TNG
Automationstekniker till Scanacon i Stockholm

Automationstekniker till Scanacon i Stockholm

Scanacon i Stockholm (Spånga) växer och söker nu en automationstekniker med erfarenhet av att driva och delta i kundprojekt.

Arbetsgivare Scanacon
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2022-02-10
6 v semester 6 v semester
Bonus Bonus
Friskvård Friskvård
Gym på kontoret Gym på kontoret
Linnea Wäringe
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Linnea Wäringe

0768830460

Scanacon i Stockholm (Spånga) växer och söker nu en automationstekniker med erfarenhet av att driva och delta i kundprojekt.

Är du automationstekniker och gillar att arbeta nära kunder? Scanacon i Spånga söker en projektledande automationstekniker som har fokus på driftsättning av system och processer. Här är en spännande möjlighet för dig som söker en central roll där du är en viktig del av organisationens fortsatta utveckling och tillväxt.

Sök rollen redan idag, urvalet sker löpande!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Scanacon är ett världsledande miljöteknikföretag inom syrahantering i metallbearbetningsindustrin. Du kommer till ett litet företag med korta beslutsvägar och stark entreprenörsanda som just nu befinner sig i en kraftig tillväxtfas. Scanacon har egenutvecklad teknik inom green tech och en inhouseproduktion där alla arbetar operativt samt gränsöverskridande. Scanacon arbetar med grön teknik och är ett företag som vill förändra den ohållbara situationen som jorden idag står inför. Det är ett internationellt företag och i rollen som automationstekniker blir du en viktig del i att minska deras kunders miljöpåverkan. Tillsammans bidrar alla till en mer hållbar global miljö. 

Vi erbjuder dig en operativ och utvecklande tjänst där du kommer kunna påverka rollen samt deras befintliga och framtida produkter och processer. På sikt och i takt med att du växer in i organisationen, kommer du bli mer delaktig i det strategiska arbetet.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som automationstekniker hos Scanacon kommer du, tillsammans med dina kollegor, arbeta kundnära i olika projekt. Centralt för rollen är att du ansvarar för att planera, boka och genomföra servicebesök och även arbeta med merförsäljning och förbättringsåtgärder hos befintliga kunder. Dessutom samarbetar du nära produktion och utvecklingsteamet i olika projekt. Utöver det ansvarar du för och arbetar med:

  • Installation, idrifttagning och service vid kundleverans
  • Framtagning av riktlinjer och instruktioner/guidelines/checklistor
  • Programmering av PLC-system för leveransprojekt
  • Underhåll och utveckling av process för installation, idrifttagning och service på eftermarknad
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tillsammans med eftermarknads-teamet, som består av fyra personer, arbetar du gränsöverskridande och bistår dina kollegor i Sverige och Kina med dina kunskaper. Du deltar även i utvecklingen av vår eftermarknadsavdelning. Våra kunder är internationella vilket innebär att rollen innefattar planerade resor, räkna med ca 100 resdagar om året. Du rapporterar till chef för Eftermarknad.

Mellan 22 december och 10 januari är det svårt att nå oss på grund av ledighet, men från 10 januari fortsätter rekryteringsprocessen som vanligt. Vid brådskande frågor kontakta: 08-21 92 00.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har relevant utbildning (exempelvis inom el/automation); om du har läst kemi är det meriterande. Du har erfarenhet från processtyrning, automation och elsystem samt har goda kunskaper inom programmering av PLC-system. Vi ser gärna att du har arbetat självständigt med tekniska problemlösningar ute hos kund. Goda kunskaper i engelska, såväl tal som skrift är ett krav eftersom många av våra kollegor och kunder är engelskspråkiga. Goda kunskaper i svenska är önskvärt. Körkort för personbil är även ett krav eftersom det ingår resor i tjänsten.

För att trivas i rollen måste du ha ett intresse för teknik. Du är strukturerad, självgående och trivs i en roll där du på plats hjälper kunder att installera befintliga produkter samt avhjälper fel eller hanterar planerade serviceärenden. Du motiveras av att arbeta med internationella kundkontakter eftersom du kommer jobba med sådana, främst Asien och Europa. Du har lätt för att skapa långvariga relationer och förstår hur du ska navigera i en mindre organisation där inte alla ramar är satta. 

Scanacon

Scanacon

Scanacon är ett världsledande miljöteknikföretag inom syrahantering i metallbearbetningsindustrin. Vi utvecklar och marknadsför en bred portfölj av produkter och tjänster inom analys och dosering, cirkulation, filtrering, slamborttagning, syraåtervinning, syra-metallseparation samt spillvattenrening. Vi erbjuder våra kunder optimerad styrning av syrahanteringsprocessen vid sluttillverkning av rostfritt stål, kolstål, titan bland annat. Scanacon erbjuder kunderna en ökad produktivitet, besparing, kvalitet, arbetsmiljö och miljöpåverkan.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare Scanacon
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2022-02-10
Linnea Wäringe
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Linnea Wäringe

0768830460

Placering

Fagerstagatan 18, 163 53 Spånga

Räkna ut avståndet till jobbet

Andra jobb som kanske passar dig