TNG
Automationstekniker till Scanacon i Stockholm

Automationstekniker till Scanacon i Stockholm

Scanacon i Stockholm (Spånga) växer och söker nu en automationstekniker med erfarenhet av att driva och delta i kundprojekt.

Är du automationstekniker och gillar att arbeta "hands on" och nära dina kunder? Scanacon i Spånga söker en projektledande automationstekniker med fokus på driftsättning av system och processer samt på service av Scanacons produkter och system. Tjänsten som automationstekniker ger dig goda möjligheter att arbeta självständig och i en kundorienterad roll där du är en viktig del av företagets fortsatta utveckling och tillväxt. Som automationstekniker får du varierande arbetsdagar med resor i Sverige och utomlands, samt en bredd av spännande och utmanande tekniska uppgifter inom installation, idrifttagning och service.

Sök rollen redan idag, urvalet sker löpande!

Ditt anställningserbjudande

Scanacon är ett världsledande miljöteknikföretag inom syrahantering i metallbearbetningsindustrin. Du kommer till ett litet företag med korta beslutsvägar och stark entreprenörsanda som just nu befinner sig i en kraftig tillväxtfas. Scanacon har egenutvecklad teknik inom green tech och en inhouseproduktion där alla arbetar operativt samt gränsöverskridande. Scanacon arbetar med grön teknik och är ett företag som vill förändra den ohållbara situationen som jorden idag står inför. Det är ett internationellt företag och i rollen som automationstekniker blir du en viktig del i att minska deras kunders miljöpåverkan. Tillsammans bidrar alla till en mer hållbar global miljö.

Vi erbjuder dig en operativ och utvecklande tjänst där du kommer kunna påverka rollen samt deras befintliga och framtida produkter och processer. Tjänsten erbjuder goda utvecklingsmöjligheter, på sikt och i takt med att du växer in i organisationen, kommer du bli mer delaktig i det strategiska arbetet.

6 v semester
6 v semester
Bonus
Bonus
Friskvård
Friskvård
Gym på kontoret
Gym på kontoret

Dina arbetsuppgifter

I rollen som automationstekniker hos Scanacon kommer du, tillsammans med dina kollegor, arbeta kundnära i olika projekt. Centralt för rollen är att du ansvarar för att planera, boka och genomföra servicebesök och även arbeta med merförsäljning och förbättringsåtgärder hos befintliga kunder. Dessutom samarbetar du nära produktion och utvecklingsteamet i olika projekt. Utöver det ansvarar du för och arbetar med:

Värt att veta

Tillsammans med eftermarknads-teamet, som består av fyra personer, arbetar du gränsöverskridande och bistår dina kollegor i Sverige och Kina med dina kunskaper. Du deltar även i utvecklingen av vår eftermarknadsavdelning. Våra kunder är internationella vilket innebär att rollen innefattar planerade resor, räkna med ca 50-60 resdagar om året. Du rapporterar till chef för Eftermarknad.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har relevant utbildning (exempelvis inom el/automation); om du har läst kemi är det meriterande. Du har erfarenhet från processtyrning, automation och elsystem samt har goda kunskaper inom programmering av Siemens PLC-system. Vi ser gärna att du har arbetat självständigt med tekniska problemlösningar ute hos kund. Goda kunskaper i engelska, såväl tal som skrift är ett krav eftersom många av våra kollegor och kunder är engelskspråkiga. Goda kunskaper i svenska är önskvärt. Körkort för personbil är även ett krav eftersom det ingår resor i tjänsten.

För att trivas i rollen måste du ha ett intresse för teknik. Du är strukturerad, självgående och trivs i en roll där du på plats bevakar och hjälper kunder att installera befintliga produkter samt avhjälper fel eller hanterar planerade serviceärenden. Du motiveras av att arbeta med internationella kundkontakter eftersom du kommer jobba med sådana, främst Asien och Europa. Du har lätt för att skapa långvariga relationer och förstår hur du ska navigera i en mindre organisation där inte alla ramar är satta.

Lär känna Scanacon – din framtida arbetsgivare

Scanacon är ett världsledande miljöteknikföretag inom syrahantering i metallbearbetningsindustrin. Vi utvecklar och marknadsför en bred portfölj av produkter och tjänster inom analys och dosering, cirkulation, filtrering, slamborttagning, syraåtervinning, syra-metallseparation samt spillvattenrening. Vi erbjuder våra kunder optimerad styrning av syrahanteringsprocessen vid sluttillverkning av rostfritt stål, kolstål, titan bland annat. Scanacon erbjuder kunderna en ökad produktivitet, besparing, kvalitet, arbetsmiljö och miljöpåverkan.

Avstånd till arbetsplatsen

Fagerstagatan 18. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Dana Jennerström – din rekryterare!

Dana Jennerström

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Scanacon valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Dana Jennerström


Scanacon

Lön enligt kollektivavtal
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2022-07-21