundbyberg, Bromma och Mariehäll. Start omgående.

Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som ambulerande Site Responsible för norrort Stockholm kommer du att jobba i en miljö där träning och hälsa är i centrum. Fitness24Sevens vision är att erbjuda träningsmöjligheter som är tillgängligt, välkomnande och som alla har råd med.

Som Site Responsible får du ett varierande jobb där service är i fokus. Jobbet innebär mycket kontakt med människor, dels med dina kollegor men mest med gymmets medlemmar. Du kommer hjälpa medlemmarna med olika ärenden, både högt som lågt, där målet är att alla ska känna sig välkomna oavsett om man är van att träna eller om det är första gången personen är på ett gym.

Du kommer inledningsvis få en introduktion för din roll som Site Responsible. I början av anställningen blir du också tilldelad en egen Trainer som hjälper dig med allt från det praktiska men som även finns till hands om du har frågor eller funderingar kring jobbet. Under hela din anställning har du även möjligheten att ta del av Fitness24Seven utbildningsprogram. På Fitness24Seven har vi en god gemenskap och bra sammanhållning bland personalen där många även hittar på saker utanför arbetstid.

Du erbjuds en marknadsmässig lön med möjlighet till bonus samt gratis träningskort till alla Fitness24Sevens gym.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Site Responsible kommer du att ansvara för driften på gymanläggning där du befinner dig.
Det innebär bland annat att:

 • uppmuntra medlemmens träning och skapa återbesök
 • fånga upp behov och feedback från medlemmar
 • skapa en säker och trygg träning på anläggningen
 • utföra funktionskontroll av träningsutrustning
 • jobba mot uppsatt budget
 • lägga beställningar och hantera order
 • registrera nya medlemmar, besvara mejl och liknande administration

För rätt person finns det även möjlighet att hålla enkla träningspass på gymmet med cirka 6-8 medlemmar åt gången. Du kommer då visa enkla basövningar som medlemmarna gör i cirkel i en lättsam och avslappnad atmosfär. Du kommer få en grundlig utbildning av Fitness24Seven och vara med på pass själv innan du håller egna pass.

 

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Du planerar själv ditt arbete dagligen och veckovis, så att du hinner med både kundkontakt och administrativt arbete. Till din hjälp har du avstämningar med en area manager, och under introduktionen tar du del av vilka rutiner som du behöver ha koll på.

Under dina arbetspass kommer du att jobba ensam eller tillsammans på din gymanläggning.
Man går på ett 2 veckors schema tex: 11.30-19.30 måndag-torsdag, ledig fredag,  jobbar lördag och andra veckan 13.15-21.15 måndag-torsdag, fredag 11.15-17.15 och ledig helg, sen rullar veckorna på efter varandra. Vilka anläggningar man ska jobba på berättar vårt bemanning system Softone varje torsdag för kommande vecka.

Man tar sig kommunalt mellan anläggningarna och skickar in kvittot på månadskortet som man får rabatterat.
Alla våra anläggningar ligger i anslutning till pendel, buss eller tunnelbana.

Du kommer att få en introduktion som ger dig en bra grund att bygga vidare på i rollen som Gymvärd.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som:

 • har ett intresse för service
 • tycker träning och hälsa är intressant
 • jobbar effektivt, organiserat och självständigt
 • har lätt att anpassa dig efter olika situationer
 • tycker om att bygga relationer med medlemmar
 • ser en långsiktighet med jobbet på Fitness24Seven
 • är minst 18 år gammal

Har du tidigare arbetat med ett serviceinriktat jobb är det meriterande, men inget krav. Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för engelska i tal och skrift.

Vi tar inte emot ansökningar via email. Du söker istället jobbet enkelt via anvisad länk på eller till TNGs hemsida (www.tng.se/lediga-jobb).

Fitness24Seven

Fitness24Seven

Fitness24Seven är en av världens snabbast växande gymkedjor och riktar sig till den vanliga motionären som tycker att kvalitativ träning inte skall kosta en förmögenhet. På drygt tio år har de gått från att ha ett enda gym i Malmö till att ha över 230 anläggningar i 6 länder på 3 olika kontinenter. Som medlem på Fitness24Seven har du tillgång till alla anläggningar, i alla länder, dygnet runt. Dessutom ingår gruppträning och det finns även separat avdelning för tjejer. Fitness24Seven har ett stort fokus kring CSR och arbetar bland annat mot organisationer som SOS-barnbyar. Värderingarna som genomsyrar företaget är long-term thinking, on the customers’ terms, learning organisation, cooperation makes the team and social responsibility.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare Fitness24Seven
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-12-20
Åsa Pettersson
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Åsa Pettersson

Placering

Färögatan 33

Räkna ut avståndet till jobbet

Andra jobb som kanske passar dig