TNG
Senior löneadministratör till St1 i Göteborg

Senior löneadministratör till St1 i Göteborg

Brinner du för att leverera rätt lön i rätt tid? Nu söker St1 en senior löneadministratör Sök tjänsten redan idag!

Är du en fena på löneprocessen från start till mål? Vill du vara en del av ett företag som jobbar miljömedvetet och utvecklar grönare drivmedel? Då kan detta jobbet vara något för dig! Vi är ett prestigelöst team som jobbar med frihet under ansvar och har en familjär stämning på jobbet. Ta chansen och bli en del av ett härligt gäng! Välkommen med din ansökan.

Ditt anställningserbjudande

Som senior löneadministratör kommer du att bli en värdefull resurs på företaget. Du kommer snabbt känna av att klimatet är prestigelöst och lösningsorienterat och du får chansen att göra det du brinner för - göra lön från ax till limpa. Vi står inför ett systembyte till Hogia Lön under hösten och här får du en unik möjlighet till att vara med och påverka implementeringen av det nya systemet.  

 

Friskvård
Friskvård
Gym på kontoret
Gym på kontoret
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

 

Värt att veta

St1 har 250 anställda , kontoret ligger på Hisingen, precis vid brofästet av Älvsborgsbron. Du kommer att få tillgång till ett välutrustat gym, friskvårdsbidrag, egen pool som man har tillgång till. Det finns också en trivselförening som arrangerar olika event.
Veckoarbetstiden är på 39.6 h / vecka. Möjligheten att jobba hemma är begränsad då man förväntas att vara på plats på kontoret. 

Våra förväntningar

Lär känna St1 – din framtida arbetsgivare

St1 är ett modernt energibolag med visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Målet är att utveckla och erbjuda nya, förnybara bränslen och moderna lösningar som minskar klimatpåverkan. Koncernens energitjänster och produkter sträcker sig från vindkraft till etanolbränsle som görs på restprodukter från livsmedelsindustrin.
På St1 Refinery AB förädlas årligen 4 miljoner ton råolja från Nordsjön. Under det senaste decenniet har hundratals miljoner kronor investerats för tillverkning av produkter av bästa miljöklass och för att minska utsläppen från produktionen. Vi är ett av de mest energieffektiva raffinaderierna i världen. Raffinaderiet levererar fjärrvärme till Göteborgs stad och är sedan 1997 miljöcertifierat enligt EMAS och ISO 14001. Vi är ungefär 210 anställda vid raffinaderiet som är beläget på Hisingen.

Därför trivs vi på St1

Du kommer arbeta nära mig och teamet, vi fördelar våra jobb under den rådande situationen men jobbar samtidigt med långsiktiga planer där vi alla tar ägandeskap i olika processer och projekt. Jag strävar efter att ha ett öppet klimat i mitt team där vi delar med oss av kunskap och erfarenheter på ett prestigelöst sätt. Att skapa/bygga relationer och tillit är HR:s största uppgift, det tummar vi aldrig på.

Sara Westas Björklund, HR Chef

Jag har känt mig hemma sedan dag ett! Här har man verkligen möjlighet att vara med och påverka, komma med ideér och sen har vi dessutom roligt tillsammans.

Åsa Westher, Teamlead HR / lön

Avstånd till arbetsplatsen

Bensinvägen 10 Göteborg. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

St1

Karriärtips från Paula Claesson – din rekryterare

Paula Claesson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • St1 valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Paula Claesson


St1

Individuell lön
Rekryteringen sker i samarbete med TNG, specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-12-03