TNG

KAM Aftermarket Sales till Euromaint Örebro

Key Account Manager med starkt kundfokus till expansiva Euromaint i Örebro

Arbetsgivare Euromaint Rail
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2021-05-23
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Centralt kontor Centralt kontor
Friskvård Friskvård
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Maria Tedsjö
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Tedsjö

0709764895

Key Account Manager med starkt kundfokus till expansiva Euromaint i Örebro

Är du duktig på att skapa långsiktiga samt hållbara relationer och vill vara med att påverka infrastrukturen inom Nordisk järnväg? Är du driven och strukturerad i ditt arbetssätt? Bra! Då kan du vara den Key Account Manager vi söker till avdelningen för Material & Komponentförsäljning, där har du har goda möjligheter att utveckla, påverka och leda företagets fortsatta arbete inom försäljning.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Key Account Manager får du en spännande och utvecklande roll där du tillsammans med kompetenta kollegor får verka i ett företag som arbetar med teknik och underhåll i framkant. Euromaint har ett positivt affärsläge med många anbud och kontrakt i pipen och ser ljust på framtiden. Företaget ingår sedan 2019 i den spanska tåg koncernen CAF som finns i 40 länder på fem kontinenter. I nordiska järnvägsmarknaden har CAF flera pågående fordonsleveranser, så som Stockholms spårvagnar, Flygtåget och spårvagnarna i Oslo.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du ingår i ett säljteam av åtta med ambition att bli fler. I rollen kommer du att ansvara för en befintlig kundstock som idag redan är kunder hos Euromaint. Genom god dialog och närvaro hos våra kunder ska du utveckla vårt erbjudande inom upparbetade komponenter och material. 

  • Samarbeta med CAF´s eftermarknadsavdelningar i Spanien för deras fordonsleveranser i Norden.
  • Vara kundansvarig mot nyckelkunder.
  • Bedriva offertarbete och försäljning till marknadsmässiga priser.
  • Delta och driva anbudsförfrågningar tillsammans med anbudsanvariga.
  • Aktivt leta nya affärsmöjligheter.
  • Arbeta nära kunden med problemlösning.
  • Arbeta aktivt med att driva interna projekt för att säkerställa att det finns rätt reservdelar på lager till försäljning.
  • Uppsättning samt förvaltning av konsignationslager hos kund med avseende på parametrar som säkerhetslagernivåer och servicegrad.
  • Delta i förbättringsarbete av metodik och processer.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att ha en central roll med många kontaktytor inom företaget där du driver försäljningsprocessen från förfrågning till lösning och uppföljning.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Du har relevant utbildning för tjänsten samt några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vidare så har du en god teknisk förståelse och det är meriterande om du tidigare arbetat inom fordons- eller teknikservice. Du är van användare av IT- och affärssystem. Du har också goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav eftersom det förekommer en del tjänsteresor i rollen. 

Det här jobbet passar dig som är affärsorienterad, lösningsfokuserad och driven i ditt arbetssätt. Som person är du en engagerad problemlösare med ett starkt kundfokus och är en naturlig relationsbyggare. Vi är ett tight säljteam där vi eftersträvar prestigelöshet och stor serviceanda mot våra kunder och kollegor.

Euromaint Rail

Euromaint Rail

Euromaint erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor. Vårt heltäckande utbud av underhålls- och ombyggnadstjänster omfattar bland annat kvalificerat tekniskt underhåll, reservdelsförsörjning, fordonsmodifiering och komponentservice. Vår kompetens omfattar alla typer av spårburna fordon för person- och godstrafik samt infrastrukturarbeten. Vi har ett nät av verkstäder från Luleå i norr till Malmö i söder. Hos oss arbetar många av Sveriges främsta specialister inom underhåll av järnvägsfordon. Euromaint har en omsättning på ca 1 481 MSEK och cirka 980 medarbetare (2020). Euromaint ägs av den börsnoterade spanska tågtillverkaren CAF sedan juli 2019. Läs mer på www.euromaint.com

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Euromaint Rail
Arbetsgivare Euromaint Rail
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-05-23
Maria Tedsjö
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Tedsjö

0709764895

Placering

Södra Grev Rosengatan 1, Örebro

Räkna ut avståndet till jobbet

Andra jobb som kanske passar dig