TNG
Arbetsmiljösamordnare till Zinkgruvan Mining AB

Arbetsmiljösamordnare till Zinkgruvan Mining AB

Är du en kommunikativ och driven arbetsmiljösamordnare med stort säkerhetstänk? Bra! Då kan denna tjänst hos Zinkgruvan passa dig!

Brinner du för arbetsmiljöfrågor och vill arbeta i ett företag där säkerhet alltid står i främsta rummet? Har du tidigare erfarenhet av att driva och leda arbetsmiljöarbete i en tung industrimiljö? Bra! Passa på att ta chansen att bli en del av vårt gäng inom arbetsmiljöområdet!

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Zinkgruvan Mining ingår i Lundin Mining, en expanderande internationell koncern med totalt 4500 anställda. Det är Sveriges sydligaste gruva och ligger 6 mil söder om Örebro.

På Zinkgruvan Mining får du möjlighet att arbeta tillsammans kompetenta kollegor i en internationell, platt och produktionsnära organisation. Vi är ett expansivt och lönsamt företag i en högteknologiskt bransch där det finns goda utvecklingsmöjligheter. 

För alla medarbetares välbefinnande har vi ett aktivt friskvårdsarbete och erbjuder flera olika typer av hälso- och fritidsaktiviteter.

Bonus
Bonus
Friskvård
Friskvård
6 v semester
6 v semester
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

Dina arbetsuppgifter

Som arbetsmiljösamordnare kommer du att vara delaktig i utvecklingen och genomförandet av arbetsmiljöarbetet på Zinkgruvan Mining AB. Du kommer att arbeta proaktivt och i nära samarbeta med medarbetare på alla nivåer i företaget. Tjänsten ingår som en del i avdelningen för Arbetsmiljö där du arbetar med att utveckla arbetsmiljö - och säkerhetsarbetet och implementera arbetssätt tillsammans med linjefunktionen i företaget.

Rollen innebär bland annat: 

Värt att veta

Som arbetsmiljösamordnare ingår du i en arbetsgrupp om en handfull medarbetare. Du ingår i branschens samarbetsorgan för arbetsmiljö och hälsa och kommer således rapportera och kommunicera med övriga kollegor inom Lundin Mining och med myndigheter inom arbetsmiljöområdet.

Tillsammans arbetar ni med att driva, utveckla, följa upp och stötta verksamheten i arbetsmiljöfrågor. Här är samarbete viktigt och du jobbar tätt ihop med dina kollegor. Rollen innebär både operativa och strategiska arbetsuppgifter.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har flera års erfarenhet inom arbetsmiljöområdet. Erfarenhet från industrimiljö och eller gruvdrift och underjordsarbete är meriterande. Du har god kännedom om lagstiftningen inom arbetsmiljö och erfarenhet av att ta fram övergripande styrande dokument och riktlinjer samt att presentera dessa för ledningsgrupp och övrig verksamhet. 

Som person är du en skicklig kommunikatör, driven, beslutsam och förtroendeingivande.

Du uttrycker dig väl på svenska och engelska, både i tal och i skrift.

Lär känna Zinkgruvan Mining AB – din framtida arbetsgivare

Zinkgruvan Mining bryter och producerar metaller som behövs för att göra våra moderna och hållbara liv möjliga. Våra slutprodukter är koncentrat av zink, bly och koppar som säljs på den globala metallmarknaden.

Zinkgruvan Mining ingår i den internationella koncernen Lundin Mining med totalt 4200 medarbetare i sex länder. Zinkgruvan Mining är Sveriges sydligaste underjordsgruva och med 430 anställda är vi den största arbetsgivaren i Askersunds kommun.

Verksamheten i Zinkgruvan har varit i kontinuerlig drift sedan 1857.

Video thumbnail

Avstånd till arbetsplatsen

Centrumvägen 1, Zinkgruvan. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Ida Nordin – din rekryterare!

Ida Nordin

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Zinkgruvan Mining AB valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Ida Nordin


Zinkgruvan Mining AB

Lön enligt kollektivavtal
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2022-08-28